.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 118
    Още по- добро:
    Обстрелват Ходжата
    Всички резани карабини под ножа!

Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Цитирай Първоначално написано от StayFly
    Още по- добро:
    Обстрелват Ходжата
    Всички резани карабини под ножа!
    Това не се отнася за мен нали !?!?
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Абе и ти си резан, ама си траеш.
    п.п. Клиповете не се отнася за тебе. Просто видях, че става въпрос за няква мелодия на гсм.

Град
    У нас Си (=
    Много ми е смешно турците като кажат, че са горди, че са турци, ама обичат България. Такова положение няма!!! 5 века, 5 милиона мизерии, хиляди убити българи, зверско отношение, терор, а ми обичали България. Всичкит турци са деца на няк'ви изроди, тормозещи българите. България си е наша. Вземайте си нещата и у вас си, а джамиите-наравно със земята!!!

Хаха защо вместо пускате клипчета на смъртта на ходжата не вземете наистина да го убиете?

Град
    У нас Си (=
    ^не ходжата, а доган-после лека-полека ще се възстановим, ама тая гнида долна, тоя вирус смуче и не пуска...няма как да се оправим като го има..

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Доган не помага на турците в България ^^

Както и най-страшния пример не е джамията на пъпа на Пловдив,нито кланещит се до ЦУМ,ами примерно Дулово,което е като частно селце на ДПС.Целият град,инфраструктурата,насе лението,всичко е като частна собственост,секта.
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Град
    У нас Си (=
    ама е направил толкова много мизерии, че не убийсто заслужава, а някое средновековно мъчение...не вярвам да не си чувала за атентата във вагона за майки и деца...и това сигурно е на-малкото...само как звучи...

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    чувала съм..

и сега малко оффтопик,не е много по темата,не искам да променям курса на разсъжденията ви за турците..но нещото,което най-много ме е разтроило от историята на България не е турсокото робство,Берлински конгрес и тези най-известни бичове..
    Най-тъжния факт,който съм чела е..че след 2рата Световна война,България е била толкова задължена с репарации,толкова потрошена,че се е наложило да продаде ПОЛОВИНАТА си държавно ЗЛАТО за да купи на народа си ПШЕНИЦА от САЩ.Хляб за злато.
    Това е за мен,е една от най-голямите подигравки с България-2рата световна война.
    А за нея не са виновни турците..
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Мега фен Аватара на iiirish
    те не пеят - те просто грачат

колкото до българското... ами не знам дали още някой го пази "демократично" така бързо успяха да ни "потурчат" за последните 20 години, че и сами не се усетихме. я по тодор живково време иди да видиш ходжа да пее ще пропее, ама после жив ще го пребие в някоя стая тогавашната милиция и кръв ще плюе хубаво са почнали да ги изселват мама им проста да ги бяха убивали по-добре щеше да е егати помията на обществото че и навсякъде се бутат - и в управлението, и навсякъде... на природните ресурси турчин ще бъде министър да станат сега всички ония хора, дето кръвта са си проляли за България и да се изплюят над цялата ни простотия сами ги допуснахме да ни управляват, сами им дадохме права - сами сме си виновни! ако зависи от мен ни един турчин няма да остане, а джамиите - ще бъдат сравнени със земята и хората ще забравят какво значи тая дума! а турска реч чуе ли се - направо езика им режа като едно време

айде да се спра, че бая набрах

Цитирай Първоначално написано от gbemXXIX
    Разкарай тия кюнци е, патриоте.
    Спокойно расистче, няма да ги махна. Не виждам кво ти пречат?

