Цитирай Първоначално написано от traka
Не говори глупости и не седи на мнението на 16 годишни, които се чудят как да изкарат тези с бебета луди. Ми на 18-20-30 ти никога няма да си се наживял, ама смисъла на живота пиене и шляене ли е?
Здрасти, ако не си разбрал темата е за сега, сега е затвор,( ти сама го потвърди, сега не можеш да излизаш и да се забавляваш, а чак след като порасне, а.к.а. като станеш на 40 ли?) след 10 години няма да е? Не съм казал, че никога не трябва да имаш дете, просто не на 18-19 години.

Цитирай Първоначално написано от darla
OMG, 5star,zapo4vam da mislq,4e ima6 nqkakvi umstveni problemI i purvite 7 godinki ti lipsvat.Vse taka ne razbiram za6to se izkazva6 v temata,kato dori ne kazva6 ne6to PO neq,a spami6?!
Кви проблеми имам е зле? Дръж си езика зад зъбите и аз мога да кажа че си тъпа курва, ама не го правя нали? Какво не казвам по темата е? Толквоа ли си ограничена, вярно е блондкинка си, ама не може да си толкова проста. Точно по темата казах, че е затвор? Какво спамя, ще ми обясниш ли, във всички мнения дадох доводи, а ти само плюеш.. Супер зле си, ама не го осъзнаваш, тва , че не ти харесва мнението ми, че си се преебала яко като си родила на 19 си е твой проблем кк? Не ме карай да те нареждам