.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Помощ за диетка или нещо подобно.

Така.. много съм слаба,винаги съм била,но то ми е по-скоро генетично заложено ,винаги съм яла адски много.и напоследък започва да ми личи.от 2 години някъде де.и всичко ми се лепи по корема.пак съм адски слаба ,но е така ,по бански като съм ,хич не се харесвам и става все по-зле.
    Исках да питам какво мога да направя по въпроса.ясно е че единият вариант е да ям по-малко.Това вече го правя.но ефект няма.ако някой има някаква идея ,но без някакви супер специални диети ..
    Благодаря предварително!

Има доста теми на тази страничка,точно за диети са,разгледай и тях

Основното е-спираш(намаляш) тестени изделия,естествено хляб,сладко,пържено,мазни храни и т.н.

Другото което е-спорт.Пример-плуване,фитнес,аеробика,уп ажнения вкъщи
    Само с диетка няма да се получи желаният ефект
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Повече от фен Аватара на littlebaby
    Град
    Пловдив
    И аз съм така,само дето при мен се лепи по дупето даже почнах и паласки да заформям Гледай да не се тъпчеш с чипсове,пуканки и всякакви мазни боклуци + много течности + плодове/зеленчуци + упражнения.Може да пробваш и с фитнес или някакъв друг вид спорт.А и гледай да се храниш умерено.
    Айде успехче

Град
    Wonderland
    Първо,диета не означава гладуване.Диетата е начин на живот.Не трябва да гладуваш,защото ефектът ще бъде краткотраен.Стреми се да ограничиш консумациата на тестени изделия,сладко и пържено.Поемай поне 2.5 л течности на ден(без натурални сокове,безалкохолни-от тях се пълнее).Хапвай ябълки,цеди си сок от лимон.Не вечеряй след 17:30-18:00,това е много важно,последното ти хранен за деня трябва да бъде преди споменатите часове.Само с диета няма да се получи,ако нямаш възможност да ходиш на фитнес или не ти се ходи,прави си упражнения вкъщи или пък карай колело и най-важното не приемай диетата като мъчение,а като избавление.

Град
    Горна Оряховица
    И аз ще те посъветвам да спортуваш - можеш да си правиш някакви упражнения вкъщи - намери си например запис с тае-бо, упражненията на Синди Крауфорд или някаква аеробика - това можеш да го правиш и вкъщи. Или пък се запиши на нещо такова - като имаш определен ден и час, сигурно ще си по-дисциплинирана.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Щом по принцип си слаба и проблема е само в областа на стомаха отговора е лесен - коремни преси
    Ако нямаш излишни мазнини по останалата част от тялото единственото,което ще ти е наистина от полза са пресите Започни с 3 серий по 20-25 и през няколко дена увеличавай с по няколко Ако си редовна до лятото ще имаш перфектен корем
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си