- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Прегръдката
Та правила съм подобна тема,ама рекох да я подновим!![]()
Та коя е била най-хубавата,прекрасна,завладя ваща прегръдка в живота ви ?![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
За мен най-яката прегръдка е била когато момичето, което харесвам само "скочи" да ме прегръща, тогава и аз я стискам със всички сили и ми е много яко.
Също така е яка прегръдка на приятел който не си виждал отдавна и с който си преживял доста, да се видите на летището и да се поздравите като доста уважаващи се хора и доста добри приятели.
За мен това са двата видове прегръдки, прегръдката на обич и силната приятелска прегръдка![]()
Forever trusting who you are and nothing else matters!!!
Всяка прегръдка от гаджето значи нещо за мен. И винаги е специална с нещо.
А най-прекрасната някога прегръдка беше, когато той се върна от море (беше с техните за цели 8 дена и разиграхме голяма драма). Видях го от 50-тина метра и търчах към него и накрая се метнах отгоре му.
Лигня е, ама поне е сладка лигня.
![]()
Един път бях в чужбина за около 10 дни и приятелката ми ме посрещтна на гарата и ме прегърна силно... това беше най-прекрасната прегръдка. Ех... искам пак![]()
Значи....беше доста отдавна беше в училище....имах някаква хубава оценка и бях много щастливаи видях момчето което харесвам
(и то ме хрс--не че се хваля
) та просто му се хвърлих а той ме притисна толкова силно към себе си
![]()
![]()
Сякаш никога няма да се разделим...
![]()
Лежахме си на едно легло без да правим нищо и просто се гушкахме без да казваме нищо и някак си и усетих толкова много любов и нежностможехме да си лежим така вечно и да си се гушкаме и колкото и клиширано да звучи зад прозореца ми се едно нямаше нищо и никой...имаше само мен и него
![]()
+1Първоначално написано от SoAfraid
![]()
А иначе най-хубавите прегръдки,които съм получавала бяха от едно момче преди около 2 годиниПросто няма друг като него
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Много обичам прегръдките, прегръщала съм хора към които имам романтични чувства, но най-хубавата ми прегръдка беше с най-добрия ми приятел. Бяхме се скарали и поне 2-3 месеца не се виждахме и една вечер той ми се обади излязох и като го видях го прегърнах така силно и с толкова много обич както никога.
най хубавата прегрътка за мен е тази която ми дава малкото ми братче
въпреки че се караме винаги и не се понасяме когато сме в добри отношения ме гушка толкова хубаво че човек не може да му откаже нищо![]()
Най-хубавата прегръдка получих от брат ми, колкото и странно да звучи. Бях се пребил с мотора, и съм в болницата и излизам аз от болницата той ме чакаше вече пред болницата и идва такъв ме прегръща насълзен и се радва, че съм жив.
Да мразиш, да обичаш, да плачиш и да се смееш, това значи просто, че живееш!
Най-хубавата ми предгръдка беше от момчето,което обичампомня кога му казах за първи път че го обичам-бяхме на дискотека
и нз кво ми стана и си го гушнах и му казах "обичам те" и никога няма да забравя той колко силно ме прегърна
сякаш не искаше да ме пусне,колко беше хубаво тогава сякаш за момент забравих за всичко
Много се рафвам и когато брат ми прегърне защото тва става рядко
помня като беше цялото лято на морето и като се прибра и ме изненада защото аз не знаеш че ще си идва и само как му скочих и си го прегърнах
![]()
...Остани с мен,не ме оставяй,защото без теб не мога...
прегръдката, с която започна връзката с първата ми любов ... еххх ще кажа само, че стояхме гушнати 40 минс без да мръднем ... незабравимо
Ou ne sum mnogo po pregrudkite.Mislq che vsqka pregrudska s lubimiq mi e nezabravima....![]()
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
За мен прегръдките означават много повече от целувките. Една силна и истинска прегръдка е нещо много хубаво.![]()
[23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана
Охх какво ли не бих дала за искрена прегръдка...?!?!?! За мен прегръдките са тези от приятели (за подкрепа и не само... за споделяне на радост) ... и другите прегръдки от харесван човек или любим... за мен те означават много и ги помня дълго време след това...Иначе да имала съм няколко незабравими но ми се иска още да има...!!!
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Наскоро на един купон танцувахме с една колежка на една балада прегърнати и беше просто невероятно. Тя си ми беше детската любов и отдавна вече не изпитвам нищо към нея, но тогава просто тези 4 минути ми се сториха сякаш съм в рая - парфюма й, пръстите ми галещи гърба й... просто вълшебно.
Най-завладяваща, най-приятна, най-незабравима беше първата ми прегръдка с момичето с което в момента съм влюбен![]()
Дойде пред историята и беше с една нейна приятелка и едно момче, където и се отваряло и т.н. и той се махна после и останахме аз, тя и приятелката й. Тогава каза "Дай да си те прегърна" и ме гушна толкова силно и просто след това както се казва ми държа влага цял ден, даже от класа ме питат защо съм се усмихнал толкова много и очите ми светели![]()
Ми .. когато .. бившия ми дойде от София във Варна ... просто го гушнах и на пейката на автогарата стояхме 20 минути аз сгушена в него ... беше меко казано невероятно ..![]()
Докато не разбрах какво лайнооооо е всъщност![]()
Амии един път когато бях на море на Гърция и не се бяхме виждали с приятеля ми 11 дена. Когато се видяхме просто той ме гушна и не помня точно ама майче около 15 минути само сме се гушкали без да облим дума. След което той ме погледна в очите и ми каза "Здрасти слънце!Обичам те!"Беше много миличко.
Ии също една от най-хубавите прегръдки в живота ми беше, когато един петък се бях прибрала от Благоевград след две седмици престой там... ии си бях в къщи. Баща ми се прибра и още като го видях на вратата се затичах към него и го гушнах много силно а той ме вдигна и ми каза, че много съм му липсвала...![]()
![]()
Също така на Нова Година, преди да си тръгне от нас, най-добрият ми приятел ме прегърна толкова сълно... а след това не се видяхме 2 седмици...
Абе все хубави и запомнящи се прегръдки от хора които обичам...![]()
... Nokishikitoka Lowe Tokimeki ...
Първоначално написано от Blab
ооо... най-хубавата беше ноември тази година.. със съответното момче не се бяхме виждали от няколко месеца (той живее в Германия) но беше ясно, че не сме си безразлични.. Та.. определихме си най-после среща.. аз пристигнах по-рано... и стоях отстрани.. да наблюдавам той кога ще дойде, за да мога и аз тогава да се появя..в последствие обаче се оказа,че и той е намислил да прави същото, но ме е видял... просто чух едно "миличкоооооо" и той се затича към мен хвърляйки ми се на врата
![]()
Принципно не съм по лигавките историйки, но този човек винаги ще намира правилния подход да ме разтопиТа... в този ден всъщност тръгнахме
![]()
If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....
Е ти направ0 разби р0мантиката!..Първоначално написано от PreciousDiamond
![]()
What g0od is a [color=violet]
Мойтаа най-хубава прегръдка.. когато се виждам с приятелите ми,който страшно много ми липсватИ все пак сме в различни градове и всяка седмица се виждаме сигурно се виждаме един път.И когато се видиме с най-добрия ми приятел като вземем да се прегръщаме от радост всички ни гледат
![]()
![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Ами ... и главата му ше разбия само да го видя ...Първоначално написано от UnHappyy
![]()
![]()