- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да си го варна тъпкано?!
Добрите самаряни моля спестете го. Всеки е бил в нейното положение. Не вярвам който са го преебали в този живот да подскача от кеф и преглъща леко. Хората си имаме по 1 дяволче вътре в нас. Така че....АЙДЕ СТИГА ПОВЕЧЕ
стига с тия глупости за отмъщение. Колкото й банално да звучи така е
Не падай под нивото му за да го нараниш, защото можеш така още по-вече да нараниш себе си![]()
Вярно е,че отмъщението не връща загубеното,но тоя мръсник си го заслужава.Ако бях аз също щях да му направя мръсно.Тръгни с най-добрия му приятелВъпреки,че в моя случай отмъщението не беше правилния избор:Когато бившия ми скъса с мен и аз се опитах да му го върна.С колко ли момчета не ходих и не се целувах,а да не говорим с колко съм излизала за по една вечер.Той пък въопще нямаше сериозна връзка след мен.Накрая спрях да се опитвам да го нараня и някак си по чудо почнахме да си говорим.Сега година по късно отново сме заендо и се чувствам прекрасно.Така че отмъщението понякога е пречка за любовта
![]()
Обичал те е до полуда. Мале стига с тея приказки за пепеляшка.
Само едно ще ти кажа-отмъщението не връща загубеното!Първоначално написано от dramaqueen
![]()
Като му отмъстиш по-добре ли ще се почувстваш?....![]()
Първоначално написано от Naughty_
Ок...
С това отмъщение доказваш точно обратното. Но все пак, ако толкова много го искаш хвани си и ти някого- ако те обича наистина ще му е гадно, а ако не- каквото и да направиш е все едно.Първоначално написано от dramaqueen
В същото състояние съм ;( Казваше ми как ме обича ,а на другия ден ми каза,че е тръгнал с друга.А сега като му пиша почва и да ме обижда,нищо не съм му направила да се държи така с мен..С една дума вече хич не му пука за мен ..Първоначално написано от dramaqueen
ако наистина не изпитва чувства към теб.. каквото и да правиш няма да го нарани... (смисъл да тръгваш с друго момче,за да го нараняваш или нещо такова-така най-много да наранаиш момчето,което използваш за отмъщението) :S .. или пък може и да има някакъв начин ... незнам..