- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изсухлени момичета ?
хахахаххаа няма да ти отговарям вече..глупак! Пусни една снимка да те видим стига си се крил да видим на кво приличаш сигурен съм че си грозен и завиждаш..поне съм хубав и в училище момичетата ме харесват тва ми е достатъчно! не ми пука за мнението на некъв сбърканПървоначално написано от StayFly
![]()
![]()
Аре ти пусни една снимка да те види ме тебе бе, путьо!
Май в случая ти се криеш и то, зад някакви чужди снимчици, при това на педераст.![]()
![]()
Убеден съм, че си най- големия сдуханяк в училище, а по форумите се правиш на много оборотен. Тва си ти, въздух под налягане.
![]()
Ай спрете вече .. Фешън, не виждаш ли , че нямаш вече какво да кажеш ? Говориш едни и същи неща и ставаш адски банален !!
супер кво, радват мн.И според мен е изсулени не изсухлени(селоооо,селоо)
абе ей м*йка ти ш**ба , п*дал ку*венски.Бой ли ти се яде не*астник.Ходи да ревеш някъде емо не*астник.Насрани ге*ове
Първоначално написано от Prestigio
ti si mn zle,be moiiii!
tova che slushash 4alga i shamara ednovremenno ne znach i ,che shamara e rap...plui po neshto,za koeto si naqsno
"ше пийме ли сега на баща ти ракийката, тука сега във немотийката, усети ли къде е кирийката..."
tova mn mejno zvuchiПървоначално написано от x3eme
...
"ше пийме ли сега на баща ти ракийката, тука сега във немотийката, усети ли къде е кирийката..."
Не ми харесват!![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
a po tamata
ne e vajno kak si blechen
az si iskam samo horata,parka,birata i tui-onui...
хахаха видя ли че завиждашПървоначално написано от StayFly
![]()
снимките не били мой![]()
снимките са си лично мой и имам още 100 и не си човека на който ще ги показвам! тва че си грозен и нещеш да се покажеш си е твоой проблем![]()
що не вземете да си направите анкета:кой е по-готин,и не я пустене във форума,ами занимавате хората с детинщини!Първоначално написано от fashion4etyy
![]()
Да бе, повярвах ти, мухльо.Първоначално написано от fashion4etyy
![]()
С тая ВЕЛИКА логика, сам се закопаваш. Защото, ако беше такава красавица за каквато се изкарваш, щеше да сложиш една свестна снимка, за да ни затвориш устите.
Нали знаеш, в нета всички можем да сме Брад Пит и Джесика Алба.![]()
![]()
![]()
interesuva li te ne6to kuv sam na vid..s sigurnost sum po krasiv ot teb 1000 puti![]()
Дали?
Ахахахаха под изсулените дрехи само да знаете при повечето кво се крие леле тея мадами имат най-яките тела или поне повечето де.
Напълно си права!Първоначално написано от Zaharinka
![]()
А по темата - не само ми харесвам, невероятни са!
Т'ва, че тъпите фиешани не ни харесвт не ме ебе особено. Те освен да си избиват компексите, кво друго да прават ?![]()
Peace \\// !![]()
ами яжно ми харесват, нося се така от 7 - 8 години и то не защото е било модерно а просто защото ми е удобно, а и музиката за мен е начин на живот
не ме кефят!
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
ne vidqh nikude ama samo da kaja tova se vodi G-styleima momicheta koito me kefqt ima takiva koito ne me zavisi kak tochno sa se oblekli i dali im e hubova abe zavisi ima nqkoi koito mnogo me kefat
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори