- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да си го варна тъпкано?!
Здравейте! Проблема ми е следния...-до скоро имах приятел,когото наистина обичах....Той твърдеше ,че ме обича истински и силно...че не е бил влюбен така нигога,както в мен...Преди около седмица скъсахме,но не бяхме още изяснили всичко...имаше вяриант пак да се съберем,заради любовта...Казваше,че въпреки раздялата все още е влюбен в мен и му липсвам,а вчера ми сервира "бтв дано не те нараня ,на в неделя тръгнах с едно момиче..." Вбесих се
![]()
Нали ме обичаше,как ме продоля толкова бързо?!
![]()
![]()
Осъзнах,че всичко което ми е казвал е било лъжа...Разби ми сърцето! Сега искам да го накарам да страда,да разбере колко ме боли...моля,помогнете ми!Дайте някакви предложения...
![]()
Каква е тая мания за отмъщаване бе?... пфф... егати хората...![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Ми писна ме да ме нараняват,аз не съм играчка,която щом ти омръзне да я захвърляш...не съм и поредното глупаво момиченце,което да лъжеш безразборноПървоначално написано от Kostadin_682
![]()
![]()
Каква, на 15 само тва ги вълнува, а на 17 се чудихме що момчетата ни бягат и ги е страх да се обвързват, щото преди години няква патка ги направила на пух и прах и сега те били страхливи да си показват чувствата.Първоначално написано от Kostadin_682
Та по темата, вземи се огледай за друг, няма смисал да гониш дивото и не падай на нивото на "тъпа патка". Какво ще му направиш като му отмъстиш и извинявай ама не мога да се сетя като си зарязана, какво би го накарало да се чувства зле. Мисля че тая злоба трябва да я замениш с някоя любов, но нова![]()
Успех и не мисли глупости.
Да пазиш тайна е изкуство, което изисква много лъжи изречени по великолепен начин.
Няма смисъл от отмощение! Просто не мисли за него! Забрави го! Животът продължава! ...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
продулжи напред няма смисъл да отму6тева6 за не6то което не може да го върне6.. пук и когато има една заклу4ена врата пред теб не озна4ава 4е вси4ки други са заклу4ени продулжи напред няма смисъл да се от4аива6 и да търси6 отма6тение за не6то което след време 6те забрави6
Наii-dоbriiя наchiiн dа sэ оttьрrwэsh оtt iizкуshэнiiэtty э dа мyy sэ оttdаdэsh [[sunn*]]
nakarai go da revnyva,hvani si gadje,neka toi da te vide s nego,ako naistina te obi4a,6e razbere6![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Първоначално написано от soul1199
малко ше ми е трудно,тъй като съм уруд...![]()
![]()
не се самооценяваи нека другите да те оценят и аз мислех така но след не6тата които ми се слу4ват няма как да го мисля пак ... недеи да мисли6 за това ... ако е нужно просто носи фал6ивата си усмивка и му покажи 4е не ти пука за него и 4е няма да го погледне6 пове4е ....вси4ко 6те се нареди ...
Наii-dоbriiя наchiiн dа sэ оttьрrwэsh оtt iizкуshэнiiэtty э dа мyy sэ оttdаdэsh [[sunn*]]
Ей, Злекс!!!![]()
![]()
![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
кви са тия лигави снимки в импулс-а бе?я се стегни
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
тц..тц.. Няма как да му го върнеш.... Единствения начин да го накараш е като покажеш ,че си много щаслива без него ... Но може би те е зарязал, защото... цитирам: "...тъй като съм уруд... "
ACϟDC
ако си го обичала истински значи все още трябва да изпитваш същите чувства и следователно отмъщението е неуместно![]()
Otmu6tenie xaxaxa ... tfa sa detski istorii ... mom4eto taka e re6ilo.. fakt... kfo moje6 da naprawi6 -ni6to ..kato se opitwa6 da mu "otmusti6" nai mnogo da zeme6 da narani6 o6te powe4e sebe si ... Zabrawi go i produljawai napred i ne budi takowa dete da wqrwa6 na wseki koito ti kaje "obi4am te" ....
И какво печелиш като си отмъстиш?! По-щастлива ли ще си?! Прави каквото искаш, но да знаеш, че отмъщението не връща загубеното...
I know I should stop believing ... !
Бе ти ако го обичаше нямаше да искаш да му отмъщаваши повярвай ми...не те познавам,но от поста ти си вадя извода,че такива симпатични девойки ги правят същите простотий и никой не гледа как да им го връща...
Остави го да е свободен и не му говори повече.
Първоначално написано от GotTheLife
еми да,обичам го все още,но искам да му покажа колко ме нарани...искам да му "изкарам пре зноса" фалшивите му думи "обичам те"...![]()
Аз не мога да си обясня защо повечето МОМЧЕТА имат думата "обичам те" за нещо като поздрав...?!?!?!Много тъпо се е получило...
А за връщането... ти най добре си го познаваш и знаеш къде най много ще го заболи!!!
Тръгни с най-добрия му приятел...
шегувамм се ...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Прости кучки сте еи. Само лаете, без да хапете и мислите. Ако наистина искаш да си го върнеш и не е моментен изблик на агресия, пиши ми на лична и ще ти обясня 2-3 неща за момчетата и как да си отмъстиш.
Недей да му отмъщаваш, а се вземи в ръце и продължи напред. Колкото повече гледаш назад, толкова по-трудно за теб.....А ако тръгнеш да му правиш мръсно, ще се принизиш до неговото ниво. Ако всеки отмъщаваше на хората, които са го наранили, какво щеше да стане? Успех и само напред и нагоре![]()
Първоначално написано от Alabalaportokala
Така е мамка му !![]()