- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да разберем когато някой ни харесва?
Moje da mi se smeete ama ni6to ne razbiram ot nameci ili e takiva ne6ta ! Daite nekvi suveti kak da razbera pls ! MOLQ !!!
т.7
krem4et0
Като не разбираш от намеци какво искаш ? Да ти го нацепи твърд ли ?![]()
По темата : Ми то си личи ве мамка му . Поведение, жестове, раоти глупости![]()
в товя случай няма да разбереш ако не ти кажат
Raise your fist!
Купи си новата ми книга:Как да разберем,че ни харесва
Само за 20 кинта я давам,лично съм я сътворила![]()
Еми, по много работи може да познаеш, ако те погледне и после веднага отмести погледа... , ако ти се хили, като циганин на цветен телевизор, значи те харесва![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Ми щом от намеци не разбираш (жестове,разговори,докосва е) ... то тогава трябва да питаш човека в който се съмняваш че те харесва... или да чакаш незнайно колко време когато той реши да ти каже което не е добър вариант...!!!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ами, ако се държи по-добре с теб, отколкото към останалите, ако редовно ти пише по скайпа, ако ти прави комплименти, ако се държи така, че да предизвика вниманието ти, ако ти звъни просто, за да чуе гласа ти и още куп глупости, значи те харесва.
Fighting for nothing is what you're born for.
може да е до погледа, поведението , тона .... изобщо при всеки е различно. а зависи и от факта какви са отношенията ви. но при всички случаи трябва да има нещо различно в поведението му към теб.. дори да е само начинът, по който произнася името ти...
someone else...
защо ако момчето каже в прав текст, че харесва момичето не е добър вариант ?Първоначално написано от Hilary_
![]()
Щото ставате много лесни и безинтересни ... смисъл няма я тръпката, когато те сваля момче. Е разбира се зависи и как и го казваш и КОГА. Ако е в точния момент става ОК, но иначе НЕ- внимавай с твоето момиче (помня тва за автографаПървоначално написано от myNameIsImmortal
)
![]()
![]()
Като не разбираш от намеци, ще чакаш да ти кажат. Ако не ти кажат сорка изпускаш.
Forever trusting who you are and nothing else matters!!!
И не само за това... аз го казах и в смисъл че ще има да си чака неопределено дълго време...Първоначално написано от emily_1234
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Оф моля ви се... Не винаги намеците са това което изглеждат...
Ей моята последна изгора то не беше писане в скайп с часове, гушкане и държане за ръце като пътувахме заедно за БГ, смс-си, супер мили жестове, бла бла и всичко говореше че ме харесва. Като го питах обаче какво става той ми каза че няма да се получат нещата защото нямал време уж.
Питай в прав текст за да не стават недоразумения. По-сигурен начин няма.![]()
еийййййййййй как един нормален отговор не дадохте. Ми има много начини но трябва да гледаш. Дали те гледа, дали ти се усмихва, дали се стреми да осъществи контакт с теб, как те гелда... гарантирано можеш да разбереш дали те гелда палаво, апетитно или пренебрежително. Просто гледай и анализирайУспех!
Абе светят ли му очичките когато си около него..Давай![]()
![]()
Не можеш да разбереш.Първоначално написано от momo367
Майтап бе![]()
Като ти свали гащите някой,
значи,че те харесва.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
мойе и сякакви намеци да ти правят ама имай едно наум - все пак може просто да си правят ташак с тебе за кеф![]()
щот са случва
Emi az poprincip ne sva6tam , a i moita situacia e zle 6toto ne xodim 4esto na daskalo i se ne zasi4ame ama kato sme pred u4ili6te i pu6im po4ti prez cqloto vreme , dori kato si govori s nqkoi drug gleda men , 4ak malko se pla6a , ama tq taka si gleda. Nito me e pipala , nito e mee zagovarqla , nali na nekva tema kade ni zasega dvamata , samo : "Utre 6te idva6 li na daskalo." Komentari pls!!!
o.O 'да те пипа'Първоначално написано от momo367
кат толкова държиш на тва кажи и: 'фани ме де'
![]()
![]()
таа..
когате те пита дали ш хоиш на даскало питай я нещо др..просто завържи разговор..и забележи как те гледа и кво ти говори
![]()
![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
gleda te , osmihva ti se , zaka4a te kato se razminete , ........... Obra6ta vnimanie na tebe pove4e ot kolkoto na drugite v tvoeto obkrajenie .
С това не съм съгласен. По-скоро ако те зяпа постоянно.Първоначално написано от Kostadin_682
![]()
+1 napulno suglasna sum s momi4eto. Vsqko momi4e obi4a laskite i nqkoi da se durji milo i qko s neqПървоначално написано от emily_1234
.Da i svalq zvezdi
![]()
ем ако си момиче и си 1-2-3-4 клас, и ако момчето те скубе и те рита, начи те харесва![]()
![]()
www.skatepark.bg
I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !
то не се разбира...то се чувства..
Руса кукличка