.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 97
    Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    mili moi.kolkoto i da se starae6 NQMA KAK da me naredi6,za6toto az ne sujalqvam,4e sum rodila na 19.DA,izlizam,DA,zabavlqvam se,ne sum se li6ila ot kafeta,ot barove,ot party-ta,ot rabota su6to...nito ot obrazovanie.Da,produljavam da se razvivam v nasokata,koqto mi haresva i NE,deteto ne mi e pre4eka.Gledame go 2mata s muja mi sami-nqmambabi i dqdovci pokrai nas da pomagat,no se psravqme i to nai-ve4e s pomo6tta na muja mi.Blagodarenie na nego uspqvam da produlja obrazovanieto si,da izlizam i da se zabavlqvam s priqteli i da rabotq.Taka,4e nqma kak da me "naredi6".Da,zatvor be6e purvite 4 meseca,dokato ne spqhme po cqla no6t pokrai malkiq i nemojeh da mrudna bez nego,no mislq,4e takuv period e preodolim.i da,nemoga da si pozvolq da se 6lqq cql den po kafetata,no ne sum se li6ila ot ni6to.Taka,4e ne vlizam v garafat "preebani".Kapi6?

Мега фен Аватара на 5StaR
    Град
    7 hills..
    Да видяхме, че не съжеляваш повтаряш го от 102949024890908 години. Нали се сещаш, че макар и да излизаш, пак оставаш ограничена, защото не може да си позволяваш винаги волности, трябва да се съобразяваш с детето и с мъжа си или иначе казано, ако той не може да го гледа, ти ще го гледаш.Също така - Мерси, че потвърди, че е било затвор през първите месеци, по цял ден, вярно сега не е по цял ден, но пак е.
    Второ, тва , че ти си родила и се справяш щото имаш пари или мъжа ти има, не означава, че останалото население в България може. Мислиш ли, че един мъж на 18 години, аз съм на 18 -11 клас, може да работи и да изкарва пари за цяло семейство като продължава да се развива? - НЕ
    Честито ти си изключение, може ли автограф?
    The Spark

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    5Star , нищо лично , ама .. излагаш се.
    Хубаво е да се интересуваш от състоянието на настоящите и бъдещи майки , да задаваш въпроси и да събираш впечатления. Но това твоето не е интересуване , а заяждане.
    Зададе въпрос "Затвор ли е майчинството" , отговориха ти изчерпателно , че е голяма отговорност , но не е и затвор. А ти от позицията на човек от противоположния пол , и то без опит , продължаваш да тропаш с крак и да се мъчиш с всичка сила да убедиш щастливо омъжени бременни майки или с деца , че са се преебали?!
    При положение че те са направили избора си , щастливи са с това и са доволни от живота си , защо продължаваш да натякваш "затвор е затвор е затвор е" като не си в тяхната позиция и нямаш достатъчната компетенция? И какво се опитваш да постигнеш като злобееш:"ай бегай си играеш бръм бръм " и т.н.
    Това всичко го казвам в рамките на добрия тон , просто до сега см останала с добро впечатление от теб , и казвам каквото мисля.

Град
    7 hills..
    Цитирай Първоначално написано от BlackWings
    Хубаво е да се интересуваш от съ...
    ..в рамките на добрия тон , просто до сега см останала с добро впечатление от теб , и казвам каквото мисля.
    Ех точно, аз говоря от моята страна, нали децата си имат и бащи все пак и не смятам, че ще е добре, просто изразявам мнение, а тя почна да се заяжда.. Продължавам да натяквам, че е затвор - защото мисля така, това че има няколко, които са успяли, не означава, че наистина стоят така нещата, ти примерно на колко години си? Ако си на 18 би ли могла да гледаш дете?..
    The Spark

