.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Супер фен
    Виж сега. Не ние момчета сме виновни, а ти самата. Не знам на колко си но ако се събираш с връстници не очаквай адекватно поведени и това което искаш. Добре знаеш че момичетата се развивате по бързо от нас => трябва да се движиш с батковци които би трябвало да отговорят на изискванията ти, Ти като всяко момиче си си изградила идеал, но това не означава че всички са срамежливи и сдухани. Има си отракани и свежи хора. Ти не си ги намерила.

Успех !

Мега фен Аватара на Hilary_
    До някъде си права... сега всички момчета изчакват момичетата да правят намеци и всичко останало...може би са станали по несигурни..?! Или ние сме по несигурни в това което сме...?! Незнам ама тъпо се е получило при теб... смисъл ако пък са много лесни няма да ти е интересно...всеки търси нещо различно..едни лесното...други необикновеното... Така че все ще намериш нещо за теб...!!!

М ае да са пробваме да разбием рекорда ти от 1 месец . =D>

Град
    морската столица
    Цитирай Първоначално написано от PreciousDiamond
    Цитирай Първоначално написано от term0t0
    Живото е радост и тъга btw..и създаде цяла тема за да кажеш че момчета са бавни и че ти си красиво и сваляно момиче..Ех,тва ващо самочувствие ще ва погуби
    И Дани както винаги избива рибата с мнението си
    Ти пък откъде ми знаеш името..да не си от Американците..Дето спрехте мелодия на годината и провалихте българския млекопроизводител

Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.

Град
    морската столица
    Цитирай Първоначално написано от BogeY
    Ох ама и вие не схващате .. кой говори тук за това кой колко е красив уе ... нямам дълги връзки ,защото все аз ги късам ,, не са ми интересни .. не мога да намеря момче споделящо интересите ми,да е шантаф колкото мен,да е свободен и открит ...в общи линии ... никой не скучае в мойта компания,защото съм супер весел човек ... аз говоря .. за това,че при мен .. напоследък .. нищо не потръгва .. и да - ходим на кино,на кафета,изчакваме се в у-ще заедно да си ходим .. и въпреки това той нищо не прави!!! Вие сте по срамежливи и от нас момичетата ве ... неговия приятел .. и с енго съм ходила на кафе и вече си говорим кога ще се видим на по тъмно .. ... просту ми е гадно ,че мноо протаквате .. ко ми се нахвърляте ся .. пфуу
    Ама после виакте като почнем от "От вратата за краката"

П.П Сори за 2рия пореден пост..

Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Става така,защото мъжките са на принципът обичат да "чукат и после бягат"...Не им се занимава да се обясняват и такам...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си