- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Стаите ви могат ли да се заключват?
Не може![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Може,но от години не знам къде е ключаНе ми е проблем.
не може..преди време се заключваше и много ми харесваше
искам паккк![]()
moje,no nikoga ne q zakluchvam.
94 % от българското население не може да смята.Ако ти си от тези 8,които могат,сложи това в профила си.
Трябваше да питам дали имате и ключПървоначално написано от 6emet4e
щото и моята може и вярвам, че един светъл ден ще намервя ключааа
![]()
![]()
Слава богу, налиПървоначално написано от SimonaShtonova
![]()
Първоначално написано от kuklichka_bg
мойта врата от толкоз лашкане не може да се затваря напълно....а вие и за ключ ми говорите![]()
На село, вратата за горния етаж и тя не може да се затваря и единственият начин е да я заключвамеПървоначално написано от cherrypezz
![]()
може но рядко я заключвам а пък и майка си има навика да чука преди да влезне![]()
![]()
Тази в момента не може! Ужасно е!!!!! НО пък вратата на новата ми стая може. И ще си взимам с мен ключа винаги, само да се преместим.![]()
моята се заключи само с едно затварянепосле половин час не можаха да я разбият
като изключим това може да се заключва и по стандартния начин
![]()
AKO СЪДБАТА ТИ Е ОБЪРНАЛА ГРЪБ, ПРОСТО ПОЧАКАЙ ДОКАТО СЕ НАВЕДЕ!!!....
може ама ми е се 1
Знам ли. Има някаква ключалка, и ключ би трябвало да има за нея, ама кой знае къде е забравен от времето. Трябва да го потърся, че някой път е досадно постоянно да влизат за щяло и нещяло![]()
Първоначално написано от charlotte^
Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised
може
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
не може![]()
Make-up is essential .. Fashion is my life .. Music is my therapy .. Friends are precious .. Time is uncontrolable .. Bitches and Hoes aren't worth my time .. Individuality is everything!!! ;]]
Ами,не може ама ми е все тая,защото и да можеше нямаше да се заключвам!![]()
To infinity and beyond.
Не вратите са плъзгащи![]()