- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какви момчета/мъже харесвате? (въпрос към момичетата)
Мойта не ви ли привлича???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Твойта е уникалнатаПървоначално написано от HipHopBlond
![]()
Зависи от човека,от стила...Ако не може да се хване на опашка е ок...по-дълга не ми харесва![]()
Обожавам момчета с дълга косаааааа![]()
лелее няма нищо по-сладко и прекрасно...просто наистина се разтапям като видя такова момче... тая мания ми се породи заради Стефан Лалчев (Мюзик Айдъл 1)
![]()
![]()
![]()
![]()
- Who are you?
- Whoever you want me to be...
Аз също имат някакъв странен чар и сексапилПървоначално написано от MoonBaby
![]()
Да бъда с теб е като дрога, като дрога искам много !!!
Има момчета на които им отива дълга коса,но не на всички.
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
Харесвам ги с къса коса,направена с гел на иглички.Много ми е гот така и не съм срещнала момче,на което д аму стои чак пък толкова лошо![]()
ем .. аз съм момче и от малък си ходя с къса коса. Обикновено я правих на иглички под формата на триъгълник ..беше супер яко , но с времето косата ми някак се промени и спря да става толква готино.. към 7-ми клас реших да я пусна по-дълга .. не ми беше кой знае колко дълга , острани ми закриваше ушите , бретона ми беше малко под веждите ( like EMO
) , отзад ми беше по-дълга ама не като селско КИЧЕ .. мисля , че беше готино , но ми изяде нервите, защото ми е леко чуплива косата и ползвах преса , защото ставаше 10 пъти по-яко , но все пак по 20 минути сяка сутрин .. и след 1 година и нещо с дългата коса се направих 2-ри номер .. направо се преродих
( Бахтия айляка ) .. секи вика , че съм по-добре.. и на мен ми надмина очакванията, за това как ще ми седи 2-ри номер .. даже 1-ви ще пробвам следващия път , но 0 ми се струва прекалено
![]()
Съжелявам , че се поувлякох малко с писането![]()
WTF ?!
обожавам момчета със много късичка косичка(ама мн ) съвсем лека..или гола глава
![]()
С дълга коса..
И аз си имам слабости![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Зависи дали му отива. Приятелят ми е бил и с къса, и с дълга, но с дълга определено му отива повече. Толкова е секси.Иначе мразя момчета с много къса коса. Колкото по - дълга, толкова по - добре. (Не, защото приятелят ми е с дълга, просто ми харесва повече).
Предпочитам къса коса.![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
+++Първоначално написано от vesito13
![]()
Everytime I see you I try to hide away
but when we meet it seems I can't let go,everytime you leave the room
I fade like a flower...
леко дългичка...![]()
"People die but legends live forever"
С къса коса
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Предпочитам да е с къса коса.
People never change, they just become more of who they really are ... ;;;
къса![]()
Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!