.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

проблем с оформянето

Значи моят проблем е, че оценките ми по математика са 4,5,4 (последната четворка е от класното) и когато попитах госпожата дали може да ме изпита за 5 тя ми каза НЕ . А аз задачите вече ги знам как се рашават. И като имаме математика 3 часа седмично мисля, че няма проблем да ме изпита веднъж.
    Аз цял срок се старая по математика, задачите за домашна винаги си решавам дори и допълнителни, но на класното изкарах 4 и тя не ми дава шанс да си поправя оценката.
    Според вас при тези оценки имам ли шанс за 5. .
    www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo

Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

За да имаш 5 трябва да те изпита поне 2 пъти.

еми зависи, например ако оценките не са ти пълни и примерно имаш 3,5 на класното нормално да не иска да те изпита за 5. Но ако са ти пълни напълно имаш шанс да се бориш!
    Non musique - non vie!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    ima6 6ans za 5 ama tq neska i moita gospoja mn me natvari
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Попринцип оценката от класното е много важна при някои учители . Всичко си зависи от учителя . Ако тя реши , че няма да те изпитва надали може да направиш нещо . Е наистина може да се явиш пред комисия за увеличаване на оценката , но много пъри се е случвало да се намали . Друг вариант е ако примерно 5-цата , която имаш ако е била 4.60 и учителката държи всичко да е съобразено с реалната оценка , пак няма да може да ти пише 5 . Лично мое мнение , че щом вече учителката е казала не може , когато си я попитала не нахалствай повече . Примири се с тази оценка за първия срок , който не е толкова важен и втория се стегни повече и се сети по рано , че искаш 5 , не - 4 и си изкарай оценката .

Град
    София
    И на мен ми се е случвало,само дето по-високата ми оценка беше на класното и пак не искаше да ме изпита.Има си учители,които го правят на инат и каквото и да правиш няма да те изпитат,така че щом е казала 4,значи 4,втория срок може да изкараш повече,от теб зависи.

e kakvo da napravq qvno trqbva da se primirq s chetvorkata. Vtoriq srok poveche. Gadnoto e che zaradi tazi matematika uspeha mi e 5.46, no kvo da se pravi .

P.P izvinete me za latinecata ama nz kvo mu stana na kompa .
    www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo

Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Това твойто гадно се е получило. Надявам се за втория срок да те мотивира повече

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Аз имам 12 часа седмично и също ми казаха "Не!",преживей го и си оправи оценката втория срок.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Щом твърдиш, че имаш знания-докажи и го.
    Аз ако съм на твое място, ще направя всичко възможно за да и покажа, че мога и, че знам.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    Е там...

Re: проблем с оформянето

Цитирай Първоначално написано от OneGirl
    Значи моят проблем е, че оценките ми по математика са 4,5,4 (последната четворка е от класното) и когато попитах госпожата дали може да ме изпита за 5 тя ми каза НЕ . А аз задачите вече ги знам как се рашават. И като имаме математика 3 часа седмично мисля, че няма проблем да ме изпита веднъж.
    Аз цял срок се старая по математика, задачите за домашна винаги си решавам дори и допълнителни, но на класното изкарах 4 и тя не ми дава шанс да си поправя оценката.
    Според вас при тези оценки имам ли шанс за 5. .
    тя е госпожата

в нея са глябът и ножът

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си