.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43
    Град
    София

Какво ми е?

Кажете какво може да ми е има настинка и пия най-силните антибиотици и куп други лекарства, но не ми помагат, правиха ми изследвания, но нщо ми няма? На някого случвало ли му се е това?
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OKF7g5XD5iU[/youtube]

Абе ти фред ли си?!?! Пиеш антибиотици заради една настинка! Боже как може да сте толкова глупави ?!

1.Ти да не мислиш,че антибиотиците ще ти действат винаги?!Ако ги пиеш като ментове бонбони за всяка настинка,100% вече имаш имунитет от тях!
    2.От колко време ги пиеш? Не са магическа пръчка!

Нищо ти няма дори и малко да се разболееш за няколко дни и да пиеш фервекси,нимезили,парацета мол (ако имаш темп над 38.5)!

Антибиотиците едно оправят (само няколко пъти) и друго развалят - бъбреци,стомах,черва,черен дроб...

АНТИБИОТИЦИТЕ НЕ СА БОНБОНИ!

Аман от нежни китки!

Хич не ми се вярва,че ще се трогнеш,ама то обещството си е такова.Някой ден масово ще се реве и тогава ще настане шоуто!

Град
    София
    Пия ги по предписание от лекарите и изведнъж както съм добре вдигам 38 градуса и после докато съм се осетил имам 35 и нещо.

Нали знаеш,че на лекаря е най-лесно да ти предпише антибиотик,че да ти мине за сега по-бързо и повече да не го занимаваш?
    На мен ми предписват антибиотици постояно,но пък през живота съм пил само 4 пъти (пневмония,вирусна пневмония и 2 бронхита).

И аз в момента така,първо беше при мен бъбречна криза преди 2 дни,сега съм с 38.7 (в момента) температура,кашлица,много силни болки в гърлото и в ушите.

Пий Нимезил (прахче,все едно пиеш вода),можеш и Фервекс (ако му траеш вкуса).А при висока и продължителна температура (над 3 - парацетамол.
    Всичко е за през интервала 4-6 часа (ако продължаш да се чувстваш зле!).Избери си 1!
    По бавно ще се оправиш,но пне безопасно.

Но тъй като си почнал с антибиотик или го спри и почни това,или се посъветвай с лекар пак

консултирай се с друг лекар
    DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....

Град
    София

Re: Какво ми е?

Цитирай Първоначално написано от kalashnik
    Кажете какво може да ми е има настинка и пия най-силните антибиотици и куп други лекарства, но не ми помагат, правиха ми изследвания, но нщо ми няма? На някого случвало ли му се е това?
    Аман от кретени бе!! Как може да пиеш антибиотици за някаква настинка, която минава след 5-тия ден !? Като имаш температура, та к'во ?! Да не ти е лошо случайно !? Ебати пискливото детенце! Добре, че майка ми не ми е давала антибиотици като малък!

Спри да пиеш антибиотици! Изпий един врел чай, натъпкай се с мед (мед и лимон ако щеш) и стой вкъщи! Ще те облекчи за 1 ден! Спри с антибиотиците! След време заради такива като тебе вирусите ще придобият имунтет към антибиотиците и тежко ти тогава!
    Don't tell me what I can or can't do !

Град
    София
    Това са лекари от Токуда на които плащам, направени са ми всички възможни тестове, имам поне 4 снимки на белите дробове и нищо, казаха че ако пак вдигна рязко температура ще ме вкарат в болница, но все пак нямат оббяснение.

А какво ти има? Симптоми?

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    ae hora vie me razbivate...kazali sa mu da pie antibiotik i nqkoi ot tuka(po to4no MrUndaztood) mu obqsnqva kak lekarq ne bil prav i po4va da mu predpisva razni prah4eta i kvot mu doide na akula ei taka...6tom sa mu go predpisali zna4i ima ne6to..i kvo kato mu e lo6o?az kat digna temperatura ne mi e osobeno veselo...

Cruel Intentions

Цитирай Първоначално написано от mysterious93
    ae hora vie me razbivate...kazali sa mu da pie antibiotik i nqkoi ot tuka(po to4no MrUndaztood) mu obqsnqva kak lekarq ne bil prav i po4va da mu predpisva razni prah4eta i kvot mu doide na akula ei taka...6tom sa mu go predpisali zna4i ima ne6to..i kvo kato mu e lo6o?az kat digna temperatura ne mi e osobeno veselo...
    Единственото нещо,което ми идва ей така на акъла за първи път в тази тема е това,което ще ти кажа сега - Защо не отидеш на правиш кавали край Е79?

Град
    София
    Симптомите са рязко повишаване и понижаване на температурата, постоянна отпадналост, болки в ставите, ту суха, ту сочна кашлица, силно зачервено гърло, хрема. Никой не знае какво ми е?

Град
    Перник
    Добре е да се пият антибиотици при грип.Помоли личния да смени антибиотика ти със по-силен.Надявам се си пил течен аналгин за температурата?
    Never let the fear of striking out keep you from playing the game

Град
    София
    Нямам грип, поне не и за докторите, казват че ми има нещо, но и те не знаят какво. А и това не ми е за първи път, от две години ми се случва.

Град
    Е там...

кажи не на наркотиците!!!

