- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо сте толкова бавни уе момчета?!
здравейте! (: ... мойто нее е проблем .. просто споделям ... аз нямам дълги връзки ... нито една не е продължила повече от месец .. хах ... харесвано момиче съм .. уча в училище с преобладаващо мъжко присъствие ... всеки идва запознава се .. ала бала кафенца .. ,но никой не предпиема нищо .. ти му правиш намеци то ... =/ Просто ми омръзна ... с няколко момчета уж се зарибяваме и накрая изведнъж когато си хлътнал по него .. сичку се разпада .. спирате да си говорите едва ли не .. защо се така се получава ...?! ... А аз имам толкова мн излишна любов .. и няма с кой да я споделя ... :д :д .. благодаря ,че го прочетохте .... ако желаете изкажете мнение ...
Ами за всичко си има време.Ходите един месец,защото то не е момчето за теб.А кaто гледам ти искаш серизна връзка нали така?Ако е така почакай,всичко хубаво идва с времето![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
+1![]()
Момчетата го намират за правилно,но въопще не е така.Даже си е много грешно.Все пак ние не сме играчки и не служим само за развлечение.Аз вече избягвам момчетата тип "дебна да ебна" въпреки,че са ми слабост (angel)![]()
Такъв е живота .. ше чакаш докато не намериш подходящия ; )
на колко си годиниПървоначално написано от balu4ka
закото да не забравяме, че момчетата "съзряват по-късно" и даречем когато са до 17-18 год възраст като усетят , че нещата стават леееко по-сериозни
и ги хваща страха
![]()
и почват да те отбягват
... с две думи МОМЧЕТА БЕ
![]()
![]()
Да,така еПървоначално написано от nicolepcd
![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
ее ми такива сме момчетата кво да се прави ... с нас не можетеама и без нас неможете
![]()
защото намеци, глупости и после викате ' аз да не съм някоя курва'... ай сектир
хората ГОВОРЯТ, няма намеци
е окей .. ама как да го целуна като не знам как ще реагира?!
По бузата вианги съм си ги целувала .. ама .. тфа е друго ...
и не ,никога няма да се напарвя ан ударена или да почна
да го избягвам ,ако той тръгне да прави нещо .. та нали точно това
очаквам от него баси .... и понякога ме е срам ... някак си
не мога да тръгна да говоря за тези неща ТОЧНО защото
вие не показвате какво изпитвате към момичето!!!! Се чакатае ние да
тръгнеме ....
Никой не ги разбира вашите намеци,само вие си ги разбирате и после ни обвинявате нас,че не сме предприели нищо.Ние да не сме ясновидци?Ако ни харесвате,го казвате,ако искате нещо повече,пак го казвате.Ако ние го искаме,ние го казваме,къде е проблемът?Намеци,дрън,дрън та пляс...Не да се правите на недостъпни и да си мислите,че сме разбрали одавна,че ни харесвате.Ще трябва да си смените тактиката,това не работи...
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
на 16 съм и да ти кажа ли не съм се разбързалаПървоначално написано от _DaYa_
![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Някой да ме е викал?Първоначално написано от BogeY
![]()
И за кво е тая тема..за да разберем всички колко си красива и харесвана?Ок!
Първоначално написано от Br3akTh3W1nd
много съм съгласен... веднъж напраих грешката да си призная и се почнаха едни преструвки едни лиготии понеже тя беше решила май че иска да "ме води за носа" щото много я харесвам ама ша ме прощава...та общо взето едно момиче като се почувства харесвано и почва да се фръцка наляво-надясно щото видиш ли едно мимче ше нправи сичко за нея и тя- дай за секи случай аз да пробвам!
Най-мразим хора с тъпи подписи като моя!
Живото е радост и тъгаbtw..и създаде цяла тема за да кажеш че момчета са бавни и че ти си красиво и сваляно момиче..Ех,тва ващо самочувствие ще ва погуби
![]()
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
ебати кухите лейки .... а да .. по темата.. ти да нямаш сливи в устата ?? като искаш нещо.. кажи си
ами щом ти бият шута след като те познават 1 месец и после нямат желание да говорят с теб, може проблема да не е в тяхМоже просто да ги обременяваш с излишни безсмислици и като си представят как всеки ден ще са с теб и да ги избиват тикове
А не виждам това какво общо има с това че ние сме били бавни ?!? Като толкова много го искаш, мятай му се на врата и не го пускай.
Вие сте абсолютно същите, к'во се праиш???Първоначално написано от Br3akTh3W1nd
![]()
poznata situaciq
posleden slu4ai v na4aloto na poznanstvoto mu kazah 4e go haresvam 4e mi e simpati4en toi me pita dali imame 6ans kazah da no trqbva da se opoznaem pi6ehme si no toi ne iska6e da izlizame mai go be6e strah na kraq mu kazah 4e sum se celuvala s drug i 4e nego go haresvam pove4e no nqma da go 4akam ve4no i toi kaza ami dobre az misleh 4e si razbral 4e sq ne iskam ni6to...lape6ka istoriq
p.s. ne sum krasivo i svalqno momi4e i ne vsi4ki sa ednakvi prosto na mom4eta im omruzva da 4akat
Първоначално написано от term0t0
![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
И Дани както винаги избива рибата с мнението сиПървоначално написано от term0t0
![]()
Ох ама и вие не схващате .. кой говори тук за това кой колко е красив уе ... нямам дълги връзки ,защото все аз ги късам ,, не са ми интересни .. не мога да намеря момче споделящо интересите ми,да е шантаф колкото мен,да е свободен и открит ...в общи линии ... никой не скучае в мойта компания,защото съм супер весел човек ... аз говоря .. за това,че при мен .. напоследък .. нищо не потръгва .. и да - ходим на кино,на кафета,изчакваме се в у-ще заедно да си ходим .. и въпреки това той нищо не прави!!! Вие сте по срамежливи и от нас момичетата ве ... неговия приятел .. и с енго съм ходила на кафе и вече си говорим кога ще се видим на по тъмно ..... просту ми е гадно ,че мноо протаквате ..
ко ми се нахвърляте ся .. пфуу
![]()