- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нямам сперма
Вече 3-4 пъти като правя секс с приятелката си се случва нещо много странно и притеснително! На 18 години съм и след края....как да го кажа...ми нямам сперма![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Пробвах и на "ръчна", но същатата работа. Ще съм много благодарен на коректни отговори,мнения и съвети за решаване на проблема.Не искам още да прибягвам до лекарска помощ. Благодаря Ви предваително и до скоро!
P.S: Възможно ли е заради прекалената употреба на ментови бонбонки (Tic-Tac)...понеже спрях цигарите....високо кръвно,силна аритмия и задушаване (Недостик на въздух)..както и да е тея неща не са от значение според мен.Въпроса ми беше заради ментовите бонбони (чувал съм нещо подобно)![]()
искаш не искаш проблема си ти е за лекар
Хм.... да не би да лъскаш много често ? Почивка правиш ли си от празнене ?
Най добре на лекар да идеш
Аз си имам приятелка..не ми се налага да лъскам..Просто исках да пробвам дали ще има друг ефект и разрешение на проблема
Някой съвет без да се налага да ходя веднага на лекар ?
![]()
дай на некой фр 20 кинта да те исчука отзадеПървоначално написано от NoNickName
100% на др-я ден няма да ти има нищо
Човече, ако темата ти не е ебавка ЗАДЪЛЖИТЕЛНО е меко казано, щеш нещеш утре отлитай до лекаря ти, защото с тия неща шега не бива.Първоначално написано от NoNickName
Лекаааааар !!! Колкото се може по-скоро.
Не го задържам...и пак да продължавам достатъчно си държаПървоначално написано от JIVOTINKATA
Просто няма нищо...само удоволствието,но без черешката накрая.....
в резервуара няма нищо,а?Първоначално написано от NoNickName
![]()
ходи при чичо доктор може да ти помогне
<N>
Ами...за 2-3 мин може да се случи при по-продължителен актПървоначално написано от JIVOTINKATA
![]()
Първоначално написано от NoNickName
Брато ходи на лекар като одъртееш ще си блъскаш главата "що не отидох да ме прегледат когато трябваше сега деца не мога да имам..."
(това си е доста лоша възможност)
Първоначално написано от NoNickName
ОТИВАЙ НА ЛЕКАР
Добре,а чувстваш ли се така все едно,че свършваш ? ? ? В смисъл имаш ли го самото усещане ? И преди имал ли си сперма ?Първоначално написано от NoNickName
Първоначално написано от x3eme
\Първоначално написано от NoNickName
batka ti kolkoto ne6ta ni izbroi 4e ti ima a si samo na 18 si si napravo za bolnica kuf lekar![]()
![]()
![]()
Не са базикайте ве ...
А е пич пробвай една чикия да направиш и виж дали
ше ти фръкне нещо от чурката ...
после извикай твойта и напрайте повторен опит
И да стане и да не стане бягай на лекар щот с тия
работи шега не бива, както казаха по-горе !
Spri tic-taca! Gledah edna seriq na ,,Doktor Haus'' i taka de! Spri bonbonkite!
P.S. Ne mi se smeite az ot tozi film se obogatih mnogo!![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Благодаря ви много за мненията![]()
![]()
hahahahhahah ahah ah ah ahahhah ahahahПървоначално написано от Darkkiss
![]()
![]()
![]()
www.skatepark.bg
I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !
отиди на лекар той ще ти каже най=добре в какво е проблема
\/Първоначално написано от NoNickName
![]()
Ментоловите бонбонкиииииииииииииии влияят лошооо..Ако не си чувал и ментовите цигари също..върви на лекар неможе за такав сериозен проблем да питаш във форум..