- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възможно ли е да съм бременна ?
П.С Моля за конкретни и изчерпателни отговори,а на хората на които не им харесва темата да не пишат.
...НаПеРеНо ВъРвя, ДуПеТо ВъРтЯ...Но.. Не Си МиСлИ чЕ КрАкАтА сИ нА 2 БеЗ 10 зА тЕбЕ щЕ ДъРжА...
Изразявам се по следния начин...Една двойка когато иска да има бебе..с седмици практикуват секса...жената да забреммене..не е толкова лесно колкто си мислите...Поне така ми се струва на мене, но има хора които много малко им требва да хванат зародиш,Никога неси имунизирана от това,по аптеките се продават тестове.....![]()
Ами в темата написах че вече съм правила тест още преди да ми дойде ей така щото имах лошо предчувствие и той беше отрицателен.
...НаПеРеНо ВъРвя, ДуПеТо ВъРтЯ...Но.. Не Си МиСлИ чЕ КрАкАтА сИ нА 2 БеЗ 10 зА тЕбЕ щЕ ДъРжА...
Според мен си се паникьосала и затова на ти идва...Успокой се,всичко си е наред,щом теста е отрицателен..Но направи още един ако толкова се притесняваш..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Не си бременна,спокойно,на мене също ми беше редовен цикъла и от две години насам доста се размести,така да се каже.Направила си тест-отрицателен,всичко е наред.
Едва ли си "хванала" щом го правите винаги с презерватив , а и той свършва извън тебе . За да се успокоиш отиди на лекар . И един съвет от мен НИКОГА НЕ ПИЙ ЛЕКАРСТВА БЕЗ ЛЕКАРСКО ПРЕДПИСАНИЕ ! (АКО ЩЕ РОДИТЕЛИТЕ ТИ ДА ТИ ГИ ДАВАТ)
не си бременна....дишай![]()
DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....
кажи на приятеля ти следващия път да те испразни в тебеПървоначално написано от izkLuchenieto
100% ще си
Първоначално написано от FreeSpirit
![]()