- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- На рожденият ми ден ....
Преди 2 дена си празнувах рождения ден(14) в нас и си прекарахме страхотно купон..ала бала..наще даже ни бяха оставили сами на целия етаж и накрая се бяхме разбрали който го пуснат да спи в нас.Е така седяхме до към 1-1.30 и бащта ми се качи и попита за един фр дали и той ще спи и аз му казах ДА (ние сме само фр и никога не сме имали нш повече нито някоя от мойте приятелки) та и той вика а няма да стане и аз си отидох в стаята и викнах една др фр за сувет и до като си
говорехме чух бащта ми как му говори "Тебе ще те изпращаме ли ??"
и той "Ами не!" "А какво сам ли?" "Ами не!" и накрая бащта ми се обади на майка му и дойдоха да си го вземат в 1.30 при положение че едвам ги накара![]()
НАПРАВО САМ МУ БЯСНА !!! + това вчера седа аз 20 мин след като съм свършила даскало и си говорим с фр-та нито пушим нито пием и нш (бях си забравила телефона) а той идва пред у-ще и ми се ракрещя едва ли не пред вс ....
![]()
какъв му е проблема нз....
може би неграмотността на младото поколение...
На 14 е станала ;] Четете малко преди да се правите на много остроумни и големи.
Няма да ти кажа, че те разбирам, щот не съм попдала в тази ситуация, но е кофти. Поговори с тоя твоя баща!
Обясни му, че не е прав без излишни драматизации и крещене.
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
аз пък мога да ти кажа, че я разбирам прекрасно и преди да се опитваш да се правиш на голям психолог и да правиш забележки на останалите, размисли върху съвета, който ще дадеш... изобщо не може да се говори с такива хора, като кажеш "поговори си" се едно я изкара ебати тъпата, че да не се сети да го направи...Първоначално написано от it_ends_tonight_
Според мен поведението на баща ти е нормално. Просто повечето бащи са много ревниви и си пазят дъщерите. Свиквай с този факт - това няма да се промени.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Il_cavaliere_del_male
мерси на тези които ме разбират![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
Smoking can really kill a person,why don`t you try it?
ако си момиче е нормално,не иска да си поредната разкрачена..![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Ами баща ти е прав,все пак жилището ви не би трябвало да се превръща в хотел,а в крайна сметка си само на 14.
Аве на много оборотни и готини взехте да се правите всички..
Кой го казва? Човека, който започва изречението с малка буква??? Пък и какво те бърка тебе каква и е грамотността? Или ще и отговориш на въпроса или недей да и флуудиш темата..Първоначално написано от Il_cavaliere_del_male
Кво ти влиза в работата и на тебе пък на колко е? Ако ще и на 6 да е? Пречи ли ти..момичето си иска съвет как да постъпи ти я питаш на колко е с ирония..Първоначално написано от Rofl4etoo
Пфф ей, за да трупате мнения сте готови на всичко...ама поне преди да критикувате другите вижте себе си
Ми мацко кажи на майка ти, ако е по-разбран човек и я помоли да говори с него![]()
да отстъпим място на по-оборотните, които са в обръщение вече с 260 мнения..
според мен баща ти се опитва да цака майка ти по тоя начин... според мен тряа наистина добре да си помислиш дали искаш точно тва..
Еми ще говора ...иначе марси на всички които ме разбраха .... :P :P
И аз имах този проблем и накрая се оказа, че баща ми ревнува О_О![]()
![]()
Просто бащите са така.. не искат толкова обичаните им дъщери да се докосват до други момчета [мъже]
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()