- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да сваля момиче?
PLSSS kajete kak da svalq momi4e kak da q nakaram pri p1rvata sre6ta da i e priatno i kak da q ubedq da tr1gne s men na sre6ta ako ne me haresva ili q e sram PLSSS KAJETE!!!
т.7
krem4et0
Зимаш една стълба, меташ я под тераса/прозорец и почваш да я сваляш по нея![]()
1.Бъди нормален
2.Проучи какво обича
3.Некви такива.
удари я с бухалка по главата,гаранция ще я свалиш за минимум 3 часа
Нито може да я накараш...нито да я убеждаваш...Това е среща не разпит...
Еми кво можеш да направиш...да се държиш добре с нея... да я заведеш на подходящо място (където тя обича) ... даже ако искаш да я очароваш и вземи цвете... или нещо мъничко (старомодно е но действа
) ... незнам...гушни я...опитай се колкото се може повече да намекваш за чувствата си ама не да я насилваш да си станете гаджета... тва винаги е било тъпо "Искаш ли да си стане гаджета?!" ...
Гледай да си прекара добре през целия ден без да се шашкаш защото 100% тя ще е по шашната от теб... и накрая я изпрати до някъде и я целуни... макар и по бузката или по устата не е нужно да си вкарваш веднага езика пък и тя няма да очаква така че нека е по скромничко...
Иии май е това в общи линии за което в момента се сещам...айде успех!!!
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
там някаде в далечината....Първоначално написано от mArMaLaDkA
parvo q opoznai i posle tragvai da pravavi6 kfot 6a prai6 6tot da ne sajelqva6
4e si tragnal s neq i da sa 4udi6 kak da i bie6 6uta . A kolkoto do tfa kak da q svali6 >>>>>>>>> Ne se pravi na takav kakavto ne si badi estestven . Na mene tova mi pomaga .Nameri si jenska kompaniika razberi kak misli tova 4udo nare4eno momi4e mn 6te ti pomogne
Ми покани я да излезнете на среща.. ако се съгласи ..гледай да се отпуснеш.. се пак ти каниш и не трябва да мълчиш или да се чудиш к'во да праиш и да дрънкаш некфи глупости.. или пък да се хвалиш! Говорете си .. ще забележиш дали и допадаш.Като я изпращаш я цункай ..и само не казвай както някои вече споменаха "Искаш ли да си станем гаджета".... айде УСПЕХ!
![]()
[[.. Дa бъdэш чasт oт maлkoтo э прiвiлэгiя na униkaтiтэ ..]]
Еми под да "свалиш момиче" разборам 2 неща:
1: Да я удариш с бухалка както казаха по-горе..
2: Да и свалиш всички дрехи..
Аман от такива като тебе.. просто бъди себеси бе..![]()
+1Първоначално написано от bonbon4enceto11
С думи,май сан,с думи.Първоначално написано от tzardani
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Пусни някоя шега и виш дали се смее на нея... Хъх друго ми не идва на ъкъла са :Д
Може да съм тъп, но поне съм грозен. (сън)
TeenID
Брат, оправи си подписа, че яко ме дразни, като не е направено като хоратаПървоначално написано от Lyubomn7
![]()
Е ако не те харесва няма да я убедиш по никакъв начин да тръгне с теб...
Ако я е срам - просто се дръж като себе си и я предразположи...
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
А ако много се дърпа един бушон в лицето и верно ще я свалиш, че даже и силно 'зашеметена' ще стане.Първоначално написано от PeopleAlwaysLeave
С удар под кръста няма да стане...Просташка работа, какво да се прави. Как може да искаш да "накараш" някого да тръгне с теб. Ако искаш я заплаши с пистолет в главата. Предполагам, че ще свърши работа. Имай малко уважение към момичетата.
![]()
П.п. Бъди себе си и се дръж с нужното уважение!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Шамари...това е начина!![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
Lyubomn7
Махни отбелязаната налонена чертичка че като гледам намират се желаещи да те свалят и теб.![]()
[/img]http://img155.imageshack.us/img155/9652/alim3206dk6.jpg[/img]
^
^
^
да я свалиш ?!?!в кой век живейш е момче??дай и 2 хапа и щи скача на хуя 2 часа нали тва искаш
haide da vidim kakvo ste pravili snoshti v zalata
- aa..zna4i pravih grub,ramo,triceps
Тамън щех да пиша ама добре че си ти..Първоначално написано от PreciousDiamond
![]()
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
А бе тоя пич да ходи НА КАНАЛА!Първоначално написано от term0t0
![]()
Т.е. застава на някой канал и някой под него с две тухли четворки го удря по х*я и се чува шляяззззз, после АааАаа и след т'ва ще иска не да сваля момичетата, ами да ги качва![]()
Брат, станал си много бруталенПървоначално написано от myNameIsImmortal
![]()
Първоначално написано от tzardani
Пробвай с тухла, ако не стане има снайпери...за тая работа нема как да не я свалиш.![]()
Сестра, ами като ги видя такива, къдет са много навитаци да "свалят" момичетата за по едно ебане и след тва да ги захвърялт и заради тях повече момичетата да се страхуват да разкриват напълно чувствата си, ще бъда брутален, няма начин... просто много ме дразнят..Първоначално написано от PreciousDiamond
![]()