.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Hybrid View

Супер фен Аватара на gabi_94

болки в сърцето

Така, значи от едно известно време ме боли много сърцето, имам предвид, не постояно ами изръгва ме много силно за кратко време, чак въздух не мога да си поема. Това се случва всеки ден по различно време за около 10 мин. така бодежи после спира. И преди ми се е случвало, но не така често и не толкова силна болка, направо имам чувството че ще ми се пръсне сърцето. Не се натоварвам много, не се тревожа и депресирам за нищо, така че не мисля че е въпрос на натоварване. чудя се какво да правя, да отида ли на лекар и да кажа на майка ми или да изчакам известно време и ако се просрочи тогава. Не ми се ще да ходя на лекар, да ми дадат направление за кардиограма и нищо да ми няма, защото често ми трябва направление за нещо, а докторката се ядосва като искаме направление, нзн защо. Така че, наистина незнам какво да правя, дали е сериозно?
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

нормално е да се дразнят за направленията ама да не ти пука

е и аз преди имах такива неща... ама не стояха по 10 мин... по-малко.. около половин.. макс 1 мин... и точно както ти го описваш.... пробождаща болка в сърцето... и още по-жестока като се опитам да вдишам...

до колкото разбрах това май се получава от пубертета... не знам какво точно... но май не е страшно макар, че при теб продължава 10мин... не знам...
    Ама сте големи двуличници!
    Някой ще отвори някоя тема и ще му се скарате, че вече има такава... следващия път ще пише в по-стара тема, за да не отваря нова... и пак ще му се скарате.....
    МИ ОСВЕН ЗАКЛЮЧЕТЕ ЦЕЛИЯ ФОРУМ... ИМА ВСИЧКО В НЕГО!

и аз го имах споко мина ми скоро не ми се е случвало споко

i na men mi se e slu4valo ... ii mai ne e seriozno

Мега фен Аватара на DimovB
    Град
    Стара Загора
    намали цигарките и алкохола

Супер фен Аватара на gabi_94
    Цитирай Първоначално написано от DimovB
    нито пуша, нито пия , както и да е, ходих на лекар и ми казаха че е от натоварване и от нерви
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Цитирай Първоначално написано от k1ana
    и аз го имах споко мина ми скоро не ми се е случвало споко
    FuCk th3 deamoN

и на мен ми се е случвало, но за по-кратко време и наистина болката е супер гадна. При теб единствено ме притеснява, че се случва всеки ден и то по 10 мин...това си е множко. Кажи на майка си и отидете на лекар за всеки случай. Така ще си много по-спокойна, а и ако ти има нещо (недай си Боже) по-добре да се открие на време. А за личната ти лекарка въобще да не ти пука, че се нервила и разни там глупости. Това й е работата и ако не й харесва да си заминава.
    Fuck you You fucking Fuckers

Повече от фен Аватара на CandyKiller
    Сърцето няма нервни окончания за болка така че няма как да те боли сърцето проблема е в белия дроб и се получават някакви спазми дето не можеш да си отвориш гръдния кош за малко не е фатално , при мен се е получавало след примерно дълго време никаква физическа активност и се напрегна повече...

“Когато ти говориш с Бог, това е молитва. Когато Бог говори с теб , това е шизофрения.”

http://www.myspace.com/candykillertm

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Цитирай Първоначално написано от DimovB
    И увеличи жените/мъжете

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от CandyKiller
    Сърцето няма нервни окончания за болка така че няма как да те боли сърцето

Ако съм изпитващ по анатомия, няма да ти дам изпита, докато не дойде време да се пенсионираш! Ще те накарам да подпишеш клетвена декларация, че няма да практикуваш като лекар!!!!!!!!!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka

Ако съм изпитващ по анатомия, няма да ти дам изпита, докато не дойде време да се пенсионираш! Ще те накарам да подпишеш клетвена декларация, че няма да практикуваш като лекар!!!!!!!!!
    Абе и аз тва си мислих....г-жата по биология каза,че сърцето Не боли
    Шофирай разумно - стигни жив!

Град
    пространството на Дисе
    Напротив! Боли! Има си симпатикова, парасимпатикова и сетивна инервация. При миокарден инфаркт /запушенакоронарна артерия и исхемия/ да не би да си мислите, че боли бял дроб?

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Напротив! Боли! Има си симпатикова, парасимпатикова и сетивна инервация. При миокарден инфаркт /запушенакоронарна артерия и исхемия/ да не би да си мислите, че боли бял дроб?
    Ето затова не е хубаво винаги да слушаме даскалите
    Шофирай разумно - стигни жив!

Повече от фен Аватара на CandyKiller

аз се едно съм прочел сичките учебници по медицина секи греши ма и аз така го бях учил по биология че няма нервни окончания за болка

“Когато ти говориш с Бог, това е молитва. Когато Бог говори с теб , това е шизофрения.”

http://www.myspace.com/candykillertm

Град
    пространството на Дисе
    Толкова уверено го каза, че видях в твое лице колега.

Сигурна ли си, че е сърцето?
    Ако бодежите са в областта на гръдния кош, най-вероятно се касае просто за интеркостална невралгия. Така го описваш.
    За всеки случай най-добре отиди на лекар, за да се успокоиш!

Фен
    Град
    Plovdiv

spoko

spoko pich i na men mi se sluchva ot vreme na vreme ne e nishto seriozno

Град
    Wonderland
    Не се тревожи,аз също имах същия проблем,бях се вкарала в едни филми,така да се каже.Отидох на преглед,направиха ми кардиограма,а лекарят каза,че всичко се дължи на мускулна основа и така наречените спазми са свързани с растежа.
    Но тъй като болките са ти в сърдечната област,а с това шега не бива,направи си профилактичен преглед,отиди при личния лекар,сподели какво става,а ако прецени ще ти даде направление за кардиолог.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си