.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Мега фен Аватара на Mi6inka
    май по -добре така от колкото да плачеш нон стоп.... преди няколко часа се разделих с приятеля си,с който бяхме заедно година..иии не съм спряла да плача... и честно да ти кажа се надявам да стане като при теб,защото е мн мъчително.... всичко с времето си...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от GotTheLife
    1 седмица не си харесвала никой и го смяташ за проблем
    да...и аз на това се учудвам...
    задължително ли е да хлътваш по някой друг секунда след късането

Re: Безразлична.. :(

Цитирай Първоначално написано от bonbon4enceto11
    Ами преди околко седмица скъсахме с гаджето (той ме скъса де) .. 2 дни най-много да ми е било гадно и са ми е се едно и даже не мисля за него.. някак много бързо ми отминаха чувствата.. а и не съм си харесела друг..просто никой не ме превлича..безразлична съм към всички. Просто искам да попритам има ли ли сте такъв период , да искате поне да харесвате някой а същост да бъдето толкова безразлични .. ..
    Да, това е нормална реакция след приключването на връзка. Ще ти мине, спокойно.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Re: Безразлична.. :(

Цитирай Първоначално написано от bonbon4enceto11
    Ами преди околко седмица скъсахме с гаджето (той ме скъса де) .. 2 дни най-много да ми е било гадно и са ми е се едно и даже не мисля за него.. някак много бързо ми отминаха чувствата.. а и не съм си харесела друг..просто никой не ме превлича..безразлична съм към всички. Просто искам да попритам има ли ли сте такъв период , да искате поне да харесвате някой а същост да бъдето толкова безразлични .. ..
    Да.
    И все пак темата е много тъпа.

Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland
    и аз имах такъв период наскоро спокойно ще ти мине,не е нищо за което да се притесняваш
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си