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    5star:
    1vo:muja mi ne e bogat biznesmen s kupi6ta pari.ne e 6ef na firma
    2ro:az ne sum krupna biznesmenka(kak bih mogla da sum na 19),no dvamata dokarvame dostatu4no pari,za da se spravim>kato pove4eto semeistva ima momenti,v koito go zakusvame s parite.
    3tograni4enieto za men ne e zatvor.Polu4avam tolkova,kolkoto iskam-govorq ne kato pari,a kato emocii-izlizane,barove i t.n i t.n(za koeto govori6 ti).Tova,4e nemoga da si pozvolq da ida na party 3 puti v sedmicata,a samo 1 ne go priemam kato zatvor.Za men otgovornostta e predizvikatelstvoane zatvor.Sled kato teb te interesuva bezcelnoto 6lqene i lipsata na kakuvto i da e angajiment-nqma kakvo da komentiram.I,da,dori da moga,ne bih izlqzla pove4e ot vednuj v sedmicata na diskoteka naprimer,za6toto ve4er mi e nai-priqtno da sum s muja si vku6ti.Pravq go,za6toto sum mlada i imam nujda ot razvle4eniq.
    4.da,prav si,ne mislq,4e "muj" na 18 moje da gleda semeistvo.No toi dori ne e muj,ima hora ot mujki pol koito i na 30 ne moje6 da nare4e6 muje!
    5.Az govorq ot sobstveniq si opit i otgovorih na pitaneto ti ot 1vo lice,ed.4islo(AZ),a ne NIE,za6toto nemoga da otgovarqm za deistviqta i sustoqniqta na drugi maiki ili prosto momi4eta!

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    Цитирай Първоначално написано от BlackWings
    Хубаво е да се интересуваш от съ...
    ..в рамките на добрия тон , просто до сега см останала с добро впечатление от теб , и казвам каквото мисля.
    Ех точно, аз говоря от моята страна, нали децата си имат и бащи все пак и не смятам, че ще е добре, просто изразявам мнение, а тя почна да се заяжда.. Продължавам да натяквам, че е затвор - защото мисля така, това че има няколко, които са успяли, не означава, че наистина стоят така нещата, ти примерно на колко години си? Ако си на 18 би ли могла да гледаш дете?..
    Аз съм на 19 и също не мога да изкажа компетентно мнение защото не съм майка. И наистина не си представям точно в този момент да гледам дете , защото не се чувствам достатъчно зряла и готова.
    Но това че аз на 19 съм сметнала че не съм готова да раждам и да отглеждам дете , не означава че никой друг не би могъл да го направи , и да е щастлив с това , и да му носи удовлетворение. Както виждаш - е има и такива.
    Съдя по това че майка ми е била и тя на 19 когато ме е родила. Вярно - неочаквано и непланирано. Вярно лишила се е от част от младежките купони и изяви, но според НЕЙНИТЕ собствени думи , никога не е определила ранното майчинство като затвор , и никога не е съжалявала за това.
    Просто за някои , "щастлив живот" означава безгрижно купонясване и флиртуване , за други той се изразява в грижите и обгръщането с любов на своето дете . Една жена която усеща как се заражда живот в нея , и после да вижда бебето и как гука и се смее и расте - то самото я прави щастлива , и никога не може да нарече това усещане "затвор".

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ^tova ve4e e adekvatno mnenie na momi4e,koeto ima pogled i varhu dvete gledni to4ki

hottie
    Guest
    Абе зависи си от човека бе хора, какво спорите

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    i az tova ne razbiram.az akzvam spored men kak sa ne6tata,onq mi vika "ama ti otkude znae6 pri drugite kak e?"

Град
    7 hills..
    Цитирай Първоначално написано от darla
    i az tova ne razbiram.az akzvam spored men kak sa ne6tata,onq mi vika "ama ti otkude znae6 pri drugite kak e?"
    Зле не изопачавай, казах, че при другите не е така, тва, че ти си някво изключение не ми пука, пък и нормално даже и да мислиш, че е грешка не би признала .. сад . 10 пъти ти казах, че не става въпрос за теб само, а за всички, ама ти продължаваш "аз"аз"аз", разбрахме вече,спри се

Тая тема не е само за теб, тва че ти си родила, не означава, че само твойто мнение е важно сеш ли се ? За мен, тва, че си родила на 19 далеч не е повод за уважение, точно обратното
    The Spark

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    e,da,a ti spri da povtarq6 "Drugite"...avtora ne pita za "drugite",a za "vas"-t.e. za tozi,koito otgovarq.i da,nqkoga na po-kusen etap ot jivota si moje da opredelq kato gre6ka tova,4e sum se omujila tolkova rano ili,4e sum re6ila da porastna tolkova rano,no NIKOGA nqma da re6a,4e rajdaneto na malkiq e gre6ka.I tuk mislq,4e VSI4Ki jeni 6te se saglasqt-ne samo maikite,a i mladite momi4eta,nakoito im predstoi.

