- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс в море
Първоначално написано от adrenal1n
![]()
![]()
![]()
мани мани горките момичета ,ако верно под водата са захванат да го праат
![]()
Bring it on baby.. I taste good!
И аз съм пробвала в морето,не е нищо особено,не бих повторила.
ами мацката може да получи сериозна инфекция така..иначе според емн ще е адски възбуждащо и яко!
Тва да правиш секс в море е гнусно...В басейн може,но в морето сега има толкова много боклуци,че ме е гнус да влизам вътре и си седя на брега там![]()
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
не намирам такива,е в морето е доста мръсно.....Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
Може да се хванат някви гъбички след т'ва! Кофти е! Мръсно е!
Йебем ти и кризу и газу и све!
Аз съм го правил с приятелката ми в морето и наоколо имаше хора![]()
ама беше некво яко.![]()
+1Първоначално написано от Wrathchild
АБЕ ВИЕ МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ ?! Ние тука да не сме гадатели, че да ви кажем дали сте бременни? Толкова ли е трудно да отидете и да си купите един ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ ?!![]()
![]()
там е отговора... не в сайта... !!!
![]()
Еми, аз съм опитвал в море. На плажа имаше супер много хора, а адски много искахме да се чукаме... и така.Първоначално написано от Valerio
Готино е, но вълните ни подхвърляха от време на време...![]()
Първоначално написано от ubuntu
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
www.skatepark.bg
I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !
az sum probvala ne e koi znae kakvo no vse pak stava,no ne e mn xubavo da go prai6 v more 6ot neznae6 kvi gadosti ima i kvo moje da ti se lepne taka 4e po dobre ne go pravi.taka ili ina4e ne e ni6to osobeno.
Не е ли по яко на плажа до морето примерно да се разбиват вълните в вас или нз..
по хубаво е извън морето !
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
ОоО имам намерение тая година да го направя нали съм близко до моренцето![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Според мен е нехигиенично и тъпо.
хахха.. оня ден сънувах, че правя секс със един от моите съученици в басейн... странно беше.. бяхме само двамата.. естествено на закрито![]()
аааааадски нехигиенично !![]()
Не е от най-добрите секс преживявания дето съм имала.Първоначално написано от Valerio