- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ринопластика?!
Здравейте отново на всички...
Заглавието на темата се повтаря,но тази е по-особенна(ако може така да се изразя)
Ситуацията е такава:
Една моя приятелка - 15 годишна иска да си направи операция на нослето,защото много се притеснява...и ме помоли да и помогна...
Въпросът ми е:Ще я приеме ли пластичен хирург без съгласието на родителите и след операцията задължително ли се стой в болница или не...?Ако може да й препоръчате някой свестен хирург,без значение от цената,направо сте супер...
Моля без излишни коментари от сорта:мн е малка...ала бала...
Благодаря много на всички![]()
е те техните се1 няма да разберат за операцията нали ... ех заблудени душици
та по темата - легална клиника, след като няма 18, без родител не мисля, че ще я вземе ...
ем и аз това и викам ама тя...щела да го заварти някак си...и съм сигурна,че ще го направи...но се чудя дали не е малко рано за операция..може би ще е нужна 2ра след няколко години...
Трябва да е единствено и само със съгласието на родителите,след като направи 18 години,тогава може да отиде сама.
Meрси много![]()
Не мисля.че е мн удачно да си прави операция преди да й е завършило развитието![]()
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
Невъзможно! Няма доктор, който ще се съгласи да опреира 15 годишна без родителско съгласие, това не е като да си подстрижеш косата!Даже и по някаква случайност да стане, няма как да скриеПървоначално написано от lovelygirll92
И не знам дали твоята приятелка си дава сметка, че ринопластиката се препоръчва за 18+, тъй като костната система не е спряла развитието си и са твърде възможни усложнения.
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
tvoqta priqtelka e aaadski glupava(idva mi da izpolzvam po-silna duma!)
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Дам...прави сте..мерси много
А ти по-добре не ми казвай каква е...мисля,че я познавам от доста дълго и мога да преценя каква е...едно неразумно решение не значи,че човек е глупав...Първоначално написано от darla
хАхахахаХА то защото един умен ще иска да си направи операция на 15,тайно от родителите си.Тъпа е!Мноого тъпо шибано пуберче с грозен нос.Айде ся върви и й налей малко акъл.Първоначално написано от lovelygirll92
Кои сте вие, че да се изказвате кой е тъп и кой не е? Нямате право само от две изречения да съдите за някой. И аз мога да кажа, че сте комплексари, задето нападате ей така някой, но не го казвам, нали!!!Първоначално написано от masal
В този форум е тъпкано с такива, дето се изказват постоянно не по темата и обиждат с повод и без повод!!! Извинявайте, че не всички са наясно с всичко и питат! Все пак това не е ли форум, в който да можеш да попиташ каквото те интересува?
Masal ами и ти си тъп и нещастен ама кой ти го казва съдейки го за 1 пост представи си как ще разговарям с теб?Абе и тъпи хора има спокойно не са рядкост такива тъпаци!
По темата:Съмняваме дори да го завърти на 360 градус,че някои ще я оперира още 3 години надявам се да не се комплексира от това нещо!
Успех!
Пффф...че кажи ми го бе,да не мислиш,че от някакви форумни идиотчета се обиждам!?Първоначално написано от macegirl
Благодаря ти изключително много,че го каза вместо менПървоначално написано от Sissy90
Това е истината...
macegirl благодаря много...![]()
виж кво...макар и да са грубички са си прави хората. защото, за да е твърдо решена да си направи пластична операция само на 15 години е най-малкото...как да го кажа...неосведомена. тялото й, лицето й, носа й в частност, имат още доста да се развиват (брой поне 3-4 години) и само може да си наебе живота ако стане някое усложнение (недай си боже) тъй като е на лицето... а такова е много вероятно да настъпи, тъй като в нормална клиника никой няма да я земе без родители, като няма 18, а по тея "нелегалните"...ясно е докторите кви са. и другото...проявява се като ...м...неориентирана и й липсва реална преценка за тва какво ше представлява след операцията, за да си въобразява, че родителите й няма да забележат, че си е орязала баш носа, дето няяяяма как да го скриеш, ако не ходиш с маска ...
като цяло представата й за нещата е точно детска, защото мисли само за тва, че ше е мноуууу готината накрая, въобще не мисли за страаашно многото проблеми, които ше й навлече тва... а ако ми кажеш сега, че всъщност ги е обмислила и въпреки това е готова да го направи...еми.. и аз ще го кажа - тъпа е.
добре, олях се, ама ме избива на разсъждения днес...
За мен това е истината - неосведомена, но добре поне, че пита, за да знае.Първоначално написано от CryForMe
Чувала съм, че страшно много боли след такава операция. Една приятелка на майка ми й казала "Ако знаех, че толкова ще боли, никога нямаше да си направя такава операция. Добре, че не знаех."![]()