.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28
    Супер фен Аватара на mim4ety_sara

Тя ме заплаши...

Znachi haresvam edno momche,koeto si ima nali svoq kompaniq i v tazi kompaniq e i edno momi4e.Tq me zaplashi 4rez edno momi4e 4e 6tqla da me bie sus svoq fr,ama tfa stava predi sedmici.Mislq si,4e 6te me bie,6toto haresvam D. ,zashtoto i tq si go haresva. I dnes nali otivam az kum uchilishte i polovinata momicheta idvat da me posreshtat .I kato pochnaha,4e doshli i dvete i me tursili,6teli da me biqt.... I az hodih do dr uchilishte i te ne me namerixa,no vsqko mejdu4asie sa me tursili.Az minax pokrai tqh s 300km v 4as Ama nz sq se pritesnavam kvo da pravq,kato utre pak mogat da doidat.Prosto ne moga da proumeq,kaf e problema,4e go haresvam,to da rechem da hodim,ne! I utre ako doide kakwo da i kaja,za boi az ne iskam da se biq s nikoi, i bez tfa sh me pre4ukat,6toto sa silni. Tochno min. sedmica bqha prebili 10 momicheta edno!

т.7
    krem4et0
    Look, if you had one chance,
    one opportunity to seize everything
    you've ever wanted, in one moment,
    would you capture it... or just let it slip?

Мега фен Аватара на Hilary_
    Много детска история ми се струва... и все пак ако са разбрани като дойдат може да поговориш с тях... да питаш оная мърла къв и е проблема... ако не стане с добро (в повечето случаи не става) ... ако имаш приятели ги вземи с тебе иии ги набийте вие... Няма да се даваш на неква селянка... Все пак каквото се повикало...такова се обадило...

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*

Re: Огромен проблем !!!!

Цитирай Първоначално написано от mim4ety_sara
    Znachi haresvam edno momche,koeto si ima nali svoq kompaniq i v tazi kompaniq e i edno momi4e.Tq me zaplashi 4rez edno momi4e 4e 6tqla da me bie sus svoq fr,ama tfa stava predi sedmici.Mislq si,4e 6te me bie,6toto haresvam D. ,zashtoto i tq si go haresva. I dnes nali otivam az kum uchilishte i polovinata momicheta idvat da me posreshtat .I kato pochnaha,4e doshli i dvete i me tursili,6teli da me biqt.... I az hodih do dr uchilishte i te ne me namerixa,no vsqko mejdu4asie sa me tursili.Az minax pokrai tqh s 300km v 4as Ama nz sq se pritesnavam kvo da pravq,kato utre pak mogat da doidat.Prosto ne moga da proumeq,kaf e problema,4e go haresvam,to da rechem da hodim,ne! I utre ako doide kakwo da i kaja,za boi az ne iskam da se biq s nikoi, i bez tfa sh me pre4ukat,6toto sa silni. Tochno min. sedmica bqha prebili 10 momicheta edno!
    Ама това са глупости бе ей...И цялата ситуация е повече от детска...Кажи на някого,ако толкова се страхуваш при евентуален бой да те защити...Поне да не си сама...Кажи на фр-ове..Но аз се надявам да не се стига чак до там...Пък и за момче чак до бой да се стига...Обаче на вашата възраст са такива нещата... Ще мине и този период.

Tq e tolkowa prosta,che ot dumi nqma da rabere,a za fr samo 2 shte me zashtitqt,shtoto gi e strax drugite.

Град
    По балкана някъде..
    Оффф Стига с тая маймуница бе... Знаеш ли , че има една азбука наречена Кирилица.... + Толкова неграмотно е написана темата..... Така, като гледам всички сте много прости.... Можеш да кажеш на колко години сте..... Защото ако сте над 12г. ТОВА поведение /от тяхна страна/ тогава не е нормално.
    ACϟDC

Аз съм на 14,а те са към 8 клас.

Град
    Дълбините на канала :D
    Майко акъла ви е на 8 годишни nvm..таа кво те е страх,те са колкото теб,вкарай юмруците в действие кво толко,не се дръж като страхливка,и без тва сте на един акъл

Супер фен Аватара на nymphadora
    bullshit

Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
    Майко акъла ви е на 8 годишни nvm..таа кво те е страх,те са колкото теб,вкарай юмруците в действие кво толко,не се дръж като страхливка,и без тва сте на един акъл
    Просто не ги познавате,те са мн. по-силни от мен!

