ходих с едно момче около година.след това се разделихме за около месец и сега пак сме заедно 2 месеца ще станат.познавам всичките му приятели,но един от тях ми стана най-добрия приятел.казвам му всичко,говорим си откровенно...Но разбрах,че той ме харесва.наскоро се поскарах малко с гаджето ми и другото момче решило да му каже всичко каквото сам му споделяла.мн ме заболя от тази постъпка и след акто се поуспокоихме го попитах защо го е направил а той ми отварна,че му било гадно като ни вижда заедно,но щял да се опита да не се дразни за да не си разваляме отношенията.мн се зарадвах защото той наистина ми е мн добар приятел...отношенията ни бяха повече от перфектни..до една вечер.незнам какво му стана но започна да ми говори,че повече не иска да ме вижда,да ми пише и абсолютно никакъв контакт с мен,защото се опитвал да ме забраави.много ми беше гадно от това,защото той наистина ми е най-добрия приятел.сега пак сме в отлични отношения.нз как да реагирам вече и какво да му казвам като се скараме и най-вече дали има бъдеще приятелството ни