Цитирай Първоначално написано от 5StaR
Цитирай Първоначално написано от darla
1vo-ne govori za deteto mi
2ro-to e dostatu4no malko,4e da sedne pred komputara,kamo li da mi napravi zabeleka
3to-Riot pone kaza ne6to v tozi pod-forum,ti osven da spami6 druga cel ima6 li?Edva li!
Aз казах, тва, че отговора ми не ти харесва си е твой проблем? Ти си единичен случай, всички други казват (или поне по-голяма част), че е затвор. ай бегай си играеш бръм бръм
По мнението на кой съдиш? Я питай майка ти затвор ли е било за нея, че те има и че ти е отдала най-хубавото си време. Не говори глупости и не седи на мнението на 16 годишни, които се чудят как да изкарат тези с бебета луди. Ми на 18-20-30 ти никога няма да си се наживял, ама смисъла на живота пиене и шляене ли е? Ако за теб е такова ок, но не си мисли, че който е избрал да бъде родител е самоубиец. Ние се опитваме да ви кажем, че по прекрасно нещо не може да ни се случи и че да това дете ще порастне и ние пак ще сме свободни и нищо няма да ни спира да бъдем това което искаме, да се прибираме пак в малките часове и да обикаляме дискотеки. Но дакато това парче месо разчита на мен, аз няма да се юрна да плача, че гледай ти живота ми свърши, напротив той те първа започва.