.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Град
    София

Салицилов спирт и Хлорнитромицин

Здравейте взех си салицилов спирт и хлорнитромицин за да си мажа лицето да ми се махнат пъпките обаче не можах да разбера колко капсули да сложа от хлорнитромицина към салициловия спирт също така да сложа направо капсулите или да изсипия съдържанието им към спирта?
    салициловия спирт е 2% 100ml а от хлорнитромицина 10 капсули по 250mg
    Ако може да ми обясните. Много благодаря!

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    i az si vzex iz oniq den...ami az izsipvam sudurjanieto ot kapsulkite v saliciloviq spirt..10 kapsulki (demek ednoto blister4e) i razkla6ta6 i maje6..

Cruel Intentions

Цитирай Първоначално написано от mysterious93
    i az si vzex iz oniq den...ami az izsipvam sudurjanieto ot kapsulkite v saliciloviq spirt..10 kapsulki (demek ednoto blister4e) i razkla6ta6 i maje6..
    Бате, ше си ебете майката с тея 10 капсули... Аман от разбирачи!

Аз лично слагам по 6 или 7 капсулки .... Незнам 10 ми се струват и на мене много

Цитирай Първоначално написано от ana19
    Аз лично слагам по 6 или 7 капсулки .... Незнам 10 ми се струват и на мене много
    Остави ги.. на 14 години и се правят на разбирачки.После ше реват.

Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от Syringe
    1.ne sum na 14
    2.kak vednaga re6i 4e sum razbira4ka?ne6to mai mn se zaqjda6?ama are vuris nqkoi drug
    3.na men mi kazaxa po 10..

Cruel Intentions

1.ne sum na 14
    2.kak vednaga re6i 4e sum razbira4ka?ne6to mai mn se zaqjda6?ama are vuris nqkoi drug
    Е ако ти кажат да се метнеш отнякъде?Ко праим?
    По неграмотния ти начин на писане и толкова не ти давам.Ако си по-голяма - още по-зле.И да, заяждам се.Много е яко.Пробвай и ти.

Град
    Bucharest, Romania
    1.ne sum na 14
    Е ако ти кажат да се метнеш отнякъде?Ко праим?
    По неграмотния ти начин на писане и толкова не ти давам.Ако си по-голяма - още по-зле.И да, заяждам се.Много е яко.Пробвай и ти.
    ne mersi..rqdko zlobeq.nqma zna4enie dali 6te m ikajat da se hvurlq otnqkude..nqkak si ne ti vliza v rabotata..kato tolkova razbira6 kaji i po kolko da si slaga i da se prikliu4va.i predi6noto momi4e kaza 4e spored neq 10 bili mnogo i slagala po 6-7 no ne s ee pravila na interesna...

Cruel Intentions

Просто даваш некомпетентни съвети.Не е нужно някой да пати заради теб.Ако не си на 100 % сигурна поне го напиши.Иначе се слагат по 5 капсули. (( Смятай ква предозировка правиш ти. ))

Град
    Bucharest, Romania
    Просто даваш некомпетентни съвети.Не е нужно някой да пати заради теб.Ако не си на 100 % сигурна поне го напиши.Иначе се слагат по 5 капсули. (( Смятай ква предозировка правиш ти. ))
    tui li?i spored teb az naro4no go pravq??mnogo mi haresva da luja nqkoi za da mu se ebe maikata na liceto????misli malko predi da me obvinqva6.prosto i kazax az po kolko slagam da si pravi smetkata..kato isk ai 5 da slaga....2 4oveka pitax i 2-ta kazaxa 4e slagali po 10..i na men mi se stori mnogo ,no i az slojix 10 (pri polojenie 4e to ot purvite kapsulki polovinata izleze navun ) nqma zna4enie..

Cruel Intentions

tui li?i spored teb az naro4no go pravq??mnogo mi haresva da luja nqkoi za da mu se ebe maikata na liceto????misli malko predi da me obvinqva6.prosto i kazax az po kolko slagam da si pravi smetkata..kato isk ai 5 da slaga....2 4oveka pitax i 2-ta kazaxa 4e slagali po 10..i na men mi se stori mnogo ,no i az slojix 10 (pri polojenie 4e to ot purvite kapsulki polovinata izleze navun ) nqma zna4enie..
    Ок, права си.

Re: Салицилов спирт и Хлорнитромицин

Цитирай Първоначално написано от Armeika
    Здравейте взех си салицилов спирт и хлорнитромицин за да си мажа лицето да ми се махнат пъпките обаче не можах да разбера колко капсули да сложа от хлорнитромицина към салициловия спирт също така да сложа направо капсулите или да изсипия съдържанието им към спирта?
    салициловия спирт е 2% 100ml а от хлорнитромицина 10 капсули по 250mg
    Ако може да ми обясните. Много благодаря!
    Ами аз изсипвам по 5 капуслки .... незнам дали точно толкова се слага, не съм се консултирала с лекар, но мисля че тази бройка е достатъчна .

Град
    София
    Благодаря ви за отговорите!

На мен ми го правят направо в аптеката но незнам колко капсули слагат,но по добре питаи в аптеката
    Пука ли ми?Не! Пукаше ми,вече не!
    Само болката видях,кога слънцето и за мене ще изгрее?
    Когато спреш да му се пречкаш!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си