- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да направя...
Луд съм по нея, но знам че трябва да я забравя... а немога постоянно става така, че тя ми пише смс-и или звани за нещо или се виждаме по града..., а сега разбирам че тя се сваля на един наш общ познат и.... аз незнам какво да направя защото много скоро при тях ще стане заварката , а аз няма да издържа да ги гледам и....Моля ви помогнете!
Ако тя е наясно с това че си падаш по нея,седнете и поговорете,ако за нея ти си и просто приятел поогледай се наоколо се пак не е единственото момиче на света нали![]()
аз все съм в такова положениеБе не знам ко да те посаветвам накрая всеки ше открие истинсаката си любов
![]()
Или и кажи как се чувстваш,или говори с тоя твой познат и му кажи да не се занимава с нея.Ако сте аверчета предполагам че ще те разбере![]()
When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪
emi da avercheta sme si ama toi e na principa dupka na putq i P*tka ne se izpuskat taka che...ne stavaПървоначално написано от FucKtheSyStem
i kvo praish nai chesto... inache na men mi e qko typo sq...napravo..Първоначално написано от DJEB
![]()
Приеми,че тя може и да е с други момчета като за начало.Разбери,че не е твоя собственост....Сложи чертата и продължи без нея...
![]()
От моя страна казано изглежда смешно, но не и давай да прави каквото си иска с теб. Според мене в случая тя само те дразни. Или неможах да разбера дали сте ходили защото ако е така и ти си и правил гадно и си се правил че ти не пука може би да се опитва да те накара да забелезиж че ти пука за наея но това в случай само ако сте ходили и си правил глупости.
Hodili ne e tochnata duma no sme imali po blizki kontakni i sme si bili po blizki no nishto publichno vs e bilo skrito i pokrito vinagi nz i az zashtoПървоначално написано от Lyubomn7
А тя защо ти звъни и ти пише смс-и? Все още ли изпитва нещо към теб? Защо не пробвате пак?
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Освен това, чувал ли си , че за любовта си човек трябва да се бори !!!Първоначално написано от sweetchef
![]()
mislq che veche nqma smisal 5 godini veche se borq i nqma mnogo smisal a q obicham...Първоначално написано от mirmark
Nai Dobre q ignorirai kaji i che ne iskash da ti pishe i da te zanimava da pravi s jivota si kakvoto iska ... Az sam imal sashtiq problem napravih tova i mi beshe kofti v na4aloto oba4e s te4enie na vremeto pretrapnah[/b]
Аз бих й казала да престане да ми звъни , да престане със смс-сите , просто да забрави за мен , да бъде с другия и това е ... Знам , че ще ти бъде трудно да ги гледаш тях заедно , но с течение на времето мисля , че това ще отшуми - не трябва да я оставяш да прави с теб каквото си пожелае , защото накрая ще ти се качи на главата и просто оттърване няма ..
.. само болката е истинска ..
emi mislq che tova i stana... kazah i che veche sme samo na zdrasti, istrih i nomerata, bloknah q v skype.... kato cqlo doide nachaloto na kraq...Първоначално написано от skateprinces19
Мии кажи и че я харесваш...?!И виж реакцията и... ако ти се изсмее в лицето я отеби... ако го приеме добре ... мисли му после приятеля ти какво ще те прави...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Поговорете относно чувствата си един към друг, мисля че не е безралична към тебУспех
![]()
i az taka mislq i syshto taka mislq che neznae kakvo iskaПървоначално написано от zaraaa
Съгласна съм с теб, затова и те посъветнвах да поговорите, а ако е раздвоена, просто спри да контактуваш с нея, за да разбере какво искаПървоначално написано от tan0
Напуши сеОпитай се да се сетиш след това за ситуацията!!! Ако успееш ше погледнеш на цялото нещо по друг начин и сам ше си намериш решението
![]()
Чадела решава всичко![]()
Ей това е да вземаш пример от сестра си ! Браво , брат миПървоначално написано от HipHopBlond
![]()
priznai si chustvata !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Чисто и кратко казано не я е*е за тебе...Първоначално написано от tan0