- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ходжата пее?!
знаем че обичате България, нали 10 века не можем да ви изгоним .... кенеф
Raise your fist!
Като ти гледам къв ти е подписа си падаш металче,и от кво се боиш да не ти развалят прическата ли,или да ти полеят грима на лицето.Аз ако видя някоя металка с доста черен грим не само ще се уплаша а и ще дам богу дух веднага.Първоначално написано от AutumnTears
ПП.Не мразя металите ако някой си прави такива изводи Пз с Iron Maiden-No More Lies
Дреме ми на Кура-как - Дреме ми БрАтО за всички - Дреме ми на Кура -как-Ето така го правя копелле ето така.
-------------------------------------------------------
който желае да пише на
Skype-Sedrik_Zehrokie име-Wheyzs_team
на алах ли бе?Първоначално написано от dreme_mi_kopelle
я ми кажи... вярваш ли в алах? и би ли умрял за алах?
ПЪТЯ!
Raise your fist!
смуче си обрязаната кожичка като няма кфо да ядеПървоначално написано от Raybeez
Raise your fist!
Тозе който не прави разлика между сегашните и предишните турци,а ги слага под общ знаменател не вижда по далеч от носа си.Големи патриоти,изобщо не мога да разбера повечето хора имам си в класа една която съм я черпел уж е българка но повече на циганка ми прилича и си го доказва искала ми е една цигара за майка си дадох и 3 не съм стиснат но и йи казах да не ги връща пробвах я дали ще ги върне ,не ги върна и разбрах що за стока е.После постоянно турците такива били,онакива били и в петак ми вика дай една цигара за майка ми.Е такива много ги мразя,има момиче от друг клас което се прави на момче от малцинствата е и когато и искам цегара винаги дава,както и аз но и ги връщ без да и казвам.Такива хора уважавам много.Първоначално написано от MostHated
Дреме ми на Кура-как - Дреме ми БрАтО за всички - Дреме ми на Кура -как-Ето така го правя копелле ето така.
който желае да пише на
рязан пес такъв, не ми се прави на интересен че си от "добрите" защото ти писа " гяури" а за това да ти напъхат кожичката в устата и да се задавиш!!!!Първоначално написано от dreme_mi_kopelle
![]()
Raise your fist!
Не съм длъжен да ти отговарям но вярвам и в Аллах и в Господ това са един и сйщи бог но с различни имена ако не знаете,и не съм привърженик на осама бен ладен.Първоначално написано от MostHated
ПП.Raybeez Да ям пречи ли ти,като ми харесва ям.И научи първо как се писе разстройство и после го пиши на турски,грешка ти на български го писа.
който желае да пише на
Ти аверите от майлата ще учиш на правопис!
И не сравнявай нашия Бог с вашия алах... и не ми казвай че исляма е миролюбива религия... и да ти платя ли билета за Турция?
Raise your fist!
meridiana ... пизды бы вломить быдлу нахрен, а то много шляются уже...
Raise your fist!
Забрави да напишеш и Пътяяяяяя ох горкото ми имаш слаба памет.Като ме обиждат и аз обиждам май на схвана какво имах с предвид това "Не прави на някой това, което не искаш да правят на теб" ,да уточня когато не искаш да те обиждат и ти не обиждай.Дано си го разбрал най накрая.Първоначално написано от MostHated
Аз спирам да пиша а вие си пишете-Велик е този който се владее.А и лъвът не се страхува от койоти,не ми казвайте сега че трябва да ви обяснявам какво е койот,ак искате да научите прочетете книгите на Карл Май за винету и неговия бледолик брат Поразяващата ръка.Ако знаете от каде да ги намерите книгите,но се съмнявам нещо.
който желае да пише на
да те запозная с " поразяващата ръка" ?
ти кфо да не си вожда " рязания клон " хахаха
Raise your fist!
Първоначално написано от POPFOLK88
който желае да пише на
На български моля не знам къв е тоя език да не е извенземния език на всевишните като тебПървоначално написано от MostHated
който желае да пише на
anadun waaa sikedjam bubana... това разбра ли го? резиПървоначално написано от dreme_mi_kopelle
Raise your fist!
Не те цитирам показвам ти правописните грешки първолаче,а това каква дума е да не си го измислил сам цркнеш,честно не съм се забавлявал така от доста време.Първоначално написано от POPFOLK88
който желае да пише на
Горе долу но ми отне време,много е яко когато не знаеш нещо как се пише,и го употребяваш.Първоначално написано от MostHated
който желае да пише на
Първоначално написано от merediana
7 години живях тамзнам как ги третират мюсюлманите, и по принцип малцинствата...
Raise your fist!
не очаквам и да е написано вярно, схвана смисъла нали, чалмаПървоначално написано от dreme_mi_kopelle
Raise your fist!
няма спор, голяма напастПървоначално написано от merediana
Raise your fist!
dreme_mi_kopelle добре де нали се чувстваш турчин,мааа му..
А що не живееш в Турция?Шот и истински турчин не си..шот там кат кажеш, че си от тея бълграските турци и там не те имат на равен на тях.Кво се праиш?Като толкова си обичаш Турция що не живееш там?Завбъдеще?Да следваш и там да си създадеш семейство?Не тука?!Ама тука в България си е по-хубаво, налиии, тука ще си останеш....![]()
ей, нищо против макята, т'ва е една от най-арните думи бе, деба!![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Хайде недейте се карайте всички и спрете да псувате,оня се изнесе.Само ви провокира.И не сравнявайте монголците с турците и циганите.Първо,те не са тюрки и второ,постигнали са много повече от тях.
Не се сдържа ... нали!?!Първоначално написано от StayFly
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.