.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 61 от общо 61
    Супер фен
    Добрите самаряни моля спестете го. Всеки е бил в нейното положение. Не вярвам който са го преебали в този живот да подскача от кеф и преглъща леко. Хората си имаме по 1 дяволче вътре в нас. Така че....АЙДЕ СТИГА ПОВЕЧЕ

Град
    Gabrovo
    стига с тия глупости за отмъщение. Колкото й банално да звучи така е
    Не падай под нивото му за да го нараниш, защото можеш така още по-вече да нараниш себе си

Вярно е,че отмъщението не връща загубеното,но тоя мръсник си го заслужава.Ако бях аз също щях да му направя мръсно.Тръгни с най-добрия му приятел Въпреки,че в моя случай отмъщението не беше правилния избор:Когато бившия ми скъса с мен и аз се опитах да му го върна.С колко ли момчета не ходих и не се целувах,а да не говорим с колко съм излизала за по една вечер.Той пък въопще нямаше сериозна връзка след мен.Накрая спрях да се опитвам да го нараня и някак си по чудо почнахме да си говорим.Сега година по късно отново сме заендо и се чувствам прекрасно.Така че отмъщението понякога е пречка за любовта

Голям фен
    Обичал те е до полуда. Мале стига с тея приказки за пепеляшка.

Re: Как да си го варна тъпкано?!

Цитирай Първоначално написано от dramaqueen
    Здравейте! Проблема ми е следния...-до скоро имах приятел,когото наистина обичах.... Той твърдеше ,че ме обича истински и силно...че не е бил влюбен така нигога,както в мен...Преди около седмица скъсахме,но не бяхме още изяснили всичко...имаше вяриант пак да се съберем,заради любовта...Казваше,че въпреки раздялата все още е влюбен в мен и му липсвам,а вчера ми сервира "бтв дано не те нараня ,на в неделя тръгнах с едно момиче..." Вбесих се Нали ме обичаше,как ме продоля толкова бързо?! Осъзнах,че всичко което ми е казвал е било лъжа...Разби ми сърцето! Сега искам да го накарам да страда,да разбере колко ме боли...моля,помогнете ми!Дайте някакви предложения...
    Само едно ще ти кажа-отмъщението не връща загубеното!

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Като му отмъстиш по-добре ли ще се почувстваш?....

Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    ee не точно това мислех да питам

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от Naughty_
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    ee не точно това мислех да питам
    Ок...

Цитирай Първоначално написано от Kostadin_682
    Каква е тая мания за отмъщаване бе?... пфф... егати хората...
    Ми писна ме да ме нараняват,аз не съм играчка,която щом ти омръзне да я захвърляш...не съм и поредното глупаво момиченце,което да лъжеш безразборно
    С това отмъщение доказваш точно обратното. Но все пак, ако толкова много го искаш хвани си и ти някого- ако те обича наистина ще му е гадно, а ако не- каквото и да направиш е все едно.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Голям фен Аватара на Chery

Re: Как да си го варна тъпкано?!

Здравейте! Проблема ми е следния...-до скоро имах приятел,когото наистина обичах.... Той твърдеше ,че ме обича истински и силно...че не е бил влюбен така нигога,както в мен...Преди около седмица скъсахме,но не бяхме още изяснили всичко...имаше вяриант пак да се съберем,заради любовта...Казваше,че въпреки раздялата все още е влюбен в мен и му липсвам,а вчера ми сервира "бтв дано не те нараня ,на в неделя тръгнах с едно момиче..." Вбесих се Нали ме обичаше,как ме продоля толкова бързо?! Осъзнах,че всичко което ми е казвал е било лъжа...Разби ми сърцето! Сега искам да го накарам да страда,да разбере колко ме боли...моля,помогнете ми!Дайте някакви предложения...
    В същото състояние съм ;( Казваше ми как ме обича ,а на другия ден ми каза,че е тръгнал с друга.А сега като му пиша почва и да ме обижда,нищо не съм му направила да се държи така с мен..С една дума вече хич не му пука за мен ..

Мега фен Аватара на Mi6inka
    ако наистина не изпитва чувства към теб.. каквото и да правиш няма да го нарани... (смисъл да тръгваш с друго момче,за да го нараняваш или нещо такова-така най-много да наранаиш момчето,което използваш за отмъщението) :S .. или пък може и да има някакъв начин ... незнам..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си