.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Hybrid View

Дали може .. :?

Здравейте на всички ..
    Значи сега съм 9 клас и се местим да живеем в Пловдив .. До сега съм учила в Професионална гимназия по икономика и мениджмънт .. гр.Пазарджик Там влезнах след 8ми клас и влезнах с отличен 6.00 .. Успеха ми първия срок ще е 5,00 .. Та въпроса ми е ,тъй като ще трябва да се местя в друго училище , а аз много искам да продължа образованието си в тази насока , дали ще е възможно да се преместя в Национална Търговска Гимназия .. гр.Пловдив

Благодаря

би трябвало да може,но сигурноще трябва да държиш някакъв изпит

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Отиваш в училището, което съответства на твоето Има си такъв закон ако идваш от Мг примерно отиваш в Мг и щом идваш от икономически техникум ако в Пловдив това е Търговската гимназия - отиваш там
    Разпитай в самото училище дали ще ти трябват изпити...щото все пак има малко разлика между гимназия и техникум, но е невъзможно да влезеш там
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си