.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 79

Град
    бълХаристан

внимавайте ако се влюбвате! боли адски много (развръзката)

аз съм кретен.точка.

kypo, повечето момичета.. (включително и аз) като видят такова поведение.. наистина бият отбой.. подсъзнателно всеки човек пази свободата си... и щом усети,че някой я застрашава.. и навлиза прекалено в личното му пространство... бяга... Вярно е,че когато човек е влюбен има нужда да показва любовта си... да говори за нея и т.н. ... но е добре да се намали темпото... За следващата си връзка просто си направи изводите и не повтаряй старите грешки
    If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....

Град
    Е там...

Re: внимавайте ако се влюбвате! боли адски много

Цитирай Първоначално написано от kypo
    само да ви кажа, истински се влюбих в едно момиче, повярвах че е различна, че ме обича безрезервно, че имаме бъдеще, имаме мечти, караше ме да летя в облаците, да се радвам на всеки ден, да се чувствам страхотно, обичах да я обичам, обичах да я разсмивам, обичах да е до мен, обичах да я галя, да я целувам, да я гледам в очите, да виждам пламъка в очичките и, да и чета мислите казващи как никога няма да се разделим, обичах да мисля за нея, обичах да лягам с мисъл за нея, обичах да ставам с мисъл за нея, обичах да заспивам в прегръдките и, обичах да усещам парфюма и, обичах да галя косата и, обичах да си играя с пръстите на крачетата и, обичах да галя коремчето и, обичах да я целувам, обичах да и пиша смс-и за лека нощ, обичах да чувам гласа и, обичах даи пиша любовни стихотворения, обичах да и купувам понички за закуска, обичах да и купувам плюшени играчки, обичах да виждам как им се радва когато и ги подарявах, обичах да тръпна в очакване на всяка наша среща, обичах да плача от радост за нея, обичах да ме докосва, обичах я без да се замислям дали си струва!
    и изведнъж всичко приключи... тя сложи край на всичко. иска да бъде сама, не иска да е с мен защото не било същото както в началото, прекалено много я обичам, идвало и в повече... не искала да помисли какво ще загуби... нищо не можах да направя, остана ми само надеждата че все някога ще размисли... ще ме поиска пак до себе си, ще ми прости ако съм я задушавал с любовта си, защото съм сигурен че не искам да обичам друга, не искам и друга да ме обича...искам си само нея... все още усещам сърцето ми да бие силно за нея... не искам да я забравям... не искам да се отказвам, не искам да я оставя да си отиде така...
    истински обичах, обичам, и ще я обичам... просто си заслужава!
    Кажи НЕ на наркотиците!!!

Град
    Destanation unknown ((:
    Цитирай Първоначално написано от jane_17
    kypo, повечето момичета.. (включително и аз) като видят такова поведение.. наистина бият отбой.. подсъзнателно всеки човек пази свободата си... и щом усети,че някой я застрашава.. и навлиза прекалено в личното му пространство... бяга... Вярно е,че когато човек е влюбен има нужда да показва любовта си... да говори за нея и т.н. ... но е добре да се намали темпото... За следващата си връзка просто си направи изводите и не повтаряй старите грешки
    Съгласих се ..

Повече от фен Аватара на reni7o0o
    +1

Еми като ги задушавате ше бягат... И на мен ми беше трудно да го осъзная, мислех си, че им харесва като на мен, обаче не е така. Всичко става горе-долу предвидимо и интереса се губи..
    Номера е да задържиш мистерията. :Р

И това не е причина да не се влюбваме, а и то става почти неволно.

Град
    ~*~На ЛуНаТа И НяКъДе ТаМ~*~
    От това,което прочетох разбрах,че наистина я обичаш много.Но помисли!Заслужава ли си?Не е могла да оцени какво има до себе си.След време,когато те няма,ще започнеш да и липсваш и тя сама ще разбере,че е сгрешила.Не мисли вече.
    А и искам да кажа на Vutov само едно нещо .НИКОГА не слагай всички момичета под общ знаменател.Това,че ти си попадал на такива не значи,че всички са.Повечето да,но както всеки човек,те се стремят да се харесат.Няма нищо лошо разбира се,но първо се огледай.Както има свестни момчета има и такива момичета.
    На автора на темата пожелавам късмет и горе главата!Всичко ще се оправи.
    Светът ми е създаден за мечтател
    и винаги след вятъра е тичал.
    Но твоят свят е истински приятел.
    Различни са, но много се обичат.