Цитирай Първоначално написано от UnaBletoLoVeU
    Много ми е смешно турците като кажат, че са горди, че са турци, ама обичат България. Такова положение няма!!! 5 века, 5 милиона мизерии, хиляди убити българи, зверско отношение, терор, а ми обичали България. Всичкит турци са деца на няк'ви изроди, тормозещи българите. България си е наша. Вземайте си нещата и у вас си, а джамиите-наравно със земята!!!
    Ох още със ставането ми гледам тука и ме избива на смях Ха Ха,то ако не са турците вие сте си умрели направо по черноморието вземат повече турци на работа и за труда им плащат някви мизерни пари.А се оплаквате егати простащината ходела по хората.Вие си пишете а аз само ще ви се смея отстрани.
    Дреме ми на Кура-как - Дреме ми БрАтО за всички - Дреме ми на Кура -как-Ето така го правя копелле ето така.
    -------------------------------------------------------
    който желае да пише на
    Skype-Sedrik_Zehrokie име-Wheyzs_team

Град
    L.A. \ Moscow
    Цитирай Първоначално написано от gbemXXIX
    Ти си за разстрел.
    +1 ама е тъп много ... нищо не разбира
    Raise your fist!

Цитирай Първоначално написано от dreme_mi_kopelle
    Цитирай Първоначално написано от UnaBletoLoVeU
    Ох още със ставането ми гледам тука и ме избива на смях Ха Ха,то ако не са турците вие сте си умрели направо по черноморието вземат повече турци на работа и за труда им плащат някви мизерни пари.А се оплаквате егати простащината ходела по хората.Вие си пишете а аз само ще ви се смея отстрани.
    Имаш поздрави от Влад Цепеш

Град
    L.A. \ Moscow
    Как се казваш бе рязан ?
    Raise your fist!

Цитирай Първоначално написано от MostHated
    Как се казваш бе рязан ?
    Ренан.

Град
    L.A. \ Moscow
    Цитирай Първоначално написано от LINKNOT
    Как се казваш бе рязан ?
    Ренан.
    hahahahahhxaxahxahxh
    Raise your fist!

Град
    L.A. \ Moscow
    Цитирай Първоначално написано от merediana
    Как се казваш бе рязан ?
    Мустафа Чалмала Педеразов. Тъй му е името.
    черножопов
    Raise your fist!

В нашия клас има момичета,чиито имена са .. как да го кажа.. по-турски ( ),има и такива,които завършват на -ова. Например Назенова.

Град
    L.A. \ Moscow
    Цитирай Първоначално написано от merediana
    В нашия клас има момичета,чиито имена са .. как да го кажа.. по-турски ( ),има и такива,които завършват на -ова. Например Назенова.
    Кажи им, че кака им Нина ще им е** майката.
    Бате Тошко и той...
    Raise your fist!

НЕ ИСКАМ ДЖАМИИ И КРЯКАЩИ БРАДАТИ СЕЛЯНИ В БЪЛГАРИЯ

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY
    Активна форумна гражданска позиция. Евала.

Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY
    Това е смешно....Откога вероизповеданието определя дали си селянин ?
    Без повече подобни картинки!

.: machoka :.

Как се казваш бе рязан ?
    Ренан.

LINKNOT Ох мило аре да се видим да ти изближа брадясалата слива,ако може и дебелатата ти майка ще ви доставя удоволствие че като си много грозна дори в бтк-ато с срам отиваиш да си плашташ нета.Ае клякай кучко
    Дреме ми на Кура-как - Дреме ми БрАтО за всички - Дреме ми на Кура -как-Ето така го правя копелле ето така.
    -------------------------------------------------------
    който желае да пише на
    Skype-Sedrik_Zehrokie име-Wheyzs_team

Град
    L.A. \ Moscow
    Цитирай Първоначално написано от dreme_mi_kopelle
    Как се казваш бе рязан ?
    Ренан.

LINKNOT Ох мило аре да се видим да ти изближа брадясалата слива,ако може и дебелатата ти майка ще ви доставя удоволствие че като си много грозна дори в бтк-ато с срам отиваиш да си плашташ нета.Ае клякай кучко
    чернодупец рязан тфа беше тъпо, явно те засегна само като ти написа името
    Raise your fist!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си