Това наистина са детски истории .. За момче нито си заслужава , нито пък има смисъл ... Но според мен най-добрия начин в случая е като дойдат недей да бягаш , остани , защото ако избягаш се показваш като страхливка , която не смее да се изправи срещу проблемите си Ако тръгнат да те удрят просто хвани ръката на момичето без да и замахваш и ти , и й кажи , че искаш да се разберете като бели хора , а не като селяни на лозето Успех
    .. само болката е истинска ..

Град
    По балкана някъде..
    +1
    ACϟDC

Град
    По балкана някъде..
    Просто не ги познавате,те са мн. по-силни от мен!

Охх какво толкова могат да ти направят няколко Кифленски ПИКЛИ?
    ACϟDC

Цитирай Първоначално написано от skateprinces19
    Това наистина са детски истории .. За момче нито си заслужава , нито пък има смисъл ... Но според мен най-добрия начин в случая е като дойдат недей да бягаш , остани , защото ако избягаш се показваш като страхливка , която не смее да се изправи срещу проблемите си Ако тръгнат да те удрят просто хвани ръката на момичето без да и замахваш и ти , и й кажи , че искаш да се разберете като бели хора , а не като селяни на лозето Успех
    Те ще са 2 ,то да беше само едната,щях да я прибия и сама,ама...
    FlashMX Как какво като са 2 да ме фраснат 2 пъти и съм.... Всички ми викат той Д. е виновен,ама защо да е виновен като нищо не е направил.

Град
    Destanation unknown ((:
    Боже ... Боже .. Тръгнали да се бият .. БОЖЕ !

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??

Re: Огромен проблем !!!!

Еми напрвавете боя бе... ти хващаш една приятелак и млене яко ... шегувам се
    По темата:
    Изчакай да те набият и подай оплакване в съда

Голям фен
    Малее ама че си. Помоли някой батко като толкова те е спек от тия "мутри" ти ги изкарваш 100 кила

Ееее ама детски истории - ти си показала страх от( профучах с 300км в час пред тях) ако не го показваш едва ли ще са толкова отворени, просто бъди безралична

И нали аз от толкова време нали не бях виждала копеле толко неграмотно и нали несвързано написан нали текст...Нали първо се научи е така да пишеш и да си подреждаш нали мислите и после едва ли не мисли за лубов бе да го ева

Аз съм на 14,а те са към 8 клас.
    Да, точно си на 14 ....като те гледам как се изразяваш ,все едно че слушам дете в 3ти клас.И стига вече с тези филми щото не сте интересни.Големи режисьори, голямо нещо
    Never let the fear of
    striking out keep you
    from the plating the game!

Град
    то не е град,а джунгла...
    чшш, ало, големите, това е форум за деца бе, кво очаквате да има!? и после ше има да се чудите що седмокласнички се шибат на поразия и се правили на много големи. еми как няма да се правят след като четат подобни постове, които ги принуждават да се правят на големи. 'детска история хаха, малка си хаха, аз-съм-голям-и-интелигентен-ти-си-задръстен-щото-си-на-14'.
    и вие сте били същите смотаняци на 14 и са ви тормозили същия тип 'проблеми'. помагайте на по-малките, не ги правете зомбита.

до авторката - споко, няма да те набият.

Град
    Skenderland
    Наистина,само глупави постове!Кво й се подигравате?!Ми малка е,вие да не сте били много по-умни на нейната възраст?!Айде стига с простотията!Така може,така се изразява момичето!
    По темата: мила,вземи твоите приятелки с теб и се опитай да не става бой!Няма смисъл,а като бягаш от тях им показваш,че те е страх и стават още по-смели!Не бягай от тях,ако дойдат да те търсят говорете нормално и така.Успех ти пожелавам!Да кажеш какво е станало.
    Сърцето има разумни методи,неведоми на разума!

Град
    Paradise
    Мен така в 8-ми клас ме гониха, ама беше групичка от около 10 души и беше кофти... Говори с Д. Кажи му да се разбере с двете "опасни биячки" и да ги вразуми.

vseki ima pravoto da haresva kogoto si poiska!!! a kato te e tolko strah da ne te biqt zemi nqkoi po-golqm batko ili kaka da te pazqt a izvinqvai za vuprosa no v koe u4ili6te se slu4vat tezi detski istorii?!
    LuDaaAaAaaAa KuChKaAaAaaa

хах,аз съм в осми клас,ама такива детски истории не съм срещала Поговорете като нормални хора,ако мн те заплашват,спокс,почти винаги просто се правят на интересни! айде успех,ако те набият или ти налетят кажи на някого все пак! И последно - ПОРАСНЕТЕ!!!!

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    този Д. не може ли да се намеси и да охлади страстите?
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си