- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На Горещият стол е ... HardcoreSyndrome
Изпих една кутия шоколадово соево мляко и предсмъртно реших да ви дам своята избраница, HardcoreSyndrome![]()
Позволено е цяла седмица да й задавате всякакви въпроси, да я тормозите, да й досаждате и всякакви подобни хубави работи![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
КристинаПървоначално написано от Jesus
19
жена съм бе![]()
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
ходиш ли по концерти?най-незабравимият на който си била и защо?![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Първоначално написано от MostHated
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
Гълтам! Полезно е..Първоначално написано от ImaLiBe
![]()
Рядко ходя на концерти, защото повечето пъти съм някъде другаде.Първоначално написано от RAWRRR
![]()
Чък Норис е хуй!Първоначално написано от TellMeYourName
Как предпочиташ да слушаш музика - на слушалки или на колони?
Последната книга, която прочете (или книгата, която четеш в момента ако има такава)?
Любим цвят за дрехи?
А любим цвят по принцип?
И изобщо смяташ ли, че въпроси от рода на 'любим цвят' и 'любим актьор' и подобия са безинтересни?
Какво предпочиташ:
Портокали или мандарини?
Коледна елха или великденски яйца?
Зима или Лято?
Любим ден от седмицата?
Обичаш ли цветя?
Спирам със тотално безсмислените и несвързани въпроси![]()
Your pseudo sunshine I don't need.
Първоначално написано от BlackaTBW
Къс и дебел!Първоначално написано от ImaLiBe
Какво и къде учиш ?
От къде си ?
Кое е по хубаво аналгин или оралгин ?
Първоначално написано от Jesus
ъм,може да се бъркам но Люси/Лили от Ловеч?Първоначално написано от HardcoreSyndrome
опа,бъркам се пише си Кристина,сори![]()
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
поезия или проза?
За теб България е...?
Влюбена ли си?
По какви филми си падаш?
![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
ХардкорКакъв стил музика предпочиташ ?![]()
Да"Жерминал" ли е любимата ти книга на Зола?
Чела ли си "Плячката"?Чела съм я
.
Тя ми е любимата, грабна ме веднага и я препрочитам за 3ти път![]()
Поезияпоезия или проза?
За теб България е...?
Влюбена ли си?
По какви филми си падаш?
За мен България е сила.
Много влюбена...
Главно ХорърМного рядко нещо друго ...
Пенка, приятно ми е...Първоначално написано от RAWRRR
![]()
Български хардкор слушаш ли ?Ако да, кажи 2-3 групи, че вече зациклих с моите
![]()
Ракия или мартини?
(много хубав твой въпрос) Интроверт или екстроверт си?
Сангвиник, Холерик, Флегматик или Меланхолик си?
Още ли си зарибена с психологията и това ли смяташ да учиш/работиш?
Татуси? Ако да, дай снимки, ако не покажи какво искаш да си направиш(ако въобще искаш да се татуираш)!
виж как знаеПървоначално написано от HardcoreSyndrome
Как си днес?