.
Отговор в тема
Страница 7 от 7 ПървиПърви ... 34567
Резултати от 151 до 175 от общо 175

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от StayFly
    Плевенска мастия...
    хахахаххаа няма да ти отговарям вече..глупак! Пусни една снимка да те видим стига си се крил да видим на кво приличаш сигурен съм че си грозен и завиждаш..поне съм хубав и в училище момичетата ме харесват тва ми е достатъчно! не ми пука за мнението на некъв сбъркан

Аре ти пусни една снимка да те види ме тебе бе, путьо!
    Май в случая ти се криеш и то, зад някакви чужди снимчици, при това на педераст.
    Убеден съм, че си най- големия сдуханяк в училище, а по форумите се правиш на много оборотен. Тва си ти, въздух под налягане.

Град
    Destanation unknown ((:
    Ай спрете вече .. Фешън, не виждаш ли , че нямаш вече какво да кажеш ? Говориш едни и същи неща и ставаш адски банален !!

Град
    Skenderland
    Цитирай Първоначално написано от PreciousDiamond
    Ай спрете вече .. Фешън, не виждаш ли , че нямаш вече какво да кажеш ? Говориш едни и същи неща и ставаш адски банален !!
    +1 !!!!
    Стига сте спамили!Никой не е длъжен да слуша (в случая чете) как се карате!Като ви е толкова приятно да се дъвчете си пишете ЛС!Баси!
    Сърцето има разумни методи,неведоми на разума!

Повече от фен Аватара на LitTleJ
    супер кво, радват мн.И според мен е изсулени не изсухлени(селоооо,селоо)

Повече от фен Аватара на LitTleJ
    абе ей м*йка ти ш**ба , п*дал ку*венски.Бой ли ти се яде не*астник.Ходи да ревеш някъде емо не*астник.Насрани ге*ове

Цитирай Първоначално написано от Prestigio
    Yooo Ma Da Fa Ka BIG SHA DREBNIQ G KONSA 100 KILA........ аве я ми са махайте от главата с тая пумия.. и кво е женстевеното в "изсухления" стил... няма значение колко си сладка и ако щеш манекенка да си...баш' СМЕШНО си е! Няма си сложиш някои потник,блузка и прилепнали дънки ами ще ми сложиш кецове и R&B дънки и да ти се смея и те соча по улицата. ФЕНКИ ФЕНКИ ЙО ЙО

ti si mn zle,be moiiii!
    tova che slushash 4alga i shamara ednovremenno ne znach i ,che shamara e rap...plui po neshto,za koeto si naqsno
    "ше пийме ли сега на баща ти ракийката, тука сега във немотийката, усети ли къде е кирийката..."

Цитирай Първоначално написано от x3eme
    аз обичам RaggaOne (пича със шапката на аватара ми)
    tova mn mejno zvuchi ...
    "ше пийме ли сега на баща ти ракийката, тука сега във немотийката, усети ли къде е кирийката..."

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Не ми харесват!
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

a po tamata
    ne e vajno kak si blechen
    az si iskam samo horata,parka,birata i tui-onui...

Май в случая ти се криеш и то, зад някакви чужди снимчици, при това на гей.
    Убеден съм, че си най- големия сдуханяк в училище, а по форумите се правиш на много оборотен. Тва си ти, въздух под налягане.
    хахаха видя ли че завиждаш
    снимките не били мой
    снимките са си лично мой и имам още 100 и не си човека на който ще ги показвам! тва че си грозен и нещеш да се покажеш си е твоой проблем

Цитирай Първоначално написано от fashion4etyy
    Май в случая ти се криеш и то, зад някакви чужди снимчици, при това на гей.
    снимките не били мой
    снимките са си лично мой и имам още 100 и не си човека на който ще ги показвам! тва че си грозен и нещеш да се покажеш си е твоой проблем
    що не вземете да си направите анкета:кой е по-готин,и не я пустене във форума,ами занимавате хората с детинщини!

Цитирай Първоначално написано от fashion4etyy
    снимките не били мой
    Да бе, повярвах ти, мухльо.
    С тая ВЕЛИКА логика, сам се закопаваш. Защото, ако беше такава красавица за каквато се изкарваш, щеше да сложиш една свестна снимка, за да ни затвориш устите.
    Нали знаеш, в нета всички можем да сме Брад Пит и Джесика Алба.

interesuva li te ne6to kuv sam na vid..s sigurnost sum po krasiv ot teb 1000 puti

Дали?

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Ахахахаха под изсулените дрехи само да знаете при повечето кво се крие леле тея мадами имат най-яките тела или поне повечето де.

Мега фен Аватара на EarthShaker
    ^ аз щях да предположа друго

Град
    Skenderland
    Цитирай Първоначално написано от EarthShaker
    ^ аз щях да предположа друго
    Ми явно не си бил с такава.
    Сърцето има разумни методи,неведоми на разума!

Цитирай Първоначално написано от Zaharinka
    Ахахахаха под изсулените дрехи само да знаете при повечето кво се крие леле тея мадами имат най-яките тела или поне повечето де.
    Напълно си права!

А по темата - не само ми харесвам, невероятни са!
    Т'ва, че тъпите фиешани не ни харесвт не ме ебе особено. Те освен да си избиват компексите, кво друго да прават ?

Peace \\// !

Фен Аватара на LiL_MeoW
    Град
    Велико Търново
    ами яжно ми харесват, нося се така от 7 - 8 години и то не защото е било модерно а просто защото ми е удобно, а и музиката за мен е начин на живот

не ме кефят!
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Не ми харесват особенно

Град
    Улицата
    ne vidqh nikude ama samo da kaja tova se vodi G-style ima momicheta koito me kefqt ima takiva koito ne me zavisi kak tochno sa se oblekli i dali im e hubova abe zavisi ima nqkoi koito mnogo me kefat
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Хах мене тоя тип момичета много ме радваТ
    tAke a dIrty pIcture

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си