.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Какво да направя...

Луд съм по нея, но знам че трябва да я забравя... а немога постоянно става така, че тя ми пише смс-и или звани за нещо или се виждаме по града..., а сега разбирам че тя се сваля на един наш общ познат и.... аз незнам какво да направя защото много скоро при тях ще стане заварката , а аз няма да издържа да ги гледам и.... Моля ви помогнете!

Град
    Destanation unknown ((:
    Убий ги

Ако тя е наясно с това че си падаш по нея,седнете и поговорете,ако за нея ти си и просто приятел поогледай се наоколо се пак не е единственото момиче на света нали

аз все съм в такова положение Бе не знам ко да те посаветвам накрая всеки ше открие истинсаката си любов

Или и кажи как се чувстваш,или говори с тоя твой познат и му кажи да не се занимава с нея.Ако сте аверчета предполагам че ще те разбере

When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪

Цитирай Първоначално написано от FucKtheSyStem
    Или и кажи как се чувстваш,или говори с тоя твой познат и му кажи да не се занимава с нея.Ако сте аверчета предполагам че ще те разбере
    emi da avercheta sme si ama toi e na principa dupka na putq i P*tka ne se izpuskat taka che...ne stava

Цитирай Първоначално написано от DJEB
    аз все съм в такова положение Бе не знам ко да те посаветвам накрая всеки ше открие истинсаката си любов
    i kvo praish nai chesto... inache na men mi e qko typo sq...napravo..

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Приеми,че тя може и да е с други момчета като за начало.Разбери,че не е твоя собственост....Сложи чертата и продължи без нея...

Град
    Монтана
    От моя страна казано изглежда смешно, но не и давай да прави каквото си иска с теб. Според мене в случая тя само те дразни. Или неможах да разбера дали сте ходили защото ако е така и ти си и правил гадно и си се правил че ти не пука може би да се опитва да те накара да забелезиж че ти пука за наея но това в случай само ако сте ходили и си правил глупости.

Цитирай Първоначално написано от Lyubomn7
    От моя страна казано изглежда смешно, но не и давай да прави каквото си иска с теб. Според мене в случая тя само те дразни. Или неможах да разбера дали сте ходили защото ако е така и ти си и правил гадно и си се правил че ти не пука може би да се опитва да те накара да забелезиж че ти пука за наея но това в случай само ако сте ходили и си правил глупости.
    Hodili ne e tochnata duma no sme imali po blizki kontakni i sme si bili po blizki no nishto publichno vs e bilo skrito i pokrito vinagi nz i az zashto

А тя защо ти звъни и ти пише смс-и? Все още ли изпитва нещо към теб? Защо не пробвате пак?
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Цитирай Първоначално написано от sweetchef
    Ако тя е наясно с това че си падаш по нея,седнете и поговорете,ако за нея ти си и просто приятел поогледай се наоколо се пак не е единственото момиче на света нали
    Освен това, чувал ли си , че за любовта си човек трябва да се бори !!!

Цитирай Първоначално написано от mirmark
    Цитирай Първоначално написано от sweetchef
    Освен това, чувал ли си , че за любовта си човек трябва да се бори !!!
    mislq che veche nqma smisal 5 godini veche se borq i nqma mnogo smisal a q obicham...

Nai Dobre q ignorirai kaji i che ne iskash da ti pishe i da te zanimava da pravi s jivota si kakvoto iska ... Az sam imal sashtiq problem napravih tova i mi beshe kofti v na4aloto oba4e s te4enie na vremeto pretrapnah [/b]

Аз бих й казала да престане да ми звъни , да престане със смс-сите , просто да забрави за мен , да бъде с другия и това е ... Знам , че ще ти бъде трудно да ги гледаш тях заедно , но с течение на времето мисля , че това ще отшуми - не трябва да я оставяш да прави с теб каквото си пожелае , защото накрая ще ти се качи на главата и просто оттърване няма ..
    .. само болката е истинска ..

Цитирай Първоначално написано от skateprinces19
    Аз бих й казала да престане да ми звъни , да престане със смс-сите , просто да забрави за мен , да бъде с другия и това е ... Знам , че ще ти бъде трудно да ги гледаш тях заедно , но с течение на времето мисля , че това ще отшуми - не трябва да я оставяш да прави с теб каквото си пожелае , защото накрая ще ти се качи на главата и просто оттърване няма ..
    emi mislq che tova i stana... kazah i che veche sme samo na zdrasti, istrih i nomerata, bloknah q v skype.... kato cqlo doide nachaloto na kraq...

Мега фен Аватара на Hilary_
    Мии кажи и че я харесваш...?! И виж реакцията и... ако ти се изсмее в лицето я отеби... ако го приеме добре ... мисли му после приятеля ти какво ще те прави...

Поговорете относно чувствата си един към друг, мисля че не е безралична към теб Успех

Цитирай Първоначално написано от zaraaa
    Поговорете относно чувствата си един към друг, мисля че не е безралична към теб Успех
    i az taka mislq i syshto taka mislq che neznae kakvo iska

Цитирай Първоначално написано от PreciousDiamond
    Убий ги

Цитирай Първоначално написано от tan0
    Цитирай Първоначално написано от zaraaa
    i az taka mislq i syshto taka mislq che neznae kakvo iska
    Съгласна съм с теб, затова и те посъветнвах да поговорите, а ако е раздвоена, просто спри да контактуваш с нея, за да разбере какво иска

Напуши се Опитай се да се сетиш след това за ситуацията!!! Ако успееш ше погледнеш на цялото нещо по друг начин и сам ше си намериш решението

Чадела решава всичко

Град
    Destanation unknown ((:
    Цитирай Първоначално написано от HipHopBlond
    Напуши се Опитай се да се сетиш след това за ситуацията!!! Ако успееш ше погледнеш на цялото нещо по друг начин и сам ше си намериш решението

Чадела решава всичко
    Ей това е да вземаш пример от сестра си ! Браво , брат ми

priznai si chustvata !!!

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??

Re: Какво да направя...

Цитирай Първоначално написано от tan0
    Луд съм по нея, но знам че трябва да я забравя... а немога постоянно става така, че тя ми пише смс-и или звани за нещо или се виждаме по града..., а сега разбирам че тя се сваля на един наш общ познат и.... аз незнам какво да направя защото много скоро при тях ще стане заварката , а аз няма да издържа да ги гледам и.... Моля ви помогнете!
    Чисто и кратко казано не я е*е за тебе... няма смисъл...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си