- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- първия приятел
та въпроса ми е къде се запознахте с първия /първата/ ви най-добър /добра/ приятел /приятелка/
при мене беше просто майките ни бяха приятелки и ние се познавахме от бебета буквално![]()
![]()
![]()
а вие
![]()
моя дядо и нейния дядо бяха приятели![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
7 години бяхме в един клас
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
бяхме в 1 класпосле тя замина за Канада и станахме добри фр с братовчедка и, която също беше в моя клас
![]()
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
Живееше на горния етаж, но сега замина![]()
като се замисля за детството ни![]()
Ми .. аз имам точно 3 приятелки, на които знам, че винаги мога да разчитам . С едната сме били в един клас, със другата се запознах чрез първата, а с третата се познаваме от детската градина и тогава бяхме приятелчетаНо после влязахме в една гимназия и така..
![]()
Еми когато се нанесохме да живеем в жилището което съм сега тя беше първия човек с който се запознах а после се оказа че сме в един клас и така ^^
<3 أحبك الشمس
оо, при мен е абсолютно същотоПървоначално написано от Axe_vs_Sword
, много ми липсва, не съм я виждала от 4г.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
8 години в един клас!
Вчера тя ми каза:"Представи си да си на 35 години и да кажеш, че познаваш най-добрия си приятел от 35 години.", а аз отвърнах:"Ние ще сме така."
((:
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Запознахме се когато аз бях на 5, а тя на 6Тя беше сама пред блока и играеше с някакво коте, а аз бях с майка ми. И тя понеже майка ми не става много за игра с деца, отидох при другото момиче, запознахме се и до днес сме много добри приятелки
![]()
Майките ни са добри приятелки и още от малки..![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
бяхме в един клас и общо взето най-добрите ми приятели са от даскало![]()
В едно издание на Дисни:
- "Аладине, кучи сине!"Първоначално написано от SuNsEt