.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 79
    Град
    Destanation unknown ((:
    Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    ^ Жените ВИНАГИ слагат на скайпа си това което мислят в момента.Според мен я е сложила заради теб.Явно иска да знаеш това.Ако не си се вслушал в песента,заслушай се.Аз ако бях на нейно място сигурно и аз бих сложила тази песен,ако искам да продължа напред.

П.С. Много съжалявам за Вас двамата
    Личи си колко много я обичаш
    Аз веднъж си бях сложила на скайп на Lady B - Майната ти И бившия ми доста успешно схвана намека

Голям фен Аватара на beb4yy
    Силни думи но на цената на хиляди сълзи ! А тя заслужава ли го не по дяволите пффф познато много ти си като мен и аз обичам СИЛНО!

Град
    бълХаристан
    Цитирай Първоначално написано от beb4yy
    Силни думи но на цената на хиляди сълзи ! А тя заслужава ли го не по дяволите пффф познато много ти си като мен и аз обичам СИЛНО!
    еми не мога, аз съм един ревльо... мислих че съм силен характер, мислех че се справям с живота сам доста добре, но явно не е така откакто я срещнах... тя ми беше опора, бях сигурен че ще мога да направя всичко което бях запланувал - най-важното бях повярвал че ще бъда щастлив винаги с нея и преди са ме зарязвали и нищо ми нямаше след 2-3 дена, майка ми почина - приех го много по-лесно, но сега просто съм съсипан, защото все още вярвам че това е момичето на живота ми (все пак съм почти на 22 - видял съм и други момичета, да не кажете че се влюбвам за пръв път и затова да ми е така)... обещах си никога да не я оставя, и на нея и го обещах... а какъв мъж ще съм ако не изпълнявам обещанията си? въпреки че съм голям, се чувствам като малко дете, толкова слаб и беззащитен, толкова безсилен... не знам какво да правя, няма с кой да намеря решение - тя беше най-близкия ми човек, на който можех да кажа всичко и да ме разбере, да ми помогне... а сега съм сам, излизаме с приятели, но вътрешно пак съм самотен... не искам да бъда сам... трудно ще е да свикна ако не ме поиска обратно с това, все едно да имаш сърце и изведнъж да го махнат, ще се научиш ли да живееш без него, или ще умреш? искам да съм предишния, с нея бях най-щастливия човек на света, бях винаги весел, винаги се шегувах и усмивката не слизаше от лицето ми, знаех милиони вицове и смешки, просто можех да разсмея всеки... всъщност когато я срещнах тя беше тъжна, виждах го в очите и, много исках да видя тези очи щастливи.. не след дълго я накарах да се смее, да се радва, да бъде щастлива... казах ви за пламъка в очите и, когато я видях за последно погледнах отново право в очите и и не мисля че са загаснали, искрата мисля че я има... толкова се надявам просто да трябва малко време да се разгори отново, тогава ще бъда жив отново, а до тогава просто ще съществувам тъжен и умислен... а най много мисля за това, как веднъж се бях натъжил и тя каза, че не иска да ме вижда никога така... но как да и кажа, че единствено тя може да ме накара да сияя от щастие отново

едит: Vutov знам брато защо мислиш по този начин, и аз преди време бях като теб... но в един момент и ти ще се промениш, вярвай ми, всеки си намира майстора (не че ти го пожелавам, но си чувал че да намериш любовта и да я загубиш е по-добре от това никога да не я намериш)

