За жалост гнева си в този форум мога да изкажа само с това Иначе ще има цензура, защото мога 7 дни да псувам без да спирам.Проблем:
Вървя си аз по главната в Пловдив.По едно време чувам нещо.Нечий телефон звъни?А..не.Ходжата пее.В центъра на Пловдив! На глас изразявам възмущението си и разбирам от една продавачка, която случайно ме чува, че ходжата пее всеки ден по няколко пъти в точно определено време откакто са ремонтирали джамията!(вече са минали месеци сигурно) Чувайки това, в мен се смесиха различни негативни чувства.Чудех се да се разрева с ярост и глас или да почна да блъскам да си изкарам яда.
ПО ДЯВОЛИТЕ!Как работят хората там?Молитвите мюсюлмански (тука спестявам малко епитети....) наизуст ли ги знаят вече?
Тва центъра на БЪЛГАРСКИ град ли е?В колко други центрове на ЕВРОПЕЙСКИ ГРАДОВЕ пее ходжата по 5 пъти на ден??????????!
Тва не го ли наричаме ТЕРОР?Не сме ли прекалено толерантни?Кой даде позволение на тоя ходжа да пее?Кой пак взе много пари и продаде българското?Ше горят в ада всичките,ей,писна ми от ПРОСТОТИЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!! (е тука вече се изтървах,не мога ,съжалявам!)
Към кого да се обърна?АЗ ЖИВЕЯ В БЪЛГАРИЯ.ТУКА СМЕ ХРИСТИЯНИ.Толерантна съм към другите, но може ли те да са толерантни към мен и да не ми натрапват религията си?Не искам да се разхождам под звуците на чужди молитви към Аллах и прочие,не искам!НЕ ИСКАМ!
Помощ пак,към кого да се обърнем и как да спрем това...не знам как да го нарека.ПОМОЩ!