.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Hybrid View

Супер фен Аватара на monttitty
    Град
    Sofia

На рожденият ми ден ....

Преди 2 дена си празнувах рождения ден(14) в нас и си прекарахме страхотно купон..ала бала..наще даже ни бяха оставили сами на целия етаж и накрая се бяхме разбрали който го пуснат да спи в нас.Е така седяхме до към 1-1.30 и бащта ми се качи и попита за един фр дали и той ще спи и аз му казах ДА (ние сме само фр и никога не сме имали нш повече нито някоя от мойте приятелки) та и той вика а няма да стане и аз си отидох в стаята и викнах една др фр за сувет и до като си
    говорехме чух бащта ми как му говори "Тебе ще те изпращаме ли ??"
    и той "Ами не!" "А какво сам ли?" "Ами не!" и накрая бащта ми се обади на майка му и дойдоха да си го вземат в 1.30 при положение че едвам ги накара НАПРАВО САМ МУ БЯСНА !!! + това вчера седа аз 20 мин след като съм свършила даскало и си говорим с фр-та нито пушим нито пием и нш (бях си забравила телефона) а той идва пред у-ще и ми се ракрещя едва ли не пред вс .... какъв му е проблема нз....

може би неграмотността на младото поколение...

ти на колко си 12-13?
    IskaM v IbizZza

Град
    Шумень
    На 14 е станала ;] Четете малко преди да се правите на много остроумни и големи.
    Няма да ти кажа, че те разбирам, щот не съм попдала в тази ситуация, но е кофти. Поговори с тоя твоя баща!
    Обясни му, че не е прав без излишни драматизации и крещене.
    -Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
    -Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.

Притеснява се за теб Това е !

Цитирай Първоначално написано от it_ends_tonight_
    На 14 е станала ;] Четете малко преди да се правите на много остроумни и големи.
    Няма да ти кажа, че те разбирам, щот не съм попдала в тази ситуация, но е кофти. Поговори с тоя твоя баща!
    Обясни му, че не е прав без излишни драматизации и крещене.
    аз пък мога да ти кажа, че я разбирам прекрасно и преди да се опитваш да се правиш на голям психолог и да правиш забележки на останалите, размисли върху съвета, който ще дадеш... изобщо не може да се говори с такива хора, като кажеш "поговори си" се едно я изкара ебати тъпата, че да не се сети да го направи...

Според мен поведението на баща ти е нормално. Просто повечето бащи са много ревниви и си пазят дъщерите. Свиквай с този факт - това няма да се промени.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    Sofia
    Il_cavaliere_del_male
    мерси на тези които ме разбират

Повече от фен Аватара на yozito
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Според мен поведението на баща ти е нормално. Просто повечето бащи са много ревниви и си пазят дъщерите. Свиквай с този факт - това няма да се промени.
    Smoking can really kill a person,why don`t you try it?

Мега фен
    Град
    Извън границите
    ако си момиче е нормално,не иска да си поредната разкрачена..

Тази вечер тръгвам на лов...
    Като хищник доближавам те
    Ти си жертва - подчини се
    и прави каквото искам аз...
    Хайде, драскай и хапи ме!

Град
    Wonderland
    Ами баща ти е прав,все пак жилището ви не би трябвало да се превръща в хотел,а в крайна сметка си само на 14.

Повече от фен

Re: На рожденият ми ден ....

Аве на много оборотни и готини взехте да се правите всички..
    Цитирай Първоначално написано от Il_cavaliere_del_male
    може би неграмотността на младото поколение...
    Кой го казва? Човека, който започва изречението с малка буква??? Пък и какво те бърка тебе каква и е грамотността? Или ще и отговориш на въпроса или недей да и флуудиш темата..
    Цитирай Първоначално написано от Rofl4etoo
    ти на колко си 12-13?
    Кво ти влиза в работата и на тебе пък на колко е? Ако ще и на 6 да е? Пречи ли ти..момичето си иска съвет как да постъпи ти я питаш на колко е с ирония..
    Пфф ей, за да трупате мнения сте готови на всичко...ама поне преди да критикувате другите вижте себе си
    Ми мацко кажи на майка ти, ако е по-разбран човек и я помоли да говори с него

да отстъпим място на по-оборотните, които са в обръщение вече с 260 мнения..
    според мен баща ти се опитва да цака майка ти по тоя начин... според мен тряа наистина добре да си помислиш дали искаш точно тва..

Град
    Sofia
    Еми ще говора ... иначе марси на всички които ме разбраха .... :P :P

И аз имах този проблем и накрая се оказа, че баща ми ревнува О_О
    Просто бащите са така.. не искат толкова обичаните им дъщери да се докосват до други момчета [мъже]
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си