.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 66
    Град
    Варна
    Аи де момичета кажете голям подарък + вечеря в някой ресторант или пак вечеря ама мнооогооо по специална + някакво бижу там ..

аз пък си нямам половинка
    If you can't be a good example then you'll just have to be a horrible warning..!! ;]

и аз си нямам, да се самоубивам ли ?
    Венити...из дефинитли май февърит син (rock)

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Никога НЕ съм харесвала този празник.. супер банален и измислен е..
    До сега съм го празнувала само веднъж и то поради огромното желание на бившия ми..
    Със сегашното ми гадже сме се разбрали на 14ти да отидем до Асеновград, хем на разходка, хем да разгледам за рокли
    Ще хапнем, ще се разходим, мисля, че ще е яко
    Какво ще му подаря още не знам, явно ще трябва да му взема нещо, въпреки че не харесвам този празник, но все пак не върви той да ми подари нещо, а аз да съм с празни ръце..
    Въпросното момче с кутията и 101 причини да те обичам ми хареса, някой да знае къде има такива мечета?
    Ако изнамеря такова мече ще добавя може би нещо вкусно и сладко или рамка с наша снимка, не знам..
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Град
    Варна
    Аз вече реших какъв ще е моя подарък дано да го хареса

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Мисля тази година да го заведа на хотел...

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Цитирай Първоначално написано от momchence_89
    Сподели де ех... хора егоисти

Не си падам по Св.Валентин

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Kostadin_682
    Ми мисля една лека кола Мерцедес CLK ... Дали си заслужава

Град
    Shumen
    Lichno za men nqma osobeno znachenie stiga da ne e parfum i dezodorant bih priela (malko kato namek vuzpriemam takuv tip podaruk) A otnosno nego...nz chesno kazano.Mina mi prez uma za chasha na koqto da sme nie dvamata.Ili moje da se pridurjam kum po-tradicionnoto i tova e plushka.Inache 1 hubavo buket ne bih otkazala
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Здравейте хо00орааа.. До сега не съм празнувала Св. Валентин, но тая година ще ми се наложи да купувам подарък.. Ем начииииии... момчето не е в България иии за това искам да е нещо наистина ама много специално.. 0баче не мога да измисля, защото съм му подарявала адски много неща.. А и не се сещам за нещо наистина любовно, щото не ми се е налагало нали... о00о0оххх хееелппппп

Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    Лелееее, ами то се пада събота...

Мисля да я взема в ръце, да й кажа колко много я обичам, след това да я гледам безмълвно, възхищавайки се на перфектните й форми, а по някое време нежно да се пресегна и да махна бандерола, да отворя капачката и да си налея първите 200 гр. за вечерта...

Другото е въпрос на импровизация..
    Ei pi4 razbi me originalno a az sam sami4ko sum si a ako dotogava namerq nqkoi ... mai znam koi 6te e 6te u vema mai ne6to sreburno neznam i az ...little help

Ами.... нито знам къде ще ходим...нито знам какво да му купя много кофти ситуация....понеже 3ти Св. Валентин ще празнуваме заедно ииииии...на всякъде сме ходили иии кво ли не съм му подарявала найстина НЗ...всъщност имам идея за самия ден - да ходим в хотел със СПА процедури в София или около София...ама в Банско е мн скъпо и сега ровя за оферти..ако изкочи нещо по-така приемливо като цени, ще говоря с него а за подаръциии..ааааа хахаха лелее добре че я направихте тази тема,покрай писането ми на поста се сетих че мога да му взема запалка тип зипо ама на газ, и на нея да напишат "Върви в комплект с ....." на мястото на точките името ми урааааа....дано само да стане работата с хотелаааааа

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Бах мааму... определено ще му хареса

офертите за Св.Валентин в хотел не са никак изгодниииии или поне аз немога да открия изгодна празнична вечеря с 50гр ракия психо... за любовна закуска - доплащане , за да се ползва спа центъра минимум 2 часа преди това - предупреждение...тия луди ли са бееее...кви са тия сайтовееееее

Град
    Варна
    Бах мааму... определено ще му хареса
    Явно се опита да кажеш ЩЕ И .. Ми трябва направих голяма жертва като не взимам BMW Била харесвала мерцедес да ги е.. боклуците

Podarak.....

