- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Изкривяване на пръстите
Такам седми клас съм,момиче,десничарка.Пред няколко седмици забелязвам отпадналост в лявата ръка.Помислих че ми се е схванала или нещо такова обаче е по-сериозно.пръстите ми се изкривяват![]()
ето един пример - вчера като се къпех, нали да си сложа шампоан и като направя шепа, с ръка и измежду пръстите шампоана тече.Мога да ви покажа и снимки ,наистина доста съм уплашена.Незнам какво да правя и какво да кажа на наще.Ужасно е все едно си с една ръка...
![]()
![]()
![]()
![]()
и междодругото не мога да си мърдам показалеца на лявата ръка на ляво и на дясно а с дясната мога и просто ...
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Нормално е да се изкривят леко показалеца и средния пръст на ръката, с която пишеш, но ... до колкото разбрах при теб не е точно така, защото има и на другата ръка. Може да е някакъв вид схващане, но по-добре се консултирай със специалист, за да могат да се вземат необходимите мерки.
[23:35:32] Big toN каза: просто ти си си няква такава леко побъркана
ДА И ТО НА ВРЕМЕ!Първоначално написано от gree_girl
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
хахаха абе 90% от хората имат криви пръсти, не е фатално...и при мен е така и не си личи хич не е фрапиращо...
щом чувстваш отпадналост и ти се изкривяват значи е нещо по сериозно, по - добре отивай на лекар и то по - бързо. Апък ако така си си родена може би тогава не е проблем.
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
м'че кво кат са ти криви
на повечето хора са така
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
мерси много на всички еми хероин кво кат са ми криви..въпроса е че е само на лявата ръка и че съм на 13 и че тва започна преди месец .. незнам
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
За това можеш да кажеш на вашите защо се страхуваш? Ние тук от форума няма да те заведем на лекар,не че не бихме го направили но сем далече,абе детенце научи се да споделяш с вашите за такива неща
!