.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 118
    Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Цитирай Първоначално написано от Pagan_man
    Хвърлете една свинска глава вътре.
    НЕ! Пуснете живо прасе вътре по време на петъчната молитва!!!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Цитирай Първоначално написано от hardball
    Който живее в България трябва да се съобразява с културата и порядките ни, щом си роден и живееш в България си българин, независимо с какъв произход си- ако се гордееш като турчин, то мястото ти е друго.
    В Германия е пълно с турци, но джамии няма, второ- трето поколение турци се гордеят да казват, че са германци, който е недоволен се връща откъдето е дошъл.
    Малцинствата са длъжни да се интегрират, а не да установяват своите вярвания и културни навици сред всички. Т.е. правете каквото си искате у вас, ако не ви изнася, че останалите са християни и етнически българи може да си намерите нов дом. От друга страна българите по никакъв начин не са длъжни да слушат турските служби и т.н.
    ОТ ТЪМНОТО МНОГО ЗНАЕТЕ БЕ Гяури боклуци скапани,да турчин съм и се гордея с това а не да чуждевците да ме презират заради боклуци като вас корумпирана страна.Педали тъпи,някви пишлемета знаят много те койотите от тъмното вият.Мършояди.

П.П.Моля някой мод.да ме банне та да не влизам да пиша на някои тапаци тук.
    Дреме ми на Кура-как - Дреме ми БрАтО за всички - Дреме ми на Кура -как-Ето така го правя копелле ето така.
    -------------------------------------------------------
    който желае да пише на
    Skype-Sedrik_Zehrokie име-Wheyzs_team

Супер фен Аватара на SWASTIKA
    500 години турско робство. 500 години мъчения. 500 години в които, турците, правят с българите неща, които дори ме е срам да кажа.

Демокрация и приета за основна религия източноправославното християнство + Приет за основен език български, нашата страна става обежище за всякакъв вид потенциални диктатори. Срамно е 500 години, полумесецът да е над главите на българите и много години след това, този полумесец да е пак високо над главите ни и да се зачита от 40% от населението.

Да не забравяме да правим разлика между религия и етнос.
    ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!

И дано като дойде новото правителство (без ДПС) да свалят новините на турски, че и тва е една болна тема...
    Как може да си го позволяват?Кво е тва безгранично нахалство..б'хти манталитета арабски,турски все тая

Иййй забравих си мисълта покрай вашите мнения.А,да.Евала на Николов ако наистина е спрял строенето на джамията в Меден Рудник.Иначе да му мислят.И също:Много ще е интересно докато се разкарваш покрай възрожденските къщи в Пловдив,символ на българската култура и история,да чуеш как някав си турчин пее мангалски молитви.

Цитирай Първоначално написано от dreme_mi_kopelle
    ОТ ТЪМНОТО МНОГО ЗНАЕТЕ БЕ Гяури боклуци скапани,да турчин съм и се гордея с това а не да чуждевците да ме презират заради боклуци като вас корумпирана страна.Педали тъпи,някви пишлемета знаят много те койотите от тъмното вият.Мършояди.

Сметни колко културно ти изказах мнението си, ти колко си зле. Дори не ми отговори с някакви аргументи, а зае позицията на слабия.

If for honesty you want apologies
    -I dont sympathize
    If for kindness you substitute blindness...
    Please open your eyes!

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Те и в София имат идея за Ислямски център...с зали за обучение и прочие... Жалка е историята.

Сметни колко културно ти изказах мнението си, ти колко си зле. Дори не ми отговори с някакви аргументи, а зае позицията на слабия.
    Еми комплексар е.Че и пише на български от всичкото нагоре.

Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Те и в София имат идея за Ислямски център...с зали за обучение и прочие... Жалка е историята.
    И аз тва го четох.С ислямска библиотека,общежития,търго вски площи..

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    какво се жалвате тука бе? Кмета на Пловдив нали е от на Бат` Бойко партията? Я пишете оплаквания до него.
    Тука вече бъркаш. Бат Бойко щеше да си пусне някой от партията, ама като видя, че няма никакви шансове подкрепи Славчо, за да излезе, че уж неговите спечелили изборите.

Иначе дайте да си спретнем и ние един протест тука в Пловдив :Д. То не се търпи тва.

[quote="tqnko"]
    Цитирай Първоначално написано от ruger

Живее в България, на турски ли да пише бе?

Я ми кажи,някой карал ли го е изобщо да пише?Той е нежелан тук и го знае.И по полека с емотиконките.

^Как някой изобщо смее да ме нарича "гяур" в ДЪРЖАВАТА МИ?!

"свободна държава" ама ако искам да напсувам управляващите по бТВ ще ме цензурират нали?

И защо скапания рязан фес иска да го баннват...Просто да спре да пише лайното му, с лайно.

Цитирай Първоначално написано от tqnko
    Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    ^Как някой изобщо смее да ме нарича "гяур" в ДЪРЖАВАТА МИ?!
    Мен ли питаш ?
    Точно.

Покрепи го, за това питам... А "свобода" няма общо със "свободия". Нека си имаме ясните граници между двете.

А пътят към Турция е ясен.

[quote="tqnko"][quote="ruger"]
    Цитирай Първоначално написано от tqnko
    Цитирай Първоначално написано от ruger

Живее в България, на турски ли да пише бе?
    Цитирай Първоначално написано от Raybeez

Я ми кажи,някой карал ли го е изобщо да пише?Той е нежелан тук и го знае.И по полека с емотиконките.

