здравейте ... предварително да кажа темата не е ебавка, прекалено е малоумно, че да си го измисля ... допълнителни уточненя - той е на 18, аз на 17, той е девствен, аз не съм.
тааа ето я моята историйка:
с едно момче ходим от 3-4 месеца вече... тъй като сме на 17 и 18, естествено, се стигна до момента със секса... през времето в което сме заедно много целувки, натискане, приказки и въобще ... личеше "желание" и от моя и от негова страна. и сичко ок, ама то кво стана ... у тях сме дрехи падат ... и в един момент се оказва че не го е надървил ... а аз побъркана вече не издържам и тръгвам да му правя свирка да го възбудя ... и НИЩОООО ама НИЩО не стана (буквално)! приемам възможността да съм слаба ракия в свирките ама колко му тряа да за да го "дигне" ебаси?!?! опцията да не обича свирки също не важи, убедена съм ... та така пропадна тоя номер.. в последствие с мн мн игри от моя страна, наблягане на ерогенни зони и т.н. .. хубаво, надърви се. само дето после не можах да му сложа презерватива веднага и, естествено, му ..ъъ..."спадна" моменталически ... после като си говорехме той се държеше се1 е нещо нормално тва и не му пукаше едва ли не... та така 2-3 дни опити ... последния беше съвсем на косъм - аз на масата той пред мен, презерватива сложен иии му "омекна" баш преди да го ...вкара. и не знам вече кво става?!
не съм с кой знае колко опит и не знам как да се оправя в тая шибана сутиация... помощ !!!
п.с. моля ви се без иронични коментари ... пощадете загорялото момиче