- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Прегръдката
Най-хубавите прегръдки са от приятеля ми, когато ме прегърне се чувствам най-защитеният и обичан човек на земята.
И от мама обичам прегръдките. Защото е мама. А щом е мама, няма да ми се разсърди ако й потроша костите от стискане. Нали, мамо?![]()
От малкия ми братовчед обичам прегръдките също. То обикновенно аз го гушкам, а той е решил, че кака е конче. Което трябва да се извежда. Ами така де, те кончетата нали и те душа носят, трябва да се поразтъпчат. Но в редките случай, когато ме гушне е много сладък.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
О да .. и от братовчед ми.. Като си заминаваше за Канада ..Колкото и да се караме , все пак той винаги е бил като по-големия брат , който никога не съм имала . И .. честно казано винаги като ме гушкаше ( колкото и рядко да беше) е било с причина. Ако съм се скарала с някой , ако ми е криво .. И винаги това ме успокояваше . И като си заминаваше като ме гушна ..имах чувството, че за един последен момент съм сигурна и спокойна...
![]()
Прегръдките след лют скандал са най-хубави. Знам, че вече е минало и че ще ни носи нещо добро....А най-чувствени са били преградките ни на раздяла преди той за пореден път да се върне в казармата. Знаеш, че няма да го видиш и усетиш 1-2 месеца и искаш никога да не свършва прегръдката...мили са ми толкова хубави и толкова ужасни едновременно. Просто са началото на нов ад без него, но и краят на добре прекарано време заедно. били са доказателство за обичта ни, обещание за вярност, надежда, че скоро ще се прегърнем пак. дори сега, когато го виждам всеки ден прегръдката на раздяла ми тежи....
Спомних си за 1вото си море, когато вече бяхме заедно... ;( Ходих без него. А ние прясно влюбени и само дето не се разкинкях в автобуса(
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
една от най-хубавите прегръдки беше от братовчедка ми(3 клас),с която не се бяхме виждали отдавна и лятото се видяхме.беше супер.направо щяхме да се разплачем двете тогава.аз съм нейната любима кака.друга прекрасна прегръдка беше от брат ми.не помня каква беше причината,но просто беше невероятно.той попринцип не го прави и затова беше специално.
![]()
иначе прегръдките на приятеля ми всеки път,независимо от времето и повода,просто ме разтапят.наи-нежната и незабравима беше,когато заминавах с наще за Турция за Нова Година и няколко дни преди това се видяхме.той ме изпрати до нас и направо не ми се искаше да си тръгва.и двамата бяхме тъжни,че ще бъдем толкова далеч един от друг,и то за цяла седмица.когато го прегърнах едвам се сдържах да не заплача.още не си бях тръгнала,а той вече ми липсваше,както никой досега.няма да се задълбавам.просто беше... невероятно...
хубави моменти са прегръдките.![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!
амииии гаджето ми бе6е в банско след като се вурна като го видях от дале4е се зати4ах иии го гу6нах много бе6е яко![]()
![]()
Наii-dоbriiя наchiiн dа sэ оttьрrwэsh оtt iizкуshэнiiэtty э dа мyy sэ оttdаdэsh [[sunn*]]
az bqh nqkva mn vlubena v edno mom4e,no toi ne me zabelqzva6e i edin put dori,nz,za6o toi adski silno me pregurnabe6e prekrasno,nqkolko sec.6astie i posle edin fr go drupna i toi si trugna
tva be6e predi 1 god nqkude
ve4e ne izpitvam n6 kum nego
i sega predpolagam na 14 Fevryari 6e se vidq s moqta lubov za pruv put ot 5 meseca,nqmam turpenie da go pregurna nai-posle
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Прегръдките са ми слабостно не мога да реша коя беше най-прекрасната
![]()
И на мен...Първоначално написано от GotTheLife
![]()
еlsy![]()
първата прегръдка с бившия ми, като се видяхме и двамата се затичахме прегърнахме се и той прошепна "обичам те" тогава беше яко, но сега знам какъв тъпак е![]()
една от най-хубавите ми прегръдки беше днес с най-добрата ми приятелка... не очаквах да я видя в даскало беше ми ужасно зле, и когато я видях така силно се гушнахме 5 минути седяхме на средата на коридора и просто думите бяха излишни.. (:
Maybe we're sealed in silence
And maybe we feel a guidance
Maybe your own devices
Will keep you afraid and cold
But i...
Всяка прегръдка носи нещо ново и е различна от всяка другаА мястото, то не е от значение
![]()
Nabludavahme zaleza az se bqh oblegnala na nego ...be6e izklu4itelno a posle be6e i purvata mi celuvka (nespolu4liva)
a drugata mi vidqh se s edno mom4e kato bqh na konkurs v tehniq grad pi6ehme si otdavna i kogato go gu6nah za 4ao ne mmi se iska6e da go puskam nikoga ...pregrudka izpulnena smnogo 4uvstva![]()
taka si be6e i za meneПървоначално написано от Fantomche
:P
![]()
![]()
I'm the Angel of Insanity
Madness Stricken
Когато братовчеда се прибра от Италия, и не го бях виждал от много време (2 години) ... той ми е като брат...Първоначално написано от balu4ka
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
как е възможно д ане си по предгратките жсяка една преградка може да бъде мн повече от една целувка дори с прегръдка ти показваш че си напулно открита пред този човек ти му попадаш в преградките и все едно му казваш че може да направи всичко с тебПървоначално написано от GameMaster
днес имам рожден ден и получих безрой много завладяващи искренни прегръдки!!!!!!![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Аз не мога да преценя коя е била най-най-хубавата.С вскеи мой приятел и приятелка съм имала такава или почти с всеки.Спомнямси едно лято,когато бях на 16 години май.Най-добрата ми приятелка беше отишла на почивка с техните,а аз си бях останала у нас (не знам защо не отидох с нея,не помня).Една седмица бяхме разделени и когато се видяхме около 4 минути стояхме прегърнати и даже ми идеше да заплача от радост,че е при мен.Радвам се,че тази връзка не се развалила и сме си двечките заедно както планувахме преди много години.Спомням си и когато за първи път се видях с най-добрия ми приятел-Дамян.Ние бяхме в различни градове и когато се наложи да тръгва и го изпращах на гарата,получих една много здрава прегръдка,която ще помня винаги.Говоря само за приятелски,защото с гаджетата ми...Наистина съм имала много хубави моменти..
Най-хубавата прегръдка е тая която се прегръща с 1000% желание...![]()
Всяка прегръдка е прекрасна, стига да е с желание.
Stay up all night with the stars *
всяка прегрътка от гаджето ми е хубава
но най-хубава е след караница
Глупаво е да правиш планове за цял живот, когато не си господар дори на утрешния ден.
От едно специално момче...Как искам сега някой пак да ме гушне...
![]()
Ми беше с една от най-добрите ми приятелки...бяха ми се случили мн и ужасни работи и ми беше супер тежко!Тя само с поглед разбра,гушна ме и не се сдържах и си изплаках всичката мъка,а аз не плача попринцип...![]()