Супер фен Аватара на bEbsI
    Добро утро.
    И да до някъде е нормално момичето да реагира така,ако сте в начален стадий на връзката си.Не може от 1-вата седмица например да си казвате колко много се обичате,всъщност може,но не ми изглежда реално.В момента единственото което можеш да направиш е да се дистанцираш от нея,да не я търсиш и ако тя наистина те е обичала ще се осъзнае и ще те потърси.Но си промени малко отношението,тази безрезервна любов се разкрива по късничко,когато и двамата сте сигурни.Момичета бол.
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Град
    бълХаристан
    да, обичам я адски много... но не сме в начален стадий, даже бяхме заедно 7-8 месеца и сме преживяли много неща заедно, признавам че сбърках като и показвах колко много я обичам, но беше защото ме е страх да не я загубя... както и стана
    не знам какво ще правя... каза че не иска да мисли и едва ли ще ми даде втори шанс, но след 1-2 месеца просто ще и се обадя и ще се надявам да е мислила поне малко... надеждата умира последна

Заради такива момичета после ни опявате какви кучки сме... Просто не знае какво иска... Един ден ще осъзнае грешката си, но ще бъде късно...
    Продължи напред!
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Цитирай Първоначално написано от Vutov
    Заеби брат...търси друга!
    И с другата по полека не чак така, гадните кучки като видят че си хлътнал почват да ти се качват по главата...
    Тая я задраскай с един голям "Х" и давай другата.
    Успех и горе главата!
    +1 прав е
    Наii-dоbriiя наchiiн dа sэ оttьрrwэsh оtt iizкуshэнiiэtty э dа мyy sэ оttdаdэsh [[sunn*]]

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Заради такива момичета после ни опявате какви кучки сме... Просто не знае какво иска...
    защо пък да не знае какво иска? явно й е писнало от това ''мило'' отношение. щом вече не се чувства удовлетворена от връзката, има право да я прекрати и е по- добре така, отколкото да го залъгва, че всичко е както е било преди. съгласявам се с jane_17
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    dai i vreme,tq sama 6e re6i,ne q pretiskai
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword
    само да ви кажа, истински се влюбих в едно момиче, повярвах че е различна, че ме обича безрезервно, че имаме бъдеще, имаме мечти, караше ме да летя в облаците, да се радвам на всеки ден, да се чувствам страхотно, обичах да я обичам, обичах да я разсмивам, обичах да е до мен, обичах да я галя, да я целувам, да я гледам в очите, да виждам пламъка в очичките и, да и чета мислите казващи как никога няма да се разделим, обичах да мисля за нея, обичах да лягам с мисъл за нея, обичах да ставам с мисъл за нея, обичах да заспивам в прегръдките и, обичах да усещам парфюма и, обичах да галя косата и, обичах да си играя с пръстите на крачетата и, обичах да галя коремчето и, обичах да я целувам, обичах да и пиша смс-и за лека нощ, обичах да чувам гласа и, обичах даи пиша любовни стихотворения, обичах да и купувам понички за закуска, обичах да и купувам плюшени играчки, обичах да виждам как им се радва когато и ги подарявах, обичах да тръпна в очакване на всяка наша среща, обичах да плача от радост за нея, обичах да ме докосва, обичах я без да се замислям дали си струва!
    и изведнъж всичко приключи... тя сложи край на всичко. иска да бъде сама, не иска да е с мен защото не било същото както в началото, прекалено много я обичам, идвало и в повече... не искала да помисли какво ще загуби... нищо не можах да направя, остана ми само надеждата че все някога ще размисли... ще ме поиска пак до себе си, ще ми прости ако съм я задушавал с любовта си, защото съм сигурен че не искам да обичам друга, не искам и друга да ме обича...искам си само нея... все още усещам сърцето ми да бие силно за нея... не искам да я забравям... не искам да се отказвам, не искам да я оставя да си отиде така...
    истински обичах, обичам, и ще я обичам... просто си заслужава!