Град
    София

Цитирай Първоначално написано от Darkkiss
    кажи не на наркотиците!!!
    Кой наричаш наркоман?

Град
    Перник
    Отностно по-горните коментари в които оплюват антибиотиците.Първо,не поставяйте диагноза!Нито пък да предписвате лекарства!
    Второ за неразбралите "учени" в началото е било настинка,а сега е прерастнало в по-голям проблем.
    Трето,докторите предписват антибиотик,не защото не иска повече да му се мяркаш,защото това е най-доброто решение при грип!Грип,а не настинка!
    Айде живи и здрави и стига се правили на професори и да поставяте крайни диагнози.
    Never let the fear of striking out keep you from playing the game

Град
    София
    Аз НЯМАМ грип, никщой не знае какво ми е, това януари месец ми се повтаря така вече няколко години.

Симптомите са рязко повишаване и понижаване на температурата, постоянна отпадналост, болки в ставите, ту суха, ту сочна кашлица, силно зачервено гърло, хрема. Никой не знае какво ми е?
    И аз съм абсолютно така в момента и пия Нимезила и започвам да се подобрявам.Снощи бях с 39 пих един нимезил и ми падна на 37.4.

Отиди пак по-добре на лекар ако няма подобрение!

Цитирай Първоначално написано от UFOs
    Отностно по-горните коментари в които оплюват антибиотиците.Първо,не поставяйте диагноза!Нито пък да предписвате лекарства!
    Второ за неразбралите "учени" в началото е било настинка,а сега е прерастнало в по-голям проблем.
    Трето,докторите предписват антибиотик,не защото не иска повече да му се мяркаш,защото това е най-доброто решение при грип!Грип,а не настинка!
    Айде живи и здрави и стига се правили на професори и да поставяте крайни диагнози.
    Неговото е 90% инфекция,от колкот грип,така чееее...!!!

Пак към автора: Инфекцте се лекуват по-бавно,ако беше грип или каквото и да е било,и без това пиеш антибиотици,трябвало е да има значително подобрение до сега,така че специално аз съм сигурен,че е инфекция,както казах в предният пост отиди на лекар,да ти видят левкоцитите колко са пак и нищо чудно да те вкарат в болница,за да се оправиш по-бързо

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от MrUndaztood
    Единственото нещо,което ми идва ей така на акъла за първи път в тази тема е това,което ще ти кажа сега - Защо не отидеш на правиш кавали край Е79?
    6te otida e nqma problem ama q purvo mi obqsni kvo zna4i "da praq kavali" i kude e tva "E79" 4e izglejda si po navutre v ne6tata..

Cruel Intentions

Цитирай Първоначално написано от MrUndaztood
    6te otida e nqma problem ama q purvo mi obqsni kvo zna4i "da praq kavali" i kude e tva "E79" 4e izglejda si po navutre v ne6tata..
    Е как,нали аз зимам каквото изкараш...пак си си забравила работното място,ааа?
    Ей ти го,избери си място и кажи : http://hotelpredel.com/images/map.jpg

MrUndaztood, пич абе не ми стана ясно какво общо има обезболяващо и противовъзпалително лекарство като Немезила с температурата?! Аз до колкото съм запозната НУРОФЕН и ПАРАЦЕТАМОЛ, ма какво ли ми разбира на мене главата...

До автора, не мисля че тук ще намериш диагноза, според мен ще намериш само въпрос на въпроса ти и ще се чудиш. За това хпдиш на изследвания, за да установи някой с диплома какво ти е. Щом те не знаят, какво очакваш от тинейджъри. Ако си слушал тези дни новините без да искаш, споменават за 3 годишно момченце в твоята позиция, от три месеца то е без диагноза, на финала му лепват туберкулозен минингит. Ето ти линка http://www.monitor.bg/article?id=185140 да видиш за какво иде реч, а ти тук си тръгнал да дириш отговори.
    Да пазиш тайна е изкуство, което изисква много лъжи изречени по великолепен начин.

Нещо не ти сванах въпроса...
    Нимезила е по-лекият вариант на Фервекс (но според мен действа по-добре).
    Както казах за по-висока температура може да пие Парацетамол и друго изброените.Казаха му,че може да пие и течен аналгин.

Но най-добре е пак да се посъветва с лекар,щото докато не пише батко доки нищо не е сигурно,а и да пише нещата не се оправят по интернета...

Какъв по лек вариант ... Ама ще полудея, Нимезила е противовъзпалително и обезболяващо лекарство. Предписва се след операции,, при вадене на мъдрец, болки в зъбите, главобол. Доста вредничко е, ако се пие в продължителен период и може да увреди бъбреците(не стоя на 100% зад това). И сигурно не знаеш, че Аулин и Нимезил са едно и също. Нещо мисля, че бъркаш лекарствата. Фервекс, Нурофен(стоп колд), Колдрекс, Тайлол Хот и Терафлуе са еднакви прахчета, за облекчаване на всички симптоми на настинка и грип. Всички съдържат парацетамол за спадане на температурата и са болкооблекчаващи.
    Да пазиш тайна е изкуство, което изисква много лъжи изречени по великолепен начин.

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    MrUndaztood,
    Nimezil i Fervex nqmat NI6TO ob6to!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си