- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Защо сте толкова бавни уе момчета?!
Виж сега. Не ние момчета сме виновни, а ти самата. Не знам на колко си но ако се събираш с връстници не очаквай адекватно поведени и това което искаш. Добре знаеш че момичетата се развивате по бързо от нас => трябва да се движиш с батковци които би трябвало да отговорят на изискванията ти, Ти като всяко момиче си си изградила идеал, но това не означава че всички са срамежливи и сдухани. Има си отракани и свежи хора. Ти не си ги намерила.
Успех !
До някъде си права... сега всички момчета изчакват момичетата да правят намеци и всичко останало...може би са станали по несигурни..?! Или ние сме по несигурни в това което сме...?!Незнам ама тъпо се е получило при теб... смисъл ако пък са много лесни няма да ти е интересно...всеки търси нещо различно..едни лесното...други необикновеното...
Така че все ще намериш нещо за теб...!!!
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
М ае да са пробваме да разбием рекорда ти от 1 месец . =D>![]()
![]()
Ти пък откъде ми знаеш името..да не си от Американците..Дето спрехте мелодия на годината и провалихте българския млекопроизводителПървоначално написано от PreciousDiamond
![]()
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
Ама после виакте като почнем от "От вратата за краката"Първоначално написано от BogeY
П.П Сори за 2рия пореден пост..
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
Става така,защото мъжките са на принципът обичат да "чукат и после бягат"...Не им се занимава да се обясняват и такам...