.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Безразлична.. :(

Ами преди околко седмица скъсахме с гаджето (той ме скъса де) .. 2 дни най-много да ми е било гадно и са ми е се едно и даже не мисля за него.. някак много бързо ми отминаха чувствата.. а и не съм си харесела друг..просто никой не ме превлича..безразлична съм към всички. Просто искам да попритам има ли ли сте такъв период , да искате поне да харесвате някой а същост да бъдето толкова безразлични .. ..
    [[.. Дa бъdэш чasт oт maлkoтo э прiвiлэгiя na униkaтiтэ ..]]

Да, имала съм такъв период. Спокойно, бързо ще отимне. ; )
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

ами и аз съм имал такъв период. То си зависи и в кавъв период ме хване това нещо.

аз пък съм нямала...и ми се струва странно xD
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Ех,тези любовни наши проблеми край нямат... Преди 3 дни ме потърси едно момче,което обичах страшно много....Бях готова да направя всичко за него дори и невъзможното...Ходихме 4 месеца.....аз обаче го оставих,казах му,че не мога повече така...Той ревнуваше,аз също..Бяхме от различни градове...Карахме се в един голям период от време,сдобрявахме се....Уж започвахме "на чисто"...после всичко пак ставаше адски сложно...Пък и той беше по-малък от мен,но това не ме интересуваше...Аз съм човек,който много преживява раздялите...Много страдах за него,но дори сега като ме потърси пак...Мисля,че нямам право да бъда нещастна пак...Не искам пак да страдам....Уважавам го,въпреки всичко,което ми стори..Опъваше ми нервите на мах,както и аз неговите...А,сега по твоята тема..Опитай просто нито да се засичате някъде поне за няколко седмици,нито нищо...Изолирай го от себе си,защото,ако не го направиш лек няма да намериш..И ще си спомняш хубавите ви моменти и т.н...Изписах цял роман за мен,а не трябваше...Мила,просто се бори за щастието си,когато пак си готова да обичаш.Бъди щастлива и гледай да не го преживяваш много лично...

Re: Безразлична.. :(

Цитирай Първоначално написано от bonbon4enceto11
    Ами преди околко седмица скъсахме с гаджето (той ме скъса де) .. 2 дни най-много да ми е било гадно и са ми е се едно и даже не мисля за него.. някак много бързо ми отминаха чувствата.. а и не съм си харесела друг..просто никой не ме превлича..безразлична съм към всички. Просто искам да попритам има ли ли сте такъв период , да искате поне да харесвате някой а същост да бъдето толкова безразлични .. ..
    Определо знам за какво говориш... Всички имаме такива периоди...но при всеки е различно и не мога да ти дам съвет.
    - Who are you?
    - Whoever you want me to be...

Определо знам за какво говориш... Всички имаме такива периоди...но при всеки е различно и не мога да ти дам съвет.
    - Who are you?
    - Whoever you want me to be...

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword
    Aмии аз пък... пред мен седяха едни и се мляскаха поне 20 мин, но аз и капка ревност не изпитах, а обикновено изпитвам... това именно на този период ли се дължи? Или просто, че не са ми познати

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??

Мда... гадно е...

Когато се влюбиш истински ще разбереш и болката от любовта, по-добре е, че не си много влюбчива, не ти и трябжва, после да ревеш за всеки срещнат!

Хм и аз съм била безразлична,но се в един момент се появява потенциален обект и до там с безразличието. Мен ме е налегнала скука...а това е мн лошо

1 седмица не си харесвала никой и го смяташ за проблем

на 11 години ли си ?
    But I am never beaten
    Broken not defeated,
    I know next to you is not where I belong

DA imala sum dori w momenta e taka :P Nedei da misli6 samo za tfa trqbwa da si si samodostatu4na (: Kato mu doide wremeto pak 6te si s nqkoi i zawisi na kakwi wruzki durji6 ako iska6 da si sus seriozen 4owek ne burzai ;]]

даМ, в момента съм в такъв период ... има само симпатични, но нищо повече и си ми е добре

ще ти мине :P

Мега фен Аватара на SunSmile
    Имала съм такива периоди. То си е нормално... като никой не ти грабва окото или не те впечатли достатъчно. Дори и сега има седмици, в които не ме интересува нищо, ама абсолютно нищо гледам мен си и тва е, а другите - да се спасяват!
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Голям фен Аватара на Aicken
    dsadasdasdassdaasdas
    Единствения начин жена да иска мъж.
    Единствения начин да я имаш в ръцете си.
    Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...

просто и разбий сърцето.

Голям фен
    Град
    Лондон
    Всеки минава през това ,скоро ще видиш ,че ще ти мине

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Ей точно през такъв период минавам Ама на мен и два дена даже не ми е било гадно за самия него,ами за начина по който "скъса" с мен страхливец... И ме скъса в понеделник ... а на мен си ми е супер,мисля за него,но не защото ми липсва ами щото ходихме 4 месеца и мисля че е нормално,пък и все си мисля колко ми е безразличен и е наистина такъв. И съм щастлива да ти кажа,щото очаквах след тея 4 месеца да се скъсам от рев,а то кво стана и една сълза не ми падна от очите По скоро мисля за момчето с което бях преди него, демек по-бившия ми Ама какво значение има сега.. Тъй че не се притеснявай-това е нормално... след известно време ще се оправиш
    За да има дъга,трябва да присъстват всички цветове

Цитирай Първоначално написано от zaraaa
    Когато се влюбиш истински ще разбереш и болката от любовта, по-добре е, че не си много влюбчива, не ти и трябжва, после да ревеш за всеки срещнат!
    Ето това беше отговора!!! Какви са тея глупости we??? Когато се влюбиш значи си намерила нещо повече от обикновенното, когато не си, продължаваш да търсиш!!! Кви периоди те гонят? Моя съвет е:

"ДА ПОРАСНЕШ"

Аз пък съм нямала такъв период.Винаги си харесвам по някой и странно защо,диваците са ми слабост

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    в такъв период съм от месеци..не виждам признаци скоро да изляза..
    а на теб ти пожелавам да се справиш
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Когато се разделих с последния си приятел почти не ми беше мъчно за него-и аз като теб "страдах" 1-2 дни и после..нищо.Но по-добре да реагираш така,отколкото цял месец да си в депресия
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Аз в момента съм в такъв период и даже се плаша от себе си дали някога ще срещна момче, което да ми е поне симпатично , защото за мен той винаги ще е най - красивият, най - добрия и всеки с него ще сравнявам поне за сега....
    Но знам че както при мен ,така и при теб всичко с времето ще се подреди ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си