Аз също не съм решила окончателно какво да му купя Sad .... пък и той е малко по особен !!! Много не се разбираме напоследък от скоро пак сме си заедно.. но пак се обичаме .. поне аз така мисля ... Идеята ми е супер sexy бельо с допълнение белезници нещо такова и още неща искам !! :P

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Много интересна(тъпа) тема

Удивително е как хора,които БОГОТВОРЯТ
    този празник,зарязани от половинките си
    казват-Ще се напия,ще празнувам Зарезан,
    Св.Валентин е измислица,боклук и т.н....
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Цитирай Първоначално написано от Naughty_
    Ами.... нито знам къде ще ходим...нито знам какво да му купя много кофти ситуация....понеже 3ти Св. Валентин ще празнуваме заедно ииииии...на всякъде сме ходили иии кво ли не съм му подарявала найстина НЗ...всъщност имам идея за самия ден - да ходим в хотел със СПА процедури в София или около София...ама в Банско е мн скъпо и сега ровя за оферти..ако изкочи нещо по-така приемливо като цени, ще говоря с него а за подаръциии..ааааа хахаха лелее добре че я направихте тази тема,покрай писането ми на поста се сетих че мога да му взема запалка тип зипо ама на газ, и на нея да напишат "Върви в комплект с ....." на мястото на точките името ми урааааа....дано само да стане работата с хотелаааааа
    Tva s zapalkata e mn dobra ideq ,minalata godina mu podarih zapalka i na neq pi6e6e : Ako og1nqt tuk sv1r6i,vzemi ot moq' Taq godina sig nqkva grivni4ka 6te kupq ..
    Is everybody going crazy?!?

А аз какво да направя като не ми дават да се виждам с него и са ми забранили всичко?

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Супер фен Аватара на galu6a
    taka e mn gadno :S i az za malko da stana taka
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Направо ужасно. Това ще е най- гадният ден в живота ми.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Az 6tese postaraq tozi "Sv.Valentin" naistina da e specialen za moeto mom4e!Do sega ne sme imali vuzmojnostta da sme zaedno na praznika...po ste4enie na obstoqtelstvata...
    Iskah izcqlo az da poema iniciativata za ve4erta...
    Rezervirah staq v edna hija,purvo 6te sme na ve4erq v restoranta,a sled tova 6te produljim v po-intimna obstanovka...v staqta Predniq den 6te otida da q podgotvq...6te naredq sve6ti,bonboni,6ampansko,listenca ot rozi(kolkoto i da zvu4i kli6irano vsi4ko tova si ostava klasika)...Po princip ne sum tolkova romanti4na,no si struva da napravq izkliu4enie!Vanata s perli i 4a6a 6ampansko v ruka su6to vliza v plana...a kak 6te svur6i ve4erta....6te vi razkaja drug put!

Цитирай Първоначално написано от m0nr0e
    Здравейте хо00орааа.. До сега не съм празнувала Св. Валентин, но тая година ще ми се наложи да купувам подарък.. Ем начииииии... момчето не е в България иии за това искам да е нещо наистина ама много специално.. 0баче не мога да измисля, защото съм му подарявала адски много неща.. А и не се сещам за нещо наистина любовно, щото не ми се е налагало нали... о00о0оххх хееелппппп

хеЛпппппп хооораааа :S :S :S

Вие пък какво сте се забатачили с тоя Свети Валентин.. Гррр
    Това е най-гадния празник в календара.. Винаги съм си сама и като почна да гледам сърчица,цветя и влюбени по улицата ми става лошо Особено като знам на мен какво ми се случва и ме боли от вътре.. Защо само един ден + рд-то трябва да са по-спецялни..Повече бихте изненадали половинката си,когато тя не очаква,че ще получи нещо .. примерно букет от рози или някакво подаръче да се поглезите..
    Предпочитам да си празнувам Зарезан Както до сега.. и без това Зарезана си е български си празник ии повече си го тача
    Дори и някога да имам приятел на 14 февруари никога няма да празнувам Свети Валентин

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си