- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На Горещият стол е ... HardcoreSyndrome
Първоначално написано от EarthShaker
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
Имам татусТатуси? Ако да, дай снимки, ако не покажи какво искаш да си направиш(ако въобще искаш да се татуираш)!![]()
снимка: http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1463/687029837.JPG
Още сънена, не съм си пила кафето и съм зла!Как си днес?
Яко...са си събирам в бурканипиеш ли още хорска кръв? Cool
Всичко хубаво мисля. Но зависи от артЪ човека, в смисъл... има бахти тъпите копелета, яко надути и се мислят за всевишни! Ей такива точно не ми харесваткакво мислиш за артЪ хората?
Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...
Не, но ме боли главата и съм ядосана...Първоначално написано от Jesus
![]()
друсаш ли? ако да от кога и какво?
ако си пияна и надрусана ще врътнеш ли по 1на свирка![]()
haide da vidim kakvo ste pravili snoshti v zalata
- aa..zna4i pravih grub,ramo,triceps
Мина ми времето, когато друсах :PПървоначално написано от summergir1
Защото не спира да ме боли главатаПървоначално написано от Jesus
НеПървоначално написано от hAshoo
![]()
че ти като си пияна от де знайш ко ще напрайш??Първоначално написано от HardcoreSyndrome
![]()
haide da vidim kakvo ste pravili snoshti v zalata
- aa..zna4i pravih grub,ramo,triceps
Ако съм малко пияна, няма да го направя, а ако съм много пияна това ще ми е далеч от главатаПървоначално написано от hAshoo
![]()
Кфо става с Мишо? Каза ли ти вече, че има хотел на морето, ама даде половината на Вили?![]()
Обичате ли се?![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Обичаме сеПървоначално написано от Boot
![]()
![]()
Айде да им вземем половинитеИ ще разширим бизнеса
![]()
А Мишо сега е някъде, пиечакам го в събота
![]()
Как викаш галено на гаджето ?
Ето и труден въпрос : Защо жените са толкова лицемерни ?
аз прочетох "чакам сватба" и доста се филмирах.Първоначално написано от HardcoreSyndrome
![]()
![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
МалчоПървоначално написано от Jesus
И аз това се чудех снощи...Може би, защото никога не знаят какво искат и с това си вкарват автоголове
![]()
Защо се филмираПървоначално написано от Swinkenhoffer
![]()
Защо малчо ? Веднага направих аналогия с нисък човек или малки огранимакар че някой викат точно обратното
А защо хората са толкова лицемерни ?
кое е по-хубаво да си мъж или жена ?
имаш ли истински приятели ? сигурна ли си ? ама на 1000% ?
Малчо, защото е по-малък от мен с няколко месецаПървоначално написано от Jesus
Защото са егоисти, но понеже ги е срам да го признаят и лицемерничат
И двете имат плюсове и минуси...нещо между двете
Имам само едини съм сигурна 1001%
![]()
Какво правиш за да "излезнеш" от депресия ? не някаква огромна, а примерно си се сдухала за сесията, че са те отрязали и такива неща :Д
Слушам злобни песни... беснея си вътрешно, надъхвам се и ми минаваПървоначално написано от Jesus
Или просто излизам с познати, лигавим се много и ми минава.
На коя група искаш да посетиш концерт в БГ ?
Какво имаш предвид под злобни песни ?
Поздрав http://www.youtube.com/watch?v=Fr-iawLvNr4 , сега ще правя mp3-ка от клипа и затова иначе другият тъп друга по-убава песен![]()
На Discipline, Disrespect...Първоначално написано от Jesus
Злобни (надъхващи)
Мерси за поздрава![]()
Колко сладолед можеш да изядеш наведнъж ?![]()
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb