.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

Възможно ли е да съм бременна ?

П.С Моля за конкретни и изчерпателни отговори,а на хората на които не им харесва темата да не пишат.
    ...НаПеРеНо ВъРвя, ДуПеТо ВъРтЯ...Но.. Не Си МиСлИ чЕ КрАкАтА сИ нА 2 БеЗ 10 зА тЕбЕ щЕ ДъРжА...

Град
    В сърцата на хората.
    Изразявам се по следния начин...Една двойка когато иска да има бебе..с седмици практикуват секса...жената да забреммене..не е толкова лесно колкто си мислите...Поне така ми се струва на мене, но има хора които много малко им требва да хванат зародиш,Никога неси имунизирана от това,по аптеките се продават тестове.....

Ами в темата написах че вече съм правила тест още преди да ми дойде ей така щото имах лошо предчувствие и той беше отрицателен.
    ...НаПеРеНо ВъРвя, ДуПеТо ВъРтЯ...Но.. Не Си МиСлИ чЕ КрАкАтА сИ нА 2 БеЗ 10 зА тЕбЕ щЕ ДъРжА...

Град
    In the middle of Nowhere
    Според мен си се паникьосала и затова на ти идва...Успокой се,всичко си е наред,щом теста е отрицателен..Но направи още един ако толкова се притесняваш..
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Град
    Wonderland
    Не си бременна,спокойно,на мене също ми беше редовен цикъла и от две години насам доста се размести,така да се каже.Направила си тест-отрицателен,всичко е наред.

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Понякога стреса и напрежението влияят мн на цикъла.
    Теста е отрицателен- успокой се
    За всеки случай след седмица направи 2-ри тест

Re: Възможно ли е да съм бременна ?

Едва ли си "хванала" щом го правите винаги с презерватив , а и той свършва извън тебе . За да се успокоиш отиди на лекар . И един съвет от мен НИКОГА НЕ ПИЙ ЛЕКАРСТВА БЕЗ ЛЕКАРСКО ПРЕДПИСАНИЕ ! (АКО ЩЕ РОДИТЕЛИТЕ ТИ ДА ТИ ГИ ДАВАТ)

Цитирай Първоначално написано от nefchi_bs
    Според мен си се паникьосала и затова на ти идва...Успокой се,всичко си е наред,щом теста е отрицателен..Но направи още един ако толкова се притесняваш..
    +1

не си бременна....дишай
    DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....

Град
    Е там...

Re: Възможно ли е да съм бременна ?

Цитирай Първоначално написано от izkLuchenieto
    Ситуацията е следната: С приятеля ми се пазим бих казала много добре не сме късали презерватив,той винаги свършва извън мене,но този месец месечния ми цикъл закъсня с 2 дена. Мисля че имам основание да се тревожа понеже никога досега не ми е закъснявало и винаги ми е идвало на точната дата дори ден по рано-имам нормален цикъл. Та... този месец малко се стреснах още преди датата на която трябваше да ми дойде..не знам защо но някак имах лошо чувство..нямах обичайните симптоми и т.н направих за всеки случай един тест-беше отрицателен. На 19 трябваше да ми дойде,но не дойде.Тогава майката на моя приятел ми взе едни хапчета който ускоряват цикъла...пих от тях и днес по бельото имах някаква кафеникава течност и помислих че ми е дошло.Но проблема е там че цял ден най-много да са капнали 5 капки..по превръзката нямаше почти нищо и сега съм много изплашена и не знам какво да мисля. Имам намерение да посетя гинеколог, а междувременно ще направя още един тест. Има ли някакъв проблем че ще правя теста по време на цикъл (ако може да се нарече цикъл това) и според вас има ли някаква вероятност да съм бременна? Опитвам се да запазя самообладание но страха от самата мисъл ме депресира. Моля дайте вашите мнения по темата и как бите постъпили вие на мое място - бихте изчакали, тест или лекар ?

П.С Моля за конкретни и изчерпателни отговори,а на хората на които не им харесва темата да не пишат.
    кажи на приятеля ти следващия път да те испразни в тебе

100% ще си

Цитирай Първоначално написано от FreeSpirit
    Понякога стреса и напрежението влияят мн на цикъла.
    Теста е отрицателен- успокой се
    За всеки случай след седмица направи 2-ри тест

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Няма нищо не възможно и нищо не е случайно на тоя свят!
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Град
    Destanation unknown ((:
    ^^ С близнаци даже

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си