- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Егоистка ли съм,че го искам толкова силно...?!
1 - Това момче не е за теб! Знам, че ти звучи гадно, но по това, което си написала - наистина е така. Замисли се наистина ли искаш да си с човек, в чиито думи никога не можеш да си 100% сигурна. Това е пълния несериозник - е, вярно, че не е хубаво човек да е прекалено сериозен ама чак пък толкова?! Прати му "много здраве" и колкото и невъзможно да ти се вижда - давай на пред и главата на горе![]()
Огледай се и съм 100% сигурна, че ще забележеш, че има хора, които по - си заслужават твоето внимание и ценно време![]()
2 - Относно "най - добрата ти приятелка"... Това момиче има нужда от сериозен удър по главата! Не познавам теб, не познавам и нея, но за бога коя Най - Добра Приятелка ще ти каже това в такъв момент?! Е, да вярно е, че приятелите са за това да си казват винаги това, което мислят и истината, но те са също и за да те подкрепят в трудни за теб моменти, а твоята "най - добра приятелка" не го е направила съвсем и дори ти е помогнала да се почувстваш още по - зле.. На твое място не бих я нарекла "Моята Най - Добра Приятелка"... хайде там някаква позната или хайде да не съм чак толкова зла - приятелка.. да ама Най - Добра... Все пак ти си знаеш най - добре![]()
P.S:
Аз освен да изкритикувам хората, за които разказа - май друго не направих... Поне се надявам ако не друго - да си се посмяла на малоумните ми разсъжденияxD
True frienDs are HarD To finD,HarDer To Leave anD ImPo$sIBLe To forGeT