.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 74
    Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T

Прегръдката

Та правила съм подобна тема,ама рекох да я подновим!
    Та коя е била най-хубавата,прекрасна,завладя ваща прегръдка в живота ви ?
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Повече от фен Аватара на SoAfraid
    Град
    InYourEyes
    За мен най-яката прегръдка е била когато момичето, което харесвам само "скочи" да ме прегръща, тогава и аз я стискам със всички сили и ми е много яко.

Също така е яка прегръдка на приятел който не си виждал отдавна и с който си преживял доста, да се видите на летището и да се поздравите като доста уважаващи се хора и доста добри приятели.

За мен това са двата видове прегръдки, прегръдката на обич и силната приятелска прегръдка
    Forever trusting who you are and nothing else matters!!!

Град
    Paradise
    Всяка прегръдка от гаджето значи нещо за мен. И винаги е специална с нещо.
    А най-прекрасната някога прегръдка беше, когато той се върна от море (беше с техните за цели 8 дена и разиграхме голяма драма ). Видях го от 50-тина метра и търчах към него и накрая се метнах отгоре му. Лигня е, ама поне е сладка лигня.

Един път бях в чужбина за около 10 дни и приятелката ми ме посрещтна на гарата и ме прегърна силно... това беше най-прекрасната прегръдка. Ех... искам пак

Значи....беше доста отдавна беше в училище....имах някаква хубава оценка и бях много щастлива и видях момчето което харесвам (и то ме хрс--не че се хваля ) та просто му се хвърлих а той ме притисна толкова силно към себе си Сякаш никога няма да се разделим...

Лежахме си на едно легло без да правим нищо и просто се гушкахме без да казваме нищо и някак си и усетих толкова много любов и нежност можехме да си лежим така вечно и да си се гушкаме и колкото и клиширано да звучи зад прозореца ми се едно нямаше нищо и никой...имаше само мен и него

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от SoAfraid
    Също така е яка прегръдка на приятел който не си виждал отдавна и с който си преживял доста, да се видите на летището и да се поздравите като доста уважаващи се хора и доста добри приятели.
    +1

А иначе най-хубавите прегръдки,които съм получавала бяха от едно момче преди около 2 години Просто няма друг като него
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Град
    kadeto iskam

Re: Прегръдката

Цитирай Първоначално написано от balu4ka
    Та правила съм подобна тема,ама рекох да я подновим!
    Та коя е била най-хубавата,прекрасна,завладя ваща прегръдка в живота ви ?
    1-во с моя татко
    2-ро с баба ми, която ме е отгледала
    и 3-то когато прегърна приятеля ми и чувствам че всичко е наред, нямам проблеми и грижи, забравям всичко

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    Много обичам прегръдките, прегръщала съм хора към които имам романтични чувства, но най-хубавата ми прегръдка беше с най-добрия ми приятел. Бяхме се скарали и поне 2-3 месеца не се виждахме и една вечер той ми се обади излязох и като го видях го прегърнах така силно и с толкова много обич както никога.

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    най хубавата прегрътка за мен е тази която ми дава малкото ми братче
    въпреки че се караме винаги и не се понасяме когато сме в добри отношения ме гушка толкова хубаво че човек не може да му откаже нищо

Град
    Бургас
    Най-хубавата прегръдка получих от брат ми, колкото и странно да звучи. Бях се пребил с мотора, и съм в болницата и излизам аз от болницата той ме чакаше вече пред болницата и идва такъв ме прегръща насълзен и се радва, че съм жив.
    Да мразиш, да обичаш, да плачиш и да се смееш, това значи просто, че живееш!

Цитирай Първоначално написано от mitzo
    Най-хубавата прегръдка получих от брат ми, колкото и странно да звучи. Бях се пребил с мотора, и съм в болницата и излизам аз от болницата той ме чакаше вече пред болницата и идва такъв ме прегръща насълзен и се радва, че съм жив.
    разчуствах се добър брат имаш \/

Най-хубавата ми предгръдка беше от момчето,което обичам помня кога му казах за първи път че го обичам-бяхме на дискотека и нз кво ми стана и си го гушнах и му казах "обичам те" и никога няма да забравя той колко силно ме прегърна сякаш не искаше да ме пусне,колко беше хубаво тогава сякаш за момент забравих за всичко Много се рафвам и когато брат ми прегърне защото тва става рядко помня като беше цялото лято на морето и като се прибра и ме изненада защото аз не знаеш че ще си идва и само как му скочих и си го прегърнах
    ...Остани с мен,не ме оставяй,защото без теб не мога...

