...
Разговор... опитай да се срещнете и да поговорите!
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Е па .. тей става като не знаеш какво искашТака става . Искаш го , щото не може
![]()
Дръпни го на страна... и му обясни че не си искала така да се получи а еди как си... ако ти откаже нямаш шанс...ако не му дължиш дооста обяснения...Другия път оцени това което имаш за да не го загубиш и тогава да разбереш стойността му...
Успех!!!
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Поговори и съвсем честно му сподели за чувствата си. Ако не ти повярва, значи е глупак...
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
ААаа алдъ,кой те е карал да не му обръщаш внимание,много бързо си си променила чувствата,минало му е времето вече,харесвал те е преди,нема теб да чака, намерил си е некоя друга блудница![]()
+1Първоначално написано от Hilary_
ocenqwai i malkoto koeto imash zashtoto w momenta moje da ti se struwa nishto, no kato go zagubish chak togawa razbirash kolko mnogo e znachelo za teb....
<N>
май е така
...Ама аз искам да си го върна....![]()
То не е само да искаш, и аз искам много неща, ама ако не действам няма да си ги получа. Говори с него и ще разбереш дали си струва.
аз викам малко да почакам и ако се видим събота или неделя да използвам момента![]()
samo gledai da ne naprawish nqkoiq glupost...
i ne misli ot sega kwo da kazwash, prawish i t.n.
neka wsichko ti idwa izwednyj
=]
<N>
Жеското сте се филмирали.
Толкова ли е трудно да разграничите любовта от чисто физическото привличане... ?!
Всеки говори за любов, всеки се кълне в силните си и искрени чувства, а дори не знаете какво е ...
Просто е модерно все едно да обясняваш под път и над път колко много обичаш милУтУуУу си и как НЕ можеш да живееш без него..
Сори за отклонението...
Иначе по темата, спри с ревността, супер тъпо е и безрезултатно.
Вместо да се набутваш в някакви оплетени схеми му покажи това, че ти е повече от симпатичен...
Понякога нещата са толкова прости, а вие изпитвате потребност да ги усложнявате на макс...
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Бате не си го и поглеждала преди,а сега не можела без него...аре без такива...Носиш си последствията мой човек!
кое да си върнеш по-точно... ?Първоначално написано от I_Know
Още едно доказателство, че определено повечето момичета не знаете какво искате.. Когато получавате внимание и загриженост се правите, че нищо не означава за вас, а после ревете, че това внимание го искате, ама не можете да го получите..
Момичешки истории..
Но справедливаПървоначално написано от Naughty_
![]()
не, просто авторката явно се е засрамила от темата си..Първоначално написано от Re5peC7
![]()
с 2 думи преди когато момчето и е обръщало внимание се е правила на най-великата, а сега когато вече го иска може само да му гледа отдалече..![]()
OoOo..тай като стане..все тай става...Първоначално написано от myNameIsImmortal
![]()
Оо..пиеш от на дядо поп ракийката?!?! Аз на него от тая му дадохПървоначално написано от PreciousDiamond
хванахме те
то и за тва те боли главата всееее...
![]()
Той ми е мъж ве, ше си прая квото искам![]()
охоо... затова ли те боли главичката миличкото ми то?пиеш от запасите от на Дяда ти поп светената Ракийка лИ?
![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Глууупости ! Ти не го слушай него , не знае какво говори !!![]()