Е, добре, какво да правим тогава? Да не им звъним или да създаваме по някое скандалче ? Извинявам се за поредния тъп въпрос...

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Искат обич-не ги обичат - НЕДОВОЛНИ
    Искат обич-обичаш ги повече отклоклкото трябва -ПАК НЕДОВОЛНИ

Извод - Жените нямат угодия! Търси друга`братле!

.....Imah priqtel koito me obi4a6e ujansno mnogo i naistina me zadu6awa6e wupreki 4e i az go obi4ah...razdelihme se imenno zaradi towa..S biw6iq mi po4na wsi4ko na6ega i toi mi dawa6e swoboda i to4no za6toto mi dawa6e tazi swoboda me be6e strah da ne go zagubq i go obi4ah powe4e i powe4e ....i wupreki 4e w momenta sum sama prawq razlika mejdu wsi4kite si wruzki i osuznawam koi e mogul da me zadurji do sebe si i koi ne.....Wseki ima nujda ot swoqta swoboda ;]] Ako otnowo se suberete ne powtarqi gre6kata si (e tfa ne ozna4awa da se durji6 studeno i prenebrejitelno! prosto ne q zadu6awai) ...

Цитирай Първоначално написано от PreciousDiamond
    Съгласих се ..
    и азз

Град
    бълХаристан
    Цитирай Първоначално написано от Vutov
    Заеби брат...търси друга!
    де да можех... не е момиче което да забравя просто така, а и не искам... просто е различна от другите, може да не е най-перфектното момиче на света за някого, но в моите очи беше богиня... просто има нещо много специфично в нея което обожавам, не можах да разбера какво е, но още в първия ден в койт осе срещнаха погледите ни го усетих... и ми даде толкова хубави спомени, които винаги ще помня. но ми се иска да създаваме нови спомени, да осъществяваме мечтите си заедно... само да ми прости грешките се моля и да даде втори шанс на връзката ни... просто не вярвам че края на приказката ни ще е такъв, какъвто е сега

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword
    Предполагам, че й имаш скайпа още? If so, какво пише на профила/описанието?

Град
    Troian
    Zaebi q taq,ima milioni momicheta shte namerish i po-dobra i po-krasivo ot neq!
    asv

Град
    бълХаристан
    Цитирай Първоначално написано от Axe_vs_Sword
    еми неква песен на анелия -продължавам, ама тва кво значение има?

Град
    Destanation unknown ((:
    Цитирай Първоначално написано от Axe_vs_Sword
    еми неква песен на анелия -продължавам, ама тва кво значение има?
    Еми де да знам , аз попринцип доста често на описанието в скайп си слагам неща, които отговарят на това как се чувствам И една приятелка ми вика : "Гледам какво ти пише на скайп и ако е нещо хубаво, значи си в добро настроение , следователно мога да ти пиша без да бъда напсувана "

Град
    бълХаристан
    според теб какво ще значи тази песен на анелия? щото аз не си слагам нещо според настроението или със скрит смисъл, но бих сложил тогава нещо и аз ако ще играем по тоя начин... ще следя тия дни какво пише, въпрек иче влиза в скайпа си много рядко (но тая песен я сложи точно няколко дни след като ми каза тези неща)

^ Жените ВИНАГИ слагат на скайпа си това което мислят в момента.Според мен я е сложила заради теб.Явно иска да знаеш това.Ако не си се вслушал в песента,заслушай се.Аз ако бях на нейно място сигурно и аз бих сложила тази песен,ако искам да продължа напред.

П.С. Много съжалявам за Вас двамата
    Личи си колко много я обичаш
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Град
    бълХаристан
    абе не знам, слагала е и други песни преди, които едва л иса имали нещо общо с настроението и... просто си пада по чалгата, но ще гледам в следващите седмици какво ще пише
    не знам до колко иска да продължи напред, и как - с мен, без мен, с друг, сама или как... каза само че засега и е добре д ае сама, за после не знаела. ще чакам до рождения си ден без да и звъня дали ще се сети за мен, ако не ми звънне значи не е мислила и едва ли ще размисли. но ако ми се обади ще се надявам нещата да се оправят.. но има още 20-25 дена - до тогава ще я оставя сама, както тя иска

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си