P.S.-"zle" kazvai na maika ti,4e ne e uspqla da te vazpita malko po-dobre!

e,da,a ti spri da povtarq6 "Drugite"...avtora ne pita za "drugite",a za "vas"-t.e. za tozi,koito otgovarq.i da,nqkoga na po-kusen etap ot jivota si moje da opredelq kato gre6ka tova,4e sum se omujila tolkova rano ili,4e sum re6ila da porastna tolkova rano,no NIKOGA nqma da re6a,4e rajdaneto na malkiq e gre6ka.I tuk mislq,4e VSI4Ki jeni 6te se saglasqt-ne samo maikite,a i mladite momi4eta,nakoito im predstoi.

A ti kak li 6te v1zpita6 deteto si s tozi pravopis i ezika,koyto izpolzva6?

Град
    7 hills..
    aз аз аз аз аз
    защо чета, и всичко , което виждам е "аз" "аз" "аз", чесно писна ми да ти повтарям, че разбрахме твойта гледна точка ?
    The Spark

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ku4e,ne "citirai" ne6ta,koito ne sum kazala vsu6tnost!

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от masal

a ti s tova 1,izpolzvano za bukva ot azbukata....dali ima6 pravo da kritikuva6!

Град
    7 hills..
    Тцтц, толкова ли няма какво да кажеш, че използваш такива обидни епитети? Жалко. Аз нарочно те цитирах така, ама явно сивото вещество е прекалено малко, за да се сетиш какво имах предвид.
    The Spark

Цитирай Първоначално написано от masal

a ti s tova 1,izpolzvano za bukva ot azbukata....dali ima6 pravo da kritikuva6!
    Izvinqvay,no v momenta kompyutara mi se b1gna i nqmam nikakva kirilica.A i az moga da pi6a kakto si iskam-nito pretendiram za gramotnost,noti ni6to.Nqmam dete,koeto trqbva da v1zpitavam,no kak li i da o4akva6 ot 19 godi6na da znae kak da se griji i v1zpitava dete.Taka 4e ostavi moqta cifra,koqto izpolzvam za bukva,a nablegni varhu svoq pravopis-da ne vzeme i deteto ti da pi6e po tozi na4in.

Мега фен Аватара на Blab
    "ku4e"? o.O
    interesno...
    Ne moje6 da o4akva6 samo pozitivni komentari ot hora, blagogovee6ti pred velikoto ti delo, Darla! Syjalqvam, no e taka. Za da byda otkrovena, nadqvam se o6te dylgo vreme ne6tata da sa polyusni, za6toto tova razmivane na granici za pravilno i gre6no, moralno i nemoralno, du6evno i materialno... obyrkva decata, koito ve4e syvsem ne sa deca. Jalko, no tova nablyudavame kato qvlenie.

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    opredeleno nqmam problem s pravopisa,nito s izpolzvaneto na prepinatelni znaci i kato cqlo s gramotnostta.

5star,za6to misli6,4e celq da te ubidq?Kak o4akva6 da se oburna kum teb-s nqkakvo ubidno obru6tenie li-m,ne,prekaleno si mi bezli4en,4e da te ubidq ili nareka po kakuvto i da e na4in.

opredeleno nqmam problem s pravopisa,nito s izpolzvaneto na prepinatelni znaci i kato cqlo s gramotnostta.

5star,za6to misli6,4e celq da te ubidq?Kak o4akva6 da se oburna kum teb-s nqkakvo ubidno obru6tenie li-m,ne,prekaleno si mi bezli4en,4e da te ubidq ili nareka po kakuvto i da e na4in.
    Obidq veliko mam4e,Obidq

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ok,6tom 6te si pravim zabelejka...kolko e trudno da napi6e6 "ch",a ne "4'... i nqkak si zapo4vame da spamim v temata!

6tom kazva6
    Ne go kazvam az

Град
    7 hills..
    Склероза any1`?
    The Spark

Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    Склероза any1`?
    Tctctc ne znae6 li 4e ku4e e novoto nay milo obr16tenie,to4no kato ku4ka.

hottie
    Guest
    дарла и 5стар моля спорете по темата ако ще спорите

Който се заяде пръв ще скача половин час на един крак

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си