.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Мега фен

Изключване на ПС от копчето - грешка

Лапето на съседите дошло преди малко и изключило компа от голямото копче... и сега се получава това - като пуснах компа,преди да зареди пише на син екран - Windows...нещо си,cheking one of your disks please key to stop... натиснах ентер,влязох в компа,и ми изписва горната картинка...на какво се дължи и сериозно ли е ?

shadow4e
    Заглавията трябва да са описателни.

C:Temp ? Аз я нямам значи не е системна папка, което значи, че не е нищо сериозно

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Е*ан хард остави го като рестартираш да зареди да изтрие файловете който са temp
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Цитирай Първоначално написано от tqnko
    Цитирай Първоначално написано от TheBlackStranger
    C:Temp ? Аз я нямам значи не е системна папка, което значи, че не е нищо сериозно
    Системна си е папката и още от ХП сп1 я има.. ,но в нея не се държи никаква документация и т.н.
    когато почваш ново изречение през НО не се слага запетая

не е фатално, ако е ся щеше да преинсталираш

Цитирай Първоначално написано от TheBlackStranger
    Нямаш я, щото не разбираш и не се сещаш, че може да е скрита Напротив папката е системна и е много сериозна, защото там се намират temporary файловете!!! Ако не беше смяташ ли, че щеше да му дава системни грешки в CMD-то ? Пич просто си окрий папките потърси файлът NSF7.tmp в google и го замени в C:\Temp! Ресваш компа и гарантирам, че всичко ше бъде ОК

cmd - това ти е така наречената конзола тоест не да щракаш с мишката, а да въвеждаш команди и ерора значи че не може да я отвори

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    Всички кутии вече като натиснеш Power бутона просто си се шътдаунват...
    Какво общо има това с кутията?

Повече от фен Аватара на Samoten89
    Град
    Варна
    Temp е системна папка, която е скрита по-принцип. Там се съдържат временни файлове и не пречи да изтриеш всичко. Освен това може да пуснеш проверка на диска и възстановяване на лоши сектори. Най-добре е HDD Regenerator като си направиш диск Hiren's Boot и буутнеш от него .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си