Ясно е че трябва да се учи, аз съм 9ти клас и още от малка нашите ме карат да уча доста, винаги съм била отличничка, само тая година нещо се разхайтих, може би защото повечето предмети не ми харесват и не са ми интересни. Но не може да не излизаш, да не се забавляваш, ти си малд човек и като всеки имаш нужда. Ако имаш гадже трябва да отделяш време и за него, а дори да нямаш все пак имаш приятели и не можеш да не излизаш с тях и да не се виждате. Естествено, че всеки уважаващ себе си човек, трябва да има образование, но аз не уча заради нашите, защото те искат така или защото ще ми се карат ако им занеса двойка. Аз уча, защото искам да се справям в живота, да имам хубава диплома, за да кандидадтсвам после в университет и да си намеря хубава работа в чужбина, да се реализирам. Ти си избираш дали да учиш или не, то си е за теб, ти ще си работиш работата, ти ще си живееш живота, ти каквото си правиш си е за теб, вашите вече са минали по тоя път. Но моят съвет е да намериш баланса между прекаленото учене и излизанията. Това да учиш не значи че не бива да излизаш насам-натам с гаджета и приятели. Пожелавам ти успех.