- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ходжата пее?!
НЕ! Пуснете живо прасе вътре по време на петъчната молитва!!!Първоначално написано от Pagan_man
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
ОТ ТЪМНОТО МНОГО ЗНАЕТЕ БЕ Гяури боклуци скапани,да турчин съм и се гордея с това а не да чуждевците да ме презират заради боклуци като вас корумпирана страна.Педали тъпи,някви пишлемета знаят много те койотите от тъмното вият.Мършояди.Първоначално написано от hardball
П.П.Моля някой мод.да ме банне та да не влизам да пиша на някои тапаци тук.
Дреме ми на Кура-как - Дреме ми БрАтО за всички - Дреме ми на Кура -как-Ето така го правя копелле ето така.
-------------------------------------------------------
който желае да пише на
Skype-Sedrik_Zehrokie име-Wheyzs_team
500 години турско робство. 500 години мъчения. 500 години в които, турците, правят с българите неща, които дори ме е срам да кажа.
Демокрация и приета за основна религия източноправославното християнство + Приет за основен език български, нашата страна става обежище за всякакъв вид потенциални диктатори. Срамно е 500 години, полумесецът да е над главите на българите и много години след това, този полумесец да е пак високо над главите ни и да се зачита от 40% от населението.
Да не забравяме да правим разлика между религия и етнос.
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!
И дано като дойде новото правителство (без ДПС) да свалят новините на турски, че и тва е една болна тема...
Как може да си го позволяват?Кво е тва безгранично нахалство..б'хти манталитета арабски,турски все тая![]()
Иййй забравих си мисълта покрай вашите мнения.А,да.Евала на Николов ако наистина е спрял строенето на джамията в Меден Рудник.Иначе да му мислят.И също:Много ще е интересно докато се разкарваш покрай възрожденските къщи в Пловдив,символ на българската култура и история,да чуеш как някав си турчин пее мангалски молитви.
Сметни колко културно ти изказах мнението си, ти колко си зле. Дори не ми отговори с някакви аргументи, а зае позицията на слабия.Първоначално написано от dreme_mi_kopelle
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Те и в София имат идея за Ислямски център...с зали за обучение и прочие... Жалка е историята.
Еми комплексар е.Че и пише на български от всичкото нагоре.Първоначално написано от hardball
И аз тва го четох.С ислямска библиотека,общежития,търго вски площи..Първоначално написано от Pliok0019
![]()
Тука вече бъркаш. Бат Бойко щеше да си пусне някой от партията, ама като видя, че няма никакви шансове подкрепи Славчо, за да излезе, че уж неговите спечелили изборите.Първоначално написано от Canis_Dirus
Иначе дайте да си спретнем и ние един протест тука в Пловдив :Д. То не се търпи тва.
[quote="tqnko"]Живее в България, на турски ли да пише бе?Първоначално написано от ruger
![]()
Я ми кажи,някой карал ли го е изобщо да пише?Той е нежелан тук и го знае.И по полека с емотиконките.
^Как някой изобщо смее да ме нарича "гяур" в ДЪРЖАВАТА МИ?!
"свободна държава" ама ако искам да напсувам управляващите по бТВ ще ме цензурират нали?
И защо скапания рязан фес иска да го баннват...Просто да спре да пише лайното му, с лайно.
Покрепи го, за това питам... А "свобода" няма общо със "свободия". Нека си имаме ясните граници между двете.
А пътят към Турция е ясен.![]()
[quote="tqnko"][quote="ruger"]Какъв расизъм,какви чудеса ми говориш?Расист е човек,който мрази всички раси.Как да не му се ядосаш?Но не беше наглост,не беше чудо!Ако трябва на латиница ще пише.Първоначално написано от tqnko
да ми се маха резачката от тука...
Raise your fist!
men ve4e vze da me e strah
dokato si 4akam avtobusa e pulno s vsqkakvi mangali i imam 4uvstvoto 4e nqkoi den 6te me napadnat
ne znam da se smeq li da pla4a li![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Какво общо имат мангалите с Исляма?Първоначално написано от AutumnTears
mangali go izpolzvah kato sinonim na misuilmaniПървоначално написано от SolusChristus
ami ako tova 4e govorqt na turski i me psuvat nqma ni6to ob6to s temata se izvinqvam
btw za6to si re6il da se opitvash da me pravish na tupa pred celiq forum?![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Не съм, просто недей да викаш на турците мангали. :Р А и не всички в Турция са мюсюлмани. Турция не е ислямска държава от 1918 г.Първоначално написано от AutumnTears
има разлика от турчин до турчин, но тоя МАНГАЛ дето писа и се гордее че е турчин (всъщност си е мръсн МАНГАЛ), ми е интересно като се гордее толкова че е турчин, кфо прави тук?! и пак ще му кажа
ПЪТЯЯЯЯЯЯЯЯ!!!!!
Raise your fist!
май ти мног знаеш мама ти рязанаПървоначално написано от dreme_mi_kopelle
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Е добре, кво му се връзвате всички на тоя. Да ходи там да свири на ходжата, пък онзи да си му пее... тяхна си работа. Само че не сме длъжни да ги търпим...
Повечето дето ме наричат мангал,резачка,фес пес и какво ли още не да сте чували затова "Не прави на някой това, което не искаш да правят на теб" вие обиждате и аз обиждам макар да не ми харесва думата която употребих.И както каза Тянко на турски ли да пиша,е тея дето ме нарекоха комплексар че имам наглостта да пиша на български не мога ви разбера първо ви пречи латиницата ,после пък българския егати такова чудо за пръв път виждам.Та кой каза че ако му кажа гяур на живо ще ме смели Ок.ще му кажа но само двамата да сме в някоя гора,какво си трагнал да се правиш на мъж някав пиклио дето и пишката не може си извади още от панталоните.Голям мерак имате да се махна от България ех прави ми кеф да ви гледам,мангали ни наричат а като дойде кризата с газа и към Турция взехте да се обръщате да ви помагат с газа.Тук съм роден и тук ще си остана освен ако не се устроя в чужбина да бачкам някаде но и със сугорност ще стъпя на българска земя отново,както казах турчин съм и се гордея но и не обичам по малко от вас България,не деля хората по етнос и кой е беден и богат а по това какво крие в душата си,имам добри познати както турци,роми така и българи всичките ми приятели са българи и които не ме приемат като вас резачка за рязане на дърва а като брат.А ллинкнот когато и писах че деля хората само на добри и лоши ,тя ми отговори че тя ги деляла точно наобрратно-по етнос ако не сте схванали.Това е от мен Извинявам се на тези които са се засегнали от предния ми пост но само на тези се извинявам които не са писали в темата или ако са не са се държали с лошо към мен.
ПП."Не прави на някой това, което не искаш да правят на теб"
Дреме ми на Кура-как - Дреме ми БрАтО за всички - Дреме ми на Кура -как-Ето така го правя копелле ето така.
-------------------------------------------------------
който желае да пише на
Skype-Sedrik_Zehrokie име-Wheyzs_team