- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Стаите ви могат ли да се заключват?
може,но не я заключвам защото живея сама.а и да живеех с други хора мисля че биха уважавали личното ми пространство и да нямам проблем ако не се заключва
принципно може,но ключът е някъде ... в неизвестност от доста време
Може ама няма смисъл...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Не може, а понякога искам никой да не безпокои и е кофти.
Stay up all night with the stars *
Може естествено,но до сега не съм я заключвала ... Родителите ми уважават личното ми пространство и никога няма да влязат в стаята ми без да почукат и да изчакат в отговор едно сииилноооо "Влез!"![]()
![]()
+1Първоначално написано от Kostadin_682
![]()
![]()
и аз такаПървоначално написано от Axe_vs_Sword
![]()
Може да се заключва и се радвам,защото понякога не е много удачно да се влиза![]()
мани
аз живея в пещера
и дори не знам какво е това стая
и как да я заключа че да не идват вълци...
Мне не мога.. преди време бях поискала от мама да ми купи такъв патрон, с който да се заключва вратата, тя ме погледна ей тейиначе каза 'добре' и ест не ми купи
Кой знае какво си е помислила, че ще правя в стаята си, пък на мен просто ми изглеждаше мн яко да си заключвам стаята
Може :P
Вече не може, изгубих си ключовете, а резервните наш'те ги запиляха някъде.![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
може ама не я заключвам ..
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Може.. и се радвам , защото понякога наистина не искам никой да ме безпокои.
И моята вече не може : ( ...
Да,може.Хубавото е че кото сме с приятелката ми,не могат да ни хванат,че правим секс
neeeeeeeeee![]()
![]()
![]()
може , ама ми е все таааааааааая
november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns
Може, но не ми се е налагало да я заключвам.
вече може,като разчиствахме мазата си намерих ключО и като се крия от брат ми да не се бием се заключвам,иначе ми е все едно..