прегръдката, с която започна връзката с първата ми любов ... еххх ще кажа само, че стояхме гушнати 40 минс без да мръднем ... незабравимо

Град
    Shumen
    Ou ne sum mnogo po pregrudkite.Mislq che vsqka pregrudska s lubimiq mi e nezabravima....
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

За мен прегръдките означават много повече от целувките. Една силна и истинска прегръдка е нещо много хубаво.
    [23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана

Мега фен Аватара на Hilary_
    Охх какво ли не бих дала за искрена прегръдка...?!?!?! За мен прегръдките са тези от приятели (за подкрепа и не само... за споделяне на радост) ... и другите прегръдки от харесван човек или любим... за мен те означават много и ги помня дълго време след това... Иначе да имала съм няколко незабравими но ми се иска още да има...!!!

Наскоро на един купон танцувахме с една колежка на една балада прегърнати и беше просто невероятно. Тя си ми беше детската любов и отдавна вече не изпитвам нищо към нея, но тогава просто тези 4 минути ми се сториха сякаш съм в рая - парфюма й, пръстите ми галещи гърба й... просто вълшебно.

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Най-завладяваща, най-приятна, най-незабравима беше първата ми прегръдка с момичето с което в момента съм влюбен
    Дойде пред историята и беше с една нейна приятелка и едно момче, където и се отваряло и т.н. и той се махна после и останахме аз, тя и приятелката й. Тогава каза "Дай да си те прегърна" и ме гушна толкова силно и просто след това както се казва ми държа влага цял ден, даже от класа ме питат защо съм се усмихнал толкова много и очите ми светели

Град
    Destanation unknown ((:
    Ми .. когато .. бившия ми дойде от София във Варна ... просто го гушнах и на пейката на автогарата стояхме 20 минути аз сгушена в него ... беше меко казано невероятно ..

Докато не разбрах какво лайнооооо е всъщност

Град
    втората звезда вдясно и все направо до сутринта!!
    Амии един път когато бях на море на Гърция и не се бяхме виждали с приятеля ми 11 дена. Когато се видяхме просто той ме гушна и не помня точно ама майче около 15 минути само сме се гушкали без да облим дума. След което той ме погледна в очите и ми каза "Здрасти слънце!Обичам те!" Беше много миличко.
    Ии също една от най-хубавите прегръдки в живота ми беше, когато един петък се бях прибрала от Благоевград след две седмици престой там... ии си бях в къщи. Баща ми се прибра и още като го видях на вратата се затичах към него и го гушнах много силно а той ме вдигна и ми каза, че много съм му липсвала...
    Също така на Нова Година, преди да си тръгне от нас, най-добрият ми приятел ме прегърна толкова сълно... а след това не се видяхме 2 седмици...
    Абе все хубави и запомнящи се прегръдки от хора които обичам...
    ... Nokishikitoka Lowe Tokimeki ...

Цитирай Първоначално написано от Blab
    Много сте зле, бе!
    Момичето не ще да прави секс на 14, като всички останали пикли!

ооо... най-хубавата беше ноември тази година.. със съответното момче не се бяхме виждали от няколко месеца (той живее в Германия) но беше ясно, че не сме си безразлични.. Та.. определихме си най-после среща.. аз пристигнах по-рано... и стоях отстрани.. да наблюдавам той кога ще дойде, за да мога и аз тогава да се появя.. в последствие обаче се оказа,че и той е намислил да прави същото, но ме е видял... просто чух едно "миличкоооооо" и той се затича към мен хвърляйки ми се на врата
    Принципно не съм по лигавките историйки, но този човек винаги ще намира правилния подход да ме разтопи Та... в този ден всъщност тръгнахме
    If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....

Цитирай Първоначално написано от PreciousDiamond
    Ми .. когато .. бившия ми дойде от София във Варна ... просто го гушнах и на пейката на автогарата стояхме 20 минути аз сгушена в него ... беше меко казано невероятно ..

Е ти направ0 разби р0мантиката!..
    What g0od is a [color=violet]

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Мойтаа най-хубава прегръдка.. когато се виждам с приятелите ми,който страшно много ми липсват И все пак сме в различни градове и всяка седмица се виждаме сигурно се виждаме един път.И когато се видиме с най-добрия ми приятел като вземем да се прегръщаме от радост всички ни гледат
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Град
    Destanation unknown ((:
    Цитирай Първоначално написано от UnHappyy
    Цитирай Първоначално написано от PreciousDiamond

Е ти направ0 разби р0мантиката!..
    Ами ... и главата му ше разбия само да го видя ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си