Цитирай Първоначално написано от Prestigio
Цитирай Първоначално написано от balu4ka
Цитирай Първоначално написано от mitzo
Цитирай Първоначално написано от feelthebeat92
Момичетата, които се обличат по тоя начин по никакъв начин не са женствени и изглеждат все едно се опитват да прикрият нещо срамно по тялото си. И аз съм бил "смъкнат", и аз съм ходил с кецове, но всичката тая позьорщина си отминава. Аз в момента се движа с кубинки и бомбърка, което не ми пречи да слушам Ice Cube, Das Efx, Lords of the Underground (искрено се съмнявам някой да ги слуша, защото голяма част от "рапърите" тук слушат комерсиален боклучив рап, кой колко кинти и блинг-блинг имал по себе си. Нема го олд-скул рапа с напушения глас, в който се пее колко утрепки от противниковата банда си застрелял днес. Позерчета
А, и още нещо - "Хората от изгрева", Бате Пешо и подобна сволоч направо им се бие по един шамар и да се връщат в панелките, от които са изпълзели. В България има няколко добри хип-хопъри с хубава музика. Който го интересува кои са - да драсне един ЛС

Братле, не мога да кажа, че е позьорщина тва. Това си е стил на обличане. Така им е удобно, така се носят. На мен стила ми на обличане е винаги различен, просто квото ме кефи. Все едно да е позьорщина дето ходиш с кубинки.
И да, кажи кои са са тея хубави хип-хопъри, защото аз не виждам нищо лошо в това което прави бате пешо, хората от изгрева или пък деньо, сенсей и останалите. Слушам Ice Cube, Onyx, NWA, Fu-Schnickens, NTM, Cypress Hill и квото може да се сетиш, до Bob Marley и Черно фередже.

точно сичките дет ги изреди ги слушам ии дам...това,че слушам такава музика и се нося така не ме прави позиор
Едно е какво слушаш друго е как се "носиш". Ако ми се разхожаш със скате в 1 ръка и бира в другата, най-много те оплюя.

ЕДИТ: говоря само за момичетата.
Бе ти се усра е !!! И ако момиче кара sk& та кво ?