Живее в България - свободна държава. - има право на мнение.
    Пише в български форум - пише на български и на кирилица. - има стотици кретени които са българи и пишат на латиница и не могат да изразят едно смислено мнение.
    Защо да не е желателно? Ако си тъп и ограничен български расист едва ли ще го искаш .. аз не съм такъв човек.
    Не оценявайте вкусът на вафлата по опаковката.
    Какъв расизъм,какви чудеса ми говориш?Расист е човек,който мрази всички раси.Как да не му се ядосаш?Но не беше наглост,не беше чудо!Ако трябва на латиница ще пише.

Град
    L.A. \ Moscow
    да ми се маха резачката от тука...
    Raise your fist!

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    men ve4e vze da me e strah
    dokato si 4akam avtobusa e pulno s vsqkakvi mangali i imam 4uvstvoto 4e nqkoi den 6te me napadnat
    ne znam da se smeq li da pla4a li

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

Супер фен Аватара на SolusChristus
    Цитирай Първоначално написано от AutumnTears
    dokato si 4akam avtobusa e pulno s vsqkakvi mangali i imam 4uvstvoto 4e nqkoi den 6te me napadnat
    Какво общо имат мангалите с Исляма?

Супер фен Аватара на AutumnTears
    Град
    Between the Standing Stones
    Цитирай Първоначално написано от SolusChristus
    mangali go izpolzvah kato sinonim na misuilmani
    ami ako tova 4e govorqt na turski i me psuvat nqma ni6to ob6to s temata se izvinqvam
    btw za6to si re6il da se opitvash da me pravish na tupa pred celiq forum?

И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...

Супер фен Аватара на SolusChristus
    Цитирай Първоначално написано от SolusChristus
    mangali go izpolzvah kato sinonim na misuilmani
    ami ako tova 4e govorqt na turski i me psuvat nqma ni6to ob6to s temata se izvinqvam
    btw za6to si re6il da se opitvash da me pravish na tupa pred celiq forum?
    Не съм, просто недей да викаш на турците мангали. :Р А и не всички в Турция са мюсюлмани. Турция не е ислямска държава от 1918 г.

Град
    L.A. \ Moscow
    има разлика от турчин до турчин, но тоя МАНГАЛ дето писа и се гордее че е турчин (всъщност си е мръсн МАНГАЛ), ми е интересно като се гордее толкова че е турчин, кфо прави тук?! и пак ще му кажа

ПЪТЯЯЯЯЯЯЯЯ!!!!!
    Raise your fist!

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Който живее в България трябва да се съобразява с културата и порядките ни, щом си роден и живееш в България си българин, независимо с какъв произход си- ако се гордееш като турчин, то мястото ти е друго.
    В Германия е пълно с турци, но джамии няма, второ- трето поколение турци се гордеят да казват, че са германци, който е недоволен се връща откъдето е дошъл.
    Малцинствата са длъжни да се интегрират, а не да установяват своите вярвания и културни навици сред всички. Т.е. правете каквото си искате у вас, ако не ви изнася, че останалите са християни и етнически българи може да си намерите нов дом. От друга страна българите по никакъв начин не са длъжни да слушат турските служби и т.н.

май ти мног знаеш мама ти рязана
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Град
    Plovdiv
    Е добре, кво му се връзвате всички на тоя. Да ходи там да свири на ходжата, пък онзи да си му пее... тяхна си работа. Само че не сме длъжни да ги търпим...

Повечето дето ме наричат мангал,резачка,фес пес и какво ли още не да сте чували затова "Не прави на някой това, което не искаш да правят на теб" вие обиждате и аз обиждам макар да не ми харесва думата която употребих.И както каза Тянко на турски ли да пиша,е тея дето ме нарекоха комплексар че имам наглостта да пиша на български не мога ви разбера първо ви пречи латиницата ,после пък българския егати такова чудо за пръв път виждам.Та кой каза че ако му кажа гяур на живо ще ме смели Ок.ще му кажа но само двамата да сме в някоя гора,какво си трагнал да се правиш на мъж някав пиклио дето и пишката не може си извади още от панталоните.Голям мерак имате да се махна от България ех прави ми кеф да ви гледам,мангали ни наричат а като дойде кризата с газа и към Турция взехте да се обръщате да ви помагат с газа.Тук съм роден и тук ще си остана освен ако не се устроя в чужбина да бачкам някаде но и със сугорност ще стъпя на българска земя отново,както казах турчин съм и се гордея но и не обичам по малко от вас България,не деля хората по етнос и кой е беден и богат а по това какво крие в душата си,имам добри познати както турци,роми така и българи всичките ми приятели са българи и които не ме приемат като вас резачка за рязане на дърва а като брат.А ллинкнот когато и писах че деля хората само на добри и лоши ,тя ми отговори че тя ги деляла точно наобрратно-по етнос ако не сте схванали.Това е от мен Извинявам се на тези които са се засегнали от предния ми пост но само на тези се извинявам които не са писали в темата или ако са не са се държали с лошо към мен.

ПП."Не прави на някой това, което не искаш да правят на теб"
    Дреме ми на Кура-как - Дреме ми БрАтО за всички - Дреме ми на Кура -как-Ето така го правя копелле ето така.
    -------------------------------------------------------
    който желае да пише на
    Skype-Sedrik_Zehrokie име-Wheyzs_team

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си