Голям фен Аватара на beb4yy
    Цитирай Първоначално написано от kypo
    Цитирай Първоначално написано от beb4yy
    еми не мога, аз съм един ревльо... мислих че съм силен характер, мислех че се справям с живота сам доста добре, но явно не е така откакто я срещнах... тя ми беше опора, бях сигурен че ще мога да направя всичко което бях запланувал - най-важното бях повярвал че ще бъда щастлив винаги с нея и преди са ме зарязвали и нищо ми нямаше след 2-3 дена, майка ми почина - приех го много по-лесно, но сега просто съм съсипан, защото все още вярвам че това е момичето на живота ми (все пак съм почти на 22 - видял съм и други момичета, да не кажете че се влюбвам за пръв път и затова да ми е така)... обещах си никога да не я оставя, и на нея и го обещах... а какъв мъж ще съм ако не изпълнявам обещанията си? въпреки че съм голям, се чувствам като малко дете, толкова слаб и беззащитен, толкова безсилен... не знам какво да правя, няма с кой да намеря решение - тя беше най-близкия ми човек, на който можех да кажа всичко и да ме разбере, да ми помогне... а сега съм сам, излизаме с приятели, но вътрешно пак съм самотен... не искам да бъда сам... трудно ще е да свикна ако не ме поиска обратно с това, все едно да имаш сърце и изведнъж да го махнат, ще се научиш ли да живееш без него, или ще умреш? искам да съм предишния, с нея бях най-щастливия човек на света, бях винаги весел, винаги се шегувах и усмивката не слизаше от лицето ми, знаех милиони вицове и смешки, просто можех да разсмея всеки... всъщност когато я срещнах тя беше тъжна, виждах го в очите и, много исках да видя тези очи щастливи.. не след дълго я накарах да се смее, да се радва, да бъде щастлива... казах ви за пламъка в очите и, когато я видях за последно погледнах отново право в очите и и не мисля че са загаснали, искрата мисля че я има... толкова се надявам просто да трябва малко време да се разгори отново, тогава ще бъда жив отново, а до тогава просто ще съществувам тъжен и умислен... а най много мисля за това, как веднъж се бях натъжил и тя каза, че не иска да ме вижда никога така... но как да и кажа, че единствено тя може да ме накара да сияя от щастие отново
    Или ли я пукаш на свобода или я търсиш след много време

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword
    Цитирай Първоначално написано от kypo
    според теб какво ще значи тази песен на анелия? щото аз не си слагам нещо според настроението или със скрит смисъл, но бих сложил тогава нещо и аз ако ще играем по тоя начин... ще следя тия дни какво пише, въпрек иче влиза в скайпа си много рядко (но тая песен я сложи точно няколко дни след като ми каза тези неща)
    Aми, добре, ако искаш поствай тука, ако се затрудняваш с тълкуването или искаш мнение.

Цитирай Първоначално написано от jane_17
    kypo, повечето момичета.. (включително и аз) като видят такова поведение.. наистина бият отбой.. подсъзнателно всеки човек пази свободата си... и щом усети,че някой я застрашава.. и навлиза прекалено в личното му пространство... бяга... Вярно е,че когато човек е влюбен има нужда да показва любовта си... да говори за нея и т.н. ... но е добре да се намали темпото... За следващата си връзка просто си направи изводите и не повтаряй старите грешки
    +1

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Предпочитам да ме боли,но да обичам,отколкото да бягам от любовта само,защото после неизбежно ще страдам...

Град
    бълХаристан
    Цитирай Първоначално написано от Axe_vs_Sword
    Aми, добре, ако искаш поствай тука, ако се затрудняваш с тълкуването или искаш мнение.
    еми щом така ще я държи тая песен аз сложих enjoy the silence на depeche mode - ако се заслуша може и да разбере за какво говоря, мисля че по-подходяща песен която да каже какво мисля няма!

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    боли не само когато се влюбиш а и когато се привържеш към някого и той не оправдае очакванията ти

Познато до болка. Имал сам по-така отношения с няколко момичета и всичките сам обичал много и така на татак но всичко хубаво все някога свършва и трябва да продължим напред, ако ли не непрекъснато ше мислим за нея, тя нама да ни иска а друга няма да има

Голям фен
    Тва не е любов а мания Не си влюбен,ти си обсебен от образа който сам си си създал за нея,трябва да се стегнеш
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
    Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
    all I really know is,you're the only reason I'm trying...

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword
    Цитирай Първоначално написано от love_enrique
    Тва не е любов а мания Не си влюбен,ти си обсебен от образа който сам си си създал за нея,трябва да се стегнеш
    Какъв образ, какви 5 лева? За пръв път чувам такова нещо

oo.. az ti razbrah misulta vuzmojno e i taka da e :]
    If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Axe_vs_Sword
    Какъв образ, какви 5 лева? За пръв път чувам такова нещо
    Начина по който идеализира момичето и отношенията им говори за супер нереалната му предценка.Не може да кажеш че обичаш някой който очевидно въобще не познаваш и в който абсолютно всичко ти харесва,тва е само в приказките
    Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...

Град
    бълХаристан
    е как да не я познавам? познавам я даже много добре
    а че ми харесва всико в нея си е така, какво да направя като го усещам по този начин...

Голям фен
    Тва е нереално просто,поне според мене

Град
    бълХаристан
    Тва е нереално просто,поне според мене
    и аз мислих че не е възможно да се влюбя в някой в началото, просто бях страдал и не исках да се повтаря. затова и бях казал една мъдрост когат осе опознавахме още - ''да обичаш малко няма смисъл, да обичаш много няма кого" на която тя ми отговори "има кого да обичаш много ,повярвай ми" разбрах че има в предвид себе си но не мислих че ще заобичам някого даже повече от себе си, защото сега ако се обичах мен си, нямаше да се измъчвам така и да страдам... но какво да направя, не мога да кажа на сърцето си да спре да я обича... по-силно е от мен и ще се опитам да направя наистина всичко за да е до мен. силни думи, но вярвам и искам

Град
    то не е град,а джунгла...
    най-важното бях повярвал че ще бъда щастлив винаги с нея
    с нея бях най-щастливия човек на света, бях винаги весел, винаги се шегувах и усмивката не слизаше от лицето ми
    и т.н.
    а може би там ти е грешката. нито на едно място не видях да си споменал "бъдем щастливи", "бяхме весели", "винаги се шегувахме". навсякъде говориш за това как ТИ си бил щастлив с нея.
    връзката се състои от двама души, а не от човек и предмет, сещаш ли се ? просто отношението ти към нея не като към човешко същество, а всеки има нужда от такова отношение. аз за себе си лично знам, че не искам мъж,който да ми угажда на всяка прищявка и да се съгласява с мен за всичко. искам адекватен човек, приятел, който да ме учи и да ми позволява и аз да го уча, да бъдем заедно.
    това да и купуваш понички за закуска и други такива жестове е много мило, но май прекалено много си я разглезил или си и доскучал.

Град
    бълХаристан
    да, може и да съм и доскучал или да се е уплашила от нещо, не знам

че и тя беше щастлива съм сигурен, бях написал колко тъжна беше когато я срещнах... знам каква беше допреди един месец, в очите и се четеше колко и е хубаво с мен. как ще се отнасям като с предмет с нея? никога не съм бил по-добър с някого, беше и е всичко за мен, никога не съм я наранявал, лъгал, предавал доверието и или нещо подобно, правих всичко за нея... не говоря за бъдещето, защото ме боли от страха че може би няма да стане нищо, имахме толкова много общи мечти, които бяха стимула ми да живея... а сега изобщо не знам какво става, пълна каша е в главата ми

Абе я стига!Досаждал й бил.Повечето момичета като ги питаш какво момче искат до себе си и се почва.."Да е мил,добър,да ме обича,да не ме наранява,да дава всичко за мен,да ми носи сок,когато съм болна,да се грижи за мен,да е забавен,да ми пише мили смс-и.." и прочие.После обаче се почва .."Той е твърде досаден,постоянно ми звъни,казва ми колко ме обича през 5 минути,от прегръдките и целувките му се задушавам,писна ми да цъфва на врата ми,когато не се видим 3 дни".Братче,то няма угодия!Голяма част претендират за мило и добро момче,а като го получат той се оказва твърде "скучен" за техните представи.Ми деба трябва ви явно на повечето един от онея "лоши момчета" да ви изневерява с всяка,която мине покрай него,да ви забравя името,'щото сте 10-та,която му се води гадже,да не му пука дали ще се видите или не,когато сте болни,той да се запива с приятели и руса мадама да му се натиска и да ви пребива от бой,ако решите да го зарежете!

Град
    то не е град,а джунгла...
    сега ще ти разкажа. и аз имах подобно преживяване, само дето аз бях от страната на момичето. имаше едно момче, което много се влюби в мен. в началото имахме страхотна връзка, много се обичахме. абе връзката-мечта, разбираш ме. обаче колкото повече той се влюбваше в мен, толкова повече на мен ми охладняваха чувствата. знаех, че той ще направи всичко за мен и ми се изгуби интереса. щото във всеки човек е заложено да иска да 'ловува', да се бори за нещо. а той ме разглези и аз взех,че си повярвах,че отношението от страна на всеки мъж към мен ще е същото, критериите ми се покачиха до небето, и той вече не се вписваше в тях. това, че после и аз си намерих майстора е друга тема. съдейки по себе си, си мисля, че една жена има нужда някой да и показва, че е обичана и закриляна, ако щеш, но в същото време да си дава сметка, че не е незаменима, да прояви тоя инстинкт, за който писах по-горе и да се старае да запази човека до себе си.
    а ти си пази принципите.

Град
    бълХаристан
    и сега какво, за да и събудя интереса, ако още има нещо към мен трябва да и изневеря ли? не мисля че след толкова време с някой човек само за 1-2 седмици ще ти стане тотално безразличен и няма да ти пука за него, винаги има някакъв период в който дори и след раздяла приемаш човека с когото си се разделил като твоя "собственост'' и ти е гадно да го виждаш с друг, интересуваш се малко поне от него и тн. поне при мен е така

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от jane_17
    kypo, повечето момичета.. (включително и аз) като видят такова поведение.. наистина бият отбой.. подсъзнателно всеки човек пази свободата си... и щом усети,че някой я застрашава.. и навлиза прекалено в личното му пространство... бяга... Вярно е,че когато човек е влюбен има нужда да показва любовта си... да говори за нея и т.н. ... но е добре да се намали темпото... За следващата си връзка просто си направи изводите и не повтаряй старите грешки
    ostavi momi4eto da si prodalji napred 6tom ne iska da e s teb i ti trqva da q zabravi6 i da prodalji6

Колкото и да са ме намразили форумци не мога да не се изкажа.
    -иска да бъде сама, не иска да е с мен защото не било същото както в началото- прекалено предсказуем и мил - поведение на бета мъж , все едно че имаш по-малка стойност от нейната на български ПОСТАВЯШ Я НА ПИАДЕСТАЛ....
    -обичах да я обичам, обичах да я разсмивам, обичах да е до мен, обичах да я галя, да я целувам, да я гледам в очите, да виждам пламъка в очичките и, да и чета мислите казващи как никога няма да се разделим- Тя от твоя клас ли е, виждате ли се ЧЕСТО въпреки че сте разделени..... Нека да го обясня по-подробно Твоите Допомин и Серотонин хормони са се ПРИГОДИЛИ да СВЪРЗВАТ това момиче всеки път когато ТВОЯ НАГОН излезе в мислите ти ... Така че за да я забравиш ти трябва воля и - ПО ДЯВОЛИТЕ отдалечи се колкото се може по-надалеч от нея.
    Тя е спряла да има истинсики чувства доста преди да ти среже.
    остана ми само надеждата че все някога ще размисли... ще ме поиска пак до себе си, ще ми прости ако съм я задушавал с любовта си, защото съм сигурен че не искам да обичам друга, не искам и друга да ме обича...искам си само нея... - никаква доза логика, настроиване, купуване на неща и тн няма да върнат истински ЧУВСТВА и ВЛЕЧЕНИЕ в нея към теб...

Град
    бълХаристан
    пич, мерси за отговора ти
    ама не мога да повярвам че няма никакви чувства, просто след всичко което е правила за мен, всико в което се е кълняла, обещавала и казвала... и ей така за нула време съм никой, нищо. не мога да си намеря място в къщи... ще чакам още до рождения си ден да видя ще се обади ли поне да ми честити..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си