Цитирай Първоначално написано от PreciousDiamond
Цитирай Първоначално написано от Prestigio
Цитирай Първоначално написано от PreciousDiamond
Цитирай Първоначално написано от Prestigio
ПОЧТИ всички момичета, който ходят така са смешни кифли, който нямат какво да покажат и се опитват да прикирят 90% от тялото си. И завиждат на (както каза авторката) "тея фешанките по пътя".

П.С И да, дори факта, че го наричаш "sk&" те прави смешна, да не говорим каква гледка е.
Това , че си различен , не те прави смешен ! Смешни са тези, които са напълно еднакви ..
С толкова извисени мисли няма да ме убедиш, че не са смешни. А и сега не говорим, дали са различни, а дали ги харесваме. Също както виждам на снимката ти, ти си се юрнала да ходиш "изсъхлена", така че не е нужно да говориш празни приказки.

Хм .. по - спокойно : ) Значи аз мога да кажа в случая - не говорим дали са смешни , говорим дали ги харесваме ; ) Казваш "НЕ" и толкова . Не е толкова трудно . За теб едно е смешно , за мене друго , за трети съвсем различно , сеш се ?
А това АЗ каква съм няма абсолютно никакво значение в случая , просто изказвам мнението си : )
Аз просто се аргументирам. А това което си написала дори не ми се струва по темата.