.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: POMOSHT!

Фен
    Град
    Plovdiv

POMOSHT!

taka nachi na 13 godini i polovina sam momche. vaprosa mi e dali shte rasta oshte i kolko zashtot vav peti i shesti klas obshto porasnah okolo 18,19 sant za 2 god a sega ot proletta edva 2 sm i mn bavno rasta ( 1.73 SAM). dali shte spra ili shte prodalja da rasta ? Molq vi bez tapi komentari! A, za poveche info maikami e 1,62 bashta mi 1,75 noi dqdo mi i vuicho mi sam kam 1.85

Град
    Перник
    Ами.. освен да се смея,друго не се сещам.Ми много ясно,че ще растеж.Ти не си ли чувал,че децата растат до към 20 години?Е явно не!Може да наследиш гените на майка ти и да си,като нея,а може би ще си като баща си.Това никой лекар не може да ти го каже
    Never let the fear of striking out keep you from playing the game

Дишай спокойно ще растеш още Но това зависи (както казаха и преди мене) от гена Ти да не би да всяка година да растеш с по около 10 санта Че то на нищо няма да заприлича

Фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от linkity
    Дишай спокойно ще растеш още Но това зависи (както казаха и преди мене) от гена Ти да не би да всяка година да растеш с по около 10 санта Че то на нищо няма да заприлича

MI DA 5-TI I SHESTI KLAS DA , A I MEJDU DR SAM 1.73

Ако растеш с по 20см т'ва значи, че на 18 ще си 2.20 Спокойно ще растеш още, но бавно...

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: POMOSHT!

Цитирай Първоначално написано от metalcheto
    taka nachi na 13 godini i polovina sam momche. vaprosa mi e dali shte rasta oshte i kolko zashtot vav peti i shesti klas obshto porasnah okolo 18,19 sant za 2 god a sega ot proletta edva 2 sm i mn bavno rasta ( 1.73 SAM). dali shte spra ili shte prodalja da rasta ? Molq vi bez tapi komentari! A, za poveche info maikami e 1,62 bashta mi 1,75 noi dqdo mi i vuicho mi sam kam 1.85
    глупчо малък и мил

съвсем скоро ще почнеш да питаш : " а дали пишока ми е нормален щото...."

нищо ти няма! а как ще се къстосат гените и какви аберации има по тях е - слава Богу - нещо, което не знаем!

Град
    Wonderland
    Не се тревожи,мисля,4е за тази възраст имаш напълно нормален ръст,има още време и тепърва